Het zijn de details die het doen

Ik had een hele mooie donkerblauwe stof gevonden met vogels en planten erop. De stof vroeg gewoon om een patroon van een bomberjack! En als je dan gebruik maakt van zo’n mooie stof, dan zorg je dat de kleinste details kloppen in het uiteindelijke product.

Stoere broek

Wanneer er een stoer mannetje geboren wordt, dan vraagt dat om een stoer broekje! Een biker-broek leent zich daar perfect voor!Gave kniestukken en leren details.

Steek die maar in je zak!

Ik had een onwijs leuk stofje gevonden waar ik een trui van wilde maken voor ons meisje. Helaas was het stofje iets anders dan ik had gehoopt toen ik het eenmaal binnen had… Dat krijg je ervan als je online je stoffen koopt.Uiteindelijk heb ik er een mooie bomber van gemaakt! Heerlijk als vestje in […]

Verliefde flamingo’s

Een leuk stofje wat vroeg om een uitdaging! Een stofje wat erg goed te combineren is met meerdere kleuren. Omdat we geen saaie dochter hebben, wilde ik ook geen saaie jurk maken. En ik denk dat dat aardig gelukt is!

Kraamcadeautje

Voor een goede vriend van mij heb ik een heerlijk zacht setje gemaakt toen hij voor het eerst papa was geworden van een mooie dochter! Lekkere zachte slofjes en een joggingbroekje met een heel zachte binnenkant.

Zomers broekje

Een heerlijk zomers broekje in een vrolijke stof met glitters en heldere kleuren. Door de zakken was het één van de favoriete broekjes in de vakantie! Alles werd meegesleept!

Verjaardagsjurk

Voor ons meisje maakte ik een mooie verjaardagsjurk voor haar derde verjaardag. Ze wilde graag een echte prinsessenjurk met glitters en waarin ze goed kon draaien.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven