Ga naar de inhoud

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

Affiliates

Sinds enige tijd kan ik gebruik maken van affiliate links van Coolblue, Amazon en bol.com. Dit betekent dat wanneer jij via een link op mijn site naar de webshop gaat en daar iets koopt, ik dan een kleine bijdrage ontvang. Dit is dus alleen als je daadwerkelijk ook iets koopt.

Maar betaal ik dan meer?

Nee. Jij betaald niks extra voor je gekozen product. Coolblue, Amazon en bol.com weten dat je op hun webshop bent gekomen door mijn site. Hiervoor bedanken zij mij met een klein percentage van de waarde van het aangeschafte product.

Weet jij of en wat ik heb gekocht?

Ook nee. Ik krijg geen persoonsgegevens te zien en ook niet wat je besteld.

Lees ook: Mijn 20 favoriete webwinkels

En de andere linkjes op je site? Krijg je daar ook geld voor?

Helaas niet… Ik krijg op dit moment alleen van Coolblue, Amazon en bol.com een kleine bijdragen. De andere linkjes op mijn site plaats ik omdat ik dit ook een erg leuk product vind! Alleen krijg ik hier niks voor.

Maakt het uit wat ik koop als ik via jouw link naar Coolblue, Amazon of bol.com ga?

Nope! Als je via deze link naar de site van Coolblue gaat en dan vervolgens bijvoorbeeld op dit uitkomt en besteld, krijg ik alsnog een kleine bijdrage! Het maakt dus echt niet uit wat je uiteindelijk besteld. Zolang je maar via een linkje vanaf mijn site daarheen gaat.

Dus wanneer je mij een kleine bijdrage gunt wanneer jij iets gaat kopen bij Coolblue, Amazon of bol.com, dan zou ik het leuk vinden wanneer jij dit doet via een link op mijn site. Je kan ook hieronder klikken op het bouwpakket van de Coolblue fiets!

affiliate link naar Coolblue
Liefs, Linda