Ga naar de inhoud

10 momenten die echt voor jezelf zijn

Iedereen kent het wel. Je loopt af en toe jezelf voorbij met alles wat je moet. Het is druk op je werk, dat neem je mee naar huis, je kind vraagt net even wat meer aandacht en tijd van je en je wilt graag alles tegelijk. Dit zijn momenten dat je even op de rem moet trappen. Tijd voor jezelf maken. Maar wat? Ik heb een lijst gemaakt met 10 momenten die echt voor jezelf zijn.

Mijn Fresh 'n Rebel ANC koptelefoon
  1. Trakteer jezelf (thuis) op je lievelings lunch. Maak dat lekkere broodje of bak die heerlijke pizza zoals alleen jij die kan maken. Uiteraard kan je ook naar je favoriete tentje in de stad om daar je broodje te bestellen en op te eten.
  2. Ga net even wat langer onder de douche staan. Pak die heerlijke crème erbij en blijf gewoon langer onder de douche. Gun jezelf tijd om een masker in je haren te doen en geniet!
  3. Ga op zoek in je eigen kledingkast naar de pareltjes die achterin liggen. Zoek uit wat je echt niet meer aan gaat doen en breng dit gelijk naar de kringloop. Met de gevonden pareltjes uit je eigen kledingkast kun je de leukste creaties maken.
  4. Luister naar je favoriete podcast en ga gewoon even op de bank liggen. Verder hoef je even niks te doen. Die stofzuiger staat er straks ook nog en dat stof ligt er dan ook nog wel. Helaas loopt het niet vanzelf de deur uit… 😉
  5. Lees een aantal artikelen die je aanspreken op de site van een magazine. Ook zonder abonnement kan je een tijdje vullen met interessante artikelen lezen!
  6. Ga met je plantjes aan de gang. Haal lelijke blaadjes van de plant, geef ze water of stek je favoriete plant!
  7. Zoek recepten op Pinterest die je graag eens zou willen maken en sla ze op.
  8. Probeer een nieuw recept uit. Ga naar de supermarkt en koop alle ingrediënten die je nodig hebt om dat ene recept te bereiden.
  9. Lees de nieuwste blogs van je favoriete bloggers. Of scroll door oude blogs en lees degene die je interessant lijken.
  10. Kijk een uurtje ongegeneerd foute programma’s op televisie. Kijk die aflevering van Dr. Pimpelpopper op TLC of één van de vele verbouwprogramma’s. Is er niks op tv? Kijk dan terug of via je telefoon.

Wat zijn voor jou ultieme momenten voor jezelf?

Liefs, Linda
10 momenten die echt voor jezelf zijn
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.