Ga naar de inhoud

Mijn week #25 | Laatste keer schaatsen en een bezoekje aan de Efteling

Een drukke week met leuke dingen! In deze editie van “De week van…” lees je wat ik afgelopen week allemaal weer heb beleefd. Van een ritje naar de Efteling, tot een meneer die iets niet te eten vond. Lees je mee?

Maandag – werken

Vandaag was ik weer op de zaak. Het was een lekker druk dagje met nogal wat tekenwerk voor een grote klus. Omdat er nogal wat werk in ging zitten heb ik een lange dag gemaakt. Bas was al eten aan het maken toen ik thuis kwam. We aten broodje hete kip. Eén van mijn lievelingsgerechten! Feline had een kroon voor Harry gemaakt… Hij vond het allemaal wel prima en heeft een kwartier met dat ding op zijn hoofd gelegen!

Harry met kroon

Dinsdag – thuis werken

Nadat ik Feline naar school gebracht had ben ik thuis aan het werk gegaan. Vlak voor ik Feline op kon halen belde een meneer van de verzekering. Vrijdag komt er een expert naar mijn autootje kijken om de schade op te nemen! Ik ben heel erg benieuwd wat daar uit gaat komen!

Ook kreeg ik een uitnodiging voor het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker binnen. Ik ga zeker een afspraak maken! En vind eigenlijk dat iedereen die deze uitnodiging krijgt dat moet doen. Je kan er niet vroeg genoeg achter komen wanneer er dingen niet goed zijn.

bevolkingsonderzeok

Woensdag – hoofdpijn en schaatsen

Helaas ben ik vandaag opgestaan met een heftige hoofdpijn. Niks leek het eronder te krijgen. Op een gegeven moment ben ik maar even op de bank gaan liggen… Toen Feline uit was ben ik haar gaan halen met de auto. Daarna zijn we gelijk doorgereden naar de ijsbaan! Vandaag gingen we namelijk voor de laatste keer schaatsen! Samen met mijn vader!!!

Helaas was het ijs al best slecht… Doordat de buitentemperatuur al best warm was en het waaide was het ijs niet meer goed te krijgen. Het was net een slushpuppy… We hebben het toch nog anderhalf uur volgehouden. Toen waren Feline haar benen heel erg moe… Als afsluiter hebben we met z’n drieën een patatje gegeten en zijn we naar huis gegaan. Het was een mooi schaatsseizoen en we hebben genoten! Op naar komend seizoen!

Laatste keer schaatsen
Laatste keer schaatsen
Nog 1 patatje!

Ondertussen was mijn hoofdpijn eindelijk gezakt. Toen Feline op bed lag ben ik niet al te lang erna ook lekker gaan slapen.

Donderdag – een hele lange dag

Ook vandaag ben ik vroeg naar mijn werk gegaan. We zijn druk bezig met het grote project, dus als ik dan kan helpen doe ik dat graag! De mannen die op locatie aan het werk zijn, waren gisteren laat thuis. Hierdoor konden ze geen boodschappen doen. Deze ben ik gaan halen en gebracht. Lief hè?! Kan ik jullie gelijk laten zien waar het grote project is!

Vogel Rok

Juist! De Efteling! We zijn naast de Vogelrok een nieuw La Place restaurant aan het bouwen. We zijn ingehuurd om pilaren te maken en togen. Het wordt echt erg mooi! Het enige nadeel is dat we maar anderhalve week hebben om alles te plaatsen. Want zaterdag 1 april moet het restaurant open! (Nope, geen grapje…)

Toen ik de boodschappen gebracht had, nog even had geholpen en goed rond had gekeken ben ik weer terug naar de zaak gegaan. We mochten nog aardig wat trussen (van die driehoekige aluminium buissystemen waar vaak verlichting aan gehangen wordt in stands en bij concerten) schoonmaken. Deze moeten zwart gecoat worden. Maar aangezien er aardig wat mensen bij ons druk zijn met iets anders 😉 ben ik daar de middag mee bezig geweest. Ik reed pas om 17:00 uur richting huis en kwam dik in de file… Uiteindelijk was ik pas om 18:30 uur thuis en waren Bas, Gerard en Feline al aan het eten. Ik kon dus zo aanschuiven! Na zo’n dag ben ik vaak erg moe. Ik ben na het eten lekker gaan douchen en daarna eindelijk nog even mijn laptop open geklapt.

Vrijdag – expert en thuiswerken

Vandaag is er een expert langs geweest om de schade van de C3 op te nemen. Dit was verplicht vanuit de verzekering. Ik zou vandaag eigenlijk op de zaak hebben gewerkt, maar dit heb ik nu geruild met volgende week.

