Ga naar de inhoud
Home » De mooiste foto’s van mijn telefoon

De mooiste foto’s van mijn telefoon

We maken erg veel foto’s met onze telefoons. Op mijn telefoon staan een hele hoop foto’s. Ik heb zelfs foto’s van een aantal telefoons geleden op mijn telefoon staan, omdat ik deze zo mooi vind! Ik heb er een aantal uitgekozen en laat deze hier aan jullie zien. Kijken jullie mee?

Vroeger had je een apart fototoestel nodig om goede foto’s te maken. Tegenwoordig zit er op bijna elke telefoon een erg goede camera en kan je gemakkelijk de mooiste foto’s maken! Ik vind het heerlijk om mooie kiekjes te maken en gebruik deze dan vaak als achtergrond van mijn laptop. Maar veel van de foto’s op mijn telefoon zijn om dingen te onthouden, even snel wat te versturen of grappige dingen die ik tegenkom. Niet de mooiste plaatjes kan ik je vertellen. Maar laat ik er nu ook een aantal hebben die wel de moeite waard zijn om te laten zien!

Lees ook: Gadgets waar ik niet zonder kan

Bas en Feline
Hier is Feline nog erg klein. Dit is zo’n foto die ik niet van mijn telefoon wil afhalen. Ik vind het zo’n schitterend plaatje!
Eerste schooldag
Feline had het erg naar haar zin op school. Dit was nadat ze net uit school kwam voor de eerste keer.
Mijn liefdes
Hier liggen al mijn liefdes op de bank.
Koe
Deze koe kwamen we tegen op de camping waar mijn ouders een tijdje geleden stonden.
Feline en ik
Dit vind ik echt een hele leuke foto. Het is een foto van ongeveer 4 jaar geleden. Maar deze staat nog steeds op mijn telefoon.
Tulpenveld
Hier was ik met mijn meisje naar een tulpenveld bij ons in de buurt. Hier mag je zelf je bos tulpen plukken en (tegen betaling) meenemen naar huis.
Het Blauwe meer
Deze foto is van afgelopen zomer. Toen waren we hier een dagje zwemmen.
Bagnols
De laatste ochtend in Bagnols vlak voor we terug moesten naar huis.
tattoo
Deze tattoo heb ik een tijdje geleden laten zetten bij Robin Carels. Ik ben er zo onwijs blij mee!!!
beest
In Frankrijk zat deze knappert op de scheerlijn van de caravan van mijn ouders. Daar moest ik natuurlijk even een foto van maken!
't Kalf
Een erg mooie zonsopkomst bij ons in de straat.
kerst bij ons thuis
Deze niet scherpe foto betekent echt heel veel voor mij. Mijn hele familie bij ons thuis aan tafel.
papa en ik
Deze foto is genomen vlak voor we het stadhuis in liepen op onze trouwdag. Mijn vader en ik. Wat houd ik van die man!

Bewaren jullie mooie foto’s op je telefoon? Of verwijder je deze soms? Ik vind het lastig om foto’s van Feline, Bas en Harry weg te gooien. Ook al staan deze op mijn computer. Ik wil ze af en toe gewoon even kunnen bekijken. Hebben jullie dat ook?

Liefs, Linda
De mooiste foto's van mijn telefoon

1 reactie op “De mooiste foto’s van mijn telefoon”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.