Ga naar de inhoud

De Wat-als-je-moet-kiezen- tag

Bij Kimberly van Beebsandmoms kwam ik de tag Wat-als-je-moet-kiezen tegen. De tag (keuzelijst voor bloggers) is bedacht door Niels van tipsvoorpapas.nl. Ik ben wel benieuwd wat ik allemaal zou kiezen. Lees je mee?

Stel dat je moest kiezen

Keuzes maken is niet altijd even makkelijk. De ene keer heb je zo je beslissing gemaakt en de andere keer moet je er wat langer over na denken. Ik vulde ondestaande keuzes in en leg uit waarom ik dat deed.

Wat zou ik kiezen?

Op de fiets: wind tegen op de heenweg of terugweg?

Ik fiets niet heel vaak. Een hele tijd geleden heb ik een nieuwe fiets aangeschaft, maar deze is ondertussen allang weer aan vervanging toe… Ik zou, als ik moest kiezen, kiezen voor wind tegen op de heenweg. Dan heb ik een doel voor ogen en is het makkelijker om door te zetten. 

Zomer of winter?

Het liefst heb ik het hele jaar door zomer. Maar dan zou ik wel graag willen dat de ijsbaan ook het hele jaar door open was. Nu is dit alleen in de winterperiode. In de zomer is het over het algemeen een stuk warmer en kan de achterdeur lekker open staan. Ik houd ervan om in de tuin te zitten met een glaasje drinken. Ook vinden wij barbecueën erg leuk. Nou hoeft dit natuurlijk niet in de zomer, maar dan is het wel fijner om er in de tuin bij te zitten.

Frikandel of kroket?

Kroket! Zeker weten!! Een frikandel speciaal is op zijn tijd ook erg lekker, maar een kroket is altijd goed. En dan wel zo’n lekkere dikke. Op een broodje, gewoon los of bij een bord patat. Heerlijk! Wel een dikke klodder fritessaus erbij om het af te maken!

Lees ook: 25 feiten over mij die je misschien nog niet wist

Fiets of auto?

Auto. Heel erg… Ik werk 95km van huis af, dus dat fietsen ‘s ochtends vroeg en ‘s middags weer terug is sowieso al geen optie. Maar als ik naar de winkel of de stad ga pak ik toch ook liever de auto. Tenzij het lekker weer is, dan pak ik graag even de scooter. 

Apple of Android?

Tegenwoordig ben ik team Android. Vroeger wilde ik alles van Apple hebben, maar sinds ik qua geld andere prioriteiten heb vind ik Android ook helemaal prima! 

nieuwe telefoon

Ochtend of avond?

Ik word over het algemeen elke dag vroeg wakker. Het maakt niet uit hoe laat ik naar bed ga, maar rond 06:00 uur ben ik wakker. Wekker of geen wekker. Ik houd er dan van om rustig aan wakker te worden en langzaam op te starten. Wat dat betreft ben ik wel een ochtend mens.

Vroeg beginnen met werken of laat thuis?

Wanneer ik op de zaak werk begin ik altijd vroeg. Heel vroeg. Dit doe ik zodat ik ‘s middags vroeger thuis kan zijn en zo niet in de file sta. Omdat ik sowieso altijd redelijk vroeg wakker ben, maakt dat uurtje (of meer) eerder wakker worden niet uit.

Speelgoed met of zonder geluid?

Zonder! Zeker weten!!! Al denk onze dochter daar heel anders over en geniet zij van het spelen met haar speelgoed saxofoon en blokfluit. Ook de brandweerauto van Playmobil is een dikke hit voor haar. Voor ons iets minder qua geluidjes…

Vlees of vis?

Vlees! En af en toe een visje op z’n tijd. Wij eten eigenlijk elke avond vlees (sorry vegetarische volgers). Ik ben thuis de enige die erg kan genieten van een lekkere dikke haring met uitjes of een gerookte makreel of paling. Maar af en toe trakteer ik mezelf er gewoon op. 

Broodje hete kip | Lekker en Simpel

Baby of dreumes?

Dreumes. Ik vind het bij een baby lastiger om uit te zoeken wat ze willen dan bij een dreumes. Een baby kan alleen maar huilen als er iets is. Een dreumes kan vaak al dingen aanwijzen of brabbelen. Dat vond ik toch een stuk fijner bij Feline.

Zoon of dochter?

DOCHTER! Maar dat komt omdat wij een super leuke meid hebben! Mocht Feline bijna 8 jaar geleden een jongen zijn geweest, dan had ik nu waarschijnlijk ZOON geroepen. 😉 Ik weet niet hoe het zou zijn om een zoon te moeten opvoeden. 

Nu ben ik heel erg benieuwd wat jullie zouden kiezen!

Liefs, Linda
wat als ik zou moeten kiezen tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.