De beste meneer is welgeteld een kwartier geweest. Hij heeft een paar rondjes om de auto gelopen, foto’s gemaakt en vragen gesteld over het ongeluk. Daarna was hij alweer weg. Ik ben heel benieuwd hoe lang het gaat duren voor we hier weer iets over te horen krijgen. En wat we dan te horen krijgen…

Verder heb ik thuis lekker gewerkt en kon ik nog een aantal wassen wegwerken. Dat voelt toch altijd fijn! ’s Avonds aten Bas en Feline pannenkoeken. Eigenlijk zou ik dit ook eten, maar hoe dichterbij het moment kwam, hoe minder zin ik er in kreeg. Ik vind pannenkoeken namelijk helemaal niet zo lekker. Alleen verkleed als pizza krijg ik ze prima weg. Uiteindelijk heeft Bas vanmiddag een pizza voor me gehaald bij de supermarkt.

’s Avonds werd Picnic nog bezorgd, dus een groot deel van de weekboodschappen waren weer binnen. De rest komt morgen wel!

Zaterdag – uiteten en boodschappen doen

Vandaag kreeg je bij Welkoop 20% vroege-vogel-korting tussen 08:00 en 10:00 uur. We hadden brokjes nodig voor onze Prins en aangezien die best prijzig zijn heb ik Feline meegenomen om de korting te scoren! Bas ging ondertussen de boodschappen halen die niet bij Picnic vandaan komen. Feline en ik waren iets eerder thuis dan Bas, maar om 10:30 uur waren we eigenlijk al klaar voor de zaterdag.

Ik verveelde me een beetje en wilde met Feline even naar de IKEA. Bas is uiteindelijk ook even mee gegaan. We hebben wat bakjes voor in de voorraadkast gekocht en voor in de lade van het wasmeubel in de badkamer. Het was erg druk bij de kassa’s van IKEA Amsterdam. Er waren namelijk een stuk of 6 kassa’s afgesloten voor verbouwing of iets. Uiteraard neem je als je daar geweest bent voor je naar buiten gaat nog even een hotdog (en Feline een ijsje). Daarna zijn we weer naar huis gegaan.

’s Avonds ging ik met een vriendin uit eten bij Royal Fook Long in Amsterdam. Hier had zij nog nooit gegeten, maar ik mocht dit keer kiezen en dit is mijn lievelings! Na heerlijk te hebben gegeten zijn we richting huis gegaan. Bij thuiskomst nog even wat gedronken en toen naar bed. Ik ben natuurlijk ook geen 16 meer! 😉

Zondag – Ranzijn en plantjes verzorgen

Gister hadden ze niet het natvoer wat we graag zouden willen hebben voor onze Harry. Ik had even iets anders meegenomen. Meneer had het laten staan en bijna niks van gegeten… Hij vond het dus niks. Daarom gingen Feline en ik maar even bij Ranzijn ander natvoer halen.. Hopen dat deze beter bevalt! Feline gaat graag mee naar Ranzijn! Ze hebben daar een Landmarkt met schommel en glijbaan. Ook is het altijd even bij de dieren kijken die ze hebben. Ik kan dus meerdere rondjes lopen en rustig overal kijken terwijl Feline aan het spelen is! Ik heb gelijk een mosstok meegenomen voor mijn Monstera adansonii (Monkey leaf). Ik wil deze namelijk laten klimmen.

Nadat we tussen de middag even wat gegeten hadden ben ik met mijn planten aan de gang gegaan. Wat is dat toch een fijne hobby! Ik heb gelijk een aantal planten in een groter potje gezet en voorzien van nieuwe aarde. Ik zal er van de week even wat foto’s van maken. Misschien kan ik er binnenkort even een stukje over schrijven. Kunnen jullie gelijk mijn lievelings-planten zien!

Als avondeten hadden we lasagne met lekker veel groenten. Terwijl ik dat aan het maken was hebben Bas en Feline nog even wat voor school geoefend. Na het eten nog het jeugdjournaal kijken en toen ging ons meisje naar bed. Ik ben even achter de laptop gekropen en mocht toen alweer naar bed. Morgen weer vroeg op en naar mijn werk!

Hoe is jouw week geweest? Heb je nog leuke dingen meegemaakt? Ik lees het graag in de comments! Komende week ben ik druk op mijn werk, ga ik woensdags iets heel erg leuks doen en kunnen we, als het goed is, zaterdag mijn nieuwe auto ophalen!

1 reactie op “Mijn week #25 | Laatste keer schaatsen en een bezoekje aan de Efteling”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.