Ga naar de inhoud
Home » De Snack-tag. Wat zijn mijn favoriete snacks?

De Snack-tag. Wat zijn mijn favoriete snacks?

Bij Beebs&Moms kwam ik de snack-tag tegen. Dit zijn een aantal vragen over mijn favoriete snacks. Deze vragenlijst is verzonnen door Merel van De Mamagids. Ik heb de vragenlijst ingevuld. Lees je mee?

De vragenlijst van de snack-tag

1 Wat is je favoriete fastfoodrestaurant?

Eigenlijk kan ik niet kiezen tussen de Burger King en de McDonalds. Bij Burger King eet ik graag een Whopper zonder kaas en bij McDonalds eet ik het liefst een hamburger met fritessaus of een Chilli Chicken.

2 Zoet of zoute popcorn?

Beide! Mag dat? En als dat niet mag, dan de zoete. En het aller aller liefste zou ik de caramel popcorn willen. 

3 Wat is je favoriete ijsje?

Ik ben niet zo van het ijs. Hier thuis de rest wel, maar ik sla vaak over, of neem 1 hapje van hun. En daar kan ik het dan ook bij laten. Tenzij er Viennetta in huis is… Die kan ik dan weer niet weerstaan!

Lees ook: 10 favoriete gerechten bij ons thuis

4 Beschrijf de allerlekkerste taart die je ooit op hebt

Tja… Ik moet wat bekennen denk ik. Met gemak kan ik een slagroomtaart in m’n eentje aanvallen… Die is echt niet veilig! Wel zonder die vieze stukjes fruit. Doe mij maar een stukje chocolade. En de taart moet wel nootjes aan de zijkant hebben!

5 Thuisbezorgd.nl of zelf iets te snacken maken?

Het liefst maken we zelf lekker eten. Daar kunnen mijn darmen toch echt wel beter tegen. Maar af en toe laten we ons toch gaan. Dan kiezen we voor een pizza of voor Turks. Heerlijk!

6 Ga je voor het kaasplankje of een schaaltje M&M’s?

Voor thuis kies ik dan toch het kaasplankje of borrelplankje. Een lekker stukje grillworst van de slager sla ik ook niet af. Maar in de auto staat bijna standaard een zak M&M’s. Dat vind ik heerlijk om af en toe te pakken tijdens het rijden.

7 Wat is je favoriete tussendoortje?

Ik snaai niet vaak tussendoor. Maar een plakje boerenkaas of worst kan er wel in gaan. Of een pakje crackers met oregano en zeezout. Heel af en toe kan ik een kitkat pakken, maar echt snoepen doe ik niet.

Ook leuk: Mijn 20 favoriete webwinkels

8 Warme of koude appeltaart?

Geen… Ik vind het eigenlijk niet zo lekker. Een appelvlaai vind ik wel lekkerder, maar ook die kan ik laten staan.

9 Wat bestel je het liefst op een terrasje?

Een colaatje en bitterballen. Daar kan je me wel voor bellen hoor! Dan kom ik direct naar het terras!

10 Welke snack ligt er naast je patat?

Oeh! Kroket, frikandel speciaal of een satérol! Alledrie vind ik super lekker! Alleen moet een kroket wel een kwekkeboom of een Van Dobben zijn, de frikandel speciaal met curry en uitjes en helaas hebben ze niet overal satérollen… Vroeger kon je die in de supermarkt kopen, maar ik heb ze al heel lang niet meer gezien… Misschien maar een keer een grote doos halen bij de Makro ofzo! 😉

Lees ook: Wat is mijn lievelingseten?

11 Wat is je favoriete chipssmaak?

Met stip op nummer 1: HAMKAS! Heerlijk vind ik die! Ik eet niet gelijk de hele zak leeg. Ik eet liever een paar keer een klein beetje, dan alles in 1 keer.

Wie tag ik?

Dit waren mijn antwoorden op de 11 vragen van Merel. Ik zou graag Marieke van Mariekeblogt.nl willen uitdagen om dezelfde vragen in te vullen.

Wat zijn jouw favoriete snacks? Ik lees het graag in de comments!

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.