Ga naar de inhoud
Home » Diary #38 | Uiteten, verwarming en lezen

Diary #38 | Uiteten, verwarming en lezen

Maandag – Werken op kantoor

Vandaag heb ik op de zaak gewerkt. Ik dacht dat ik nog beleg op mijn werk had, dus ik nam alleen crackers mee. Blijkbaar lag er nog 1 plakje kaas… Nooit genoeg voor al mijn crackers! Tussen de middag ben ik dus maar een broodje gaan halen bij de pomp. Wat een straf… 😉

Rond 07:00 uur kregen we te horen dat de juf van Feline ziek was. Omdat er ook geen vervanging was kon ze niet naar school. Gelukkig was Bas vrij en hebben ze samen nog extra kunnen oefenen voor haar toets Engels van morgen!

Op de terugweg heb ik bij de apotheek koelzalf gehaald voor Feline. Zij heeft een allergische reactie van een paar muggenbulten… Ze jeuken zo erg dat het zeer doet… Hopen dat de zalf en haar medicatie genoeg helpen… En hopen dat de bult die je op de foto duidelijk ziet, ook snel wegtrekt…

Feline en haar muggenbulten...

Dinsdag – Thuiswerken en achterpui

Nadat ik Feline naar school heb gebracht ben ik thuis aan het werk gegaan. Haar juf was gelukkig weer beter! Ons meisje kan namelijk niet zo goed tegen geen school… 😉 Vandaag kwam er een meneer om onze openslaande deuren te repareren. Ook kwam deze vriendelijke meneer een nieuwe vensterbank plaatsen.

nieuwe vensterbank

We zijn super blij met de nieuwe vensterbank! Nu krijgen we alleen nog horren opgestuurd van Axxent en dan is het hele plaatje compleet!

Woensdag – Kinderfeestje en op zoek naar

Vanmiddag heeft Feline, gelijk uit school, een kinderfeestje van haar vriendin Zenna. Bas en ik besloten om naar de fietsenwinkel te gaan waar we een mooie elektrische fiets hadden gezien op de website. Helaas stond de fiets niet in de winkel, maar deze kon wel besteld worden tegen dezelfde prijs als de aanbieding! Top!!! Als we mazzel hebben komt de fiets morgen al binnen bij de winkel en kunnen we hem zaterdag al ophalen! Mocht dit niet lukken, dan zal het maandag of dinsdag worden. Maar we krijgen in ieder geval een elektrische fiets!!! Nu alleen nog op zoek naar een mooie fietstas voor achterop!

Donderdag – Op kantoor en uit eten

Ik was vanochtend weer eens ver voor de wekker wakker… Ik vond dat ik het moest proberen om weer eens vroeg weg te gaan. Het kan toch niet waar zijn dat ik pas vanaf een bepaalde tijd weer in de auto durf te stappen? Met zweethandjes en een hele hoge hartslag ben ik aangekomen op mijn werk. Maarrrr…. Het is me gelukt!

Omdat bij het nieuwe pand wat geïnstalleerd moest worden en hier iemand aanwezig moest zijn, ben ik aan het werk gegaan in het nieuwe pand. Wat een straf is dat… 😉

’s Middags ben ik uit mijn werk doorgereden naar Utrecht. Ik had met 5 andere meiden van mijn school afgesproken om uit eten te gaan. We hadden aan de oude gracht bij Mejuffrouw Janssen afgesproken. Wat een leuke zaak is dat! Het eten is heerlijk en de sfeer is super goed! Ik vond het erg leuk om de meiden weer eens te zien. Het was al 4 jaar geleden dat we elkaar voor het laatst hadden gezien! We zijn heus niet ouder geworden in die 20 jaar na school! 😉

Mijn auto had ik in een parkeergarage in het centrum gezet. Vanaf de 18e verdieping had je een super mooi uitzicht!

Uit eten in Utrecht

Voor mijn doen was ik erg laat thuis. Eenmaal thuis kwam ik erachter dat ik post had van het Bevolkingsonderzoek tegen baarmoederhalskanker. Hier heb ik vorige week een uitstrijkje voor laten maken en in de brief stond de uitslag. Altijd spannend… Ik blijk geen verhoogd risico op baarmoederhalskanker te hebben en er is géén HPV aangetroffen! Wat een opluchting!!! Kon ik heerlijk gaan slapen!

Vrijdag – Thuiswerken

Na wat voor mijn gevoel een kort nachtje was heb ik Feline naar school gebracht. Vandaag is de groepsfoto van haar klas. Ons meisje wilde graag 2 staarten in en 2 plukken los. Die plukken komen heerlijk voor haar ogen te hangen. Precies zoals zij dat mooi vindt! Prima meid!

In de ochtend ben ik even op pad geweest om iets af te geven bij een klant van ons. Die zit in Badhoevedorp en is dus niet zo heel ver bij ons huis vandaan. Op de terugweg heb ik voor Bas en mij een lekker broodje gehaald. Daarna ben ik alvast aan de slag gegaan voor de grote beurs die we binnenkort zullen gaan opbouwen in de RAI.

’s Middags kreeg ik een mail van A2Koi dat onze verwarming van het zwembad binnen de garantie van de leverancier valt en we een nieuwe opgestuurd krijgen! Deze zou direct verstuurd worden! Wat een top service!!!

Ook kreeg ik een heel leuk pakketje vandaag. Via Instagram had ik bij Andrès Odijk van 3FM een potje sambal Odijk gewonnen. Dit was al een hele tijd geleden, maar ze waren me nog niet vergeten! Ik kreeg een aardig grote pot sambal wat hij samen met zijn collega’s gemaakt heeft. We moeten het nog gaan proeven, maar leuk vind ik het wel!

sambal odijk

Zaterdag – Boodschappen en verwarming

Vandaag hebben we de weekboodschappen gedaan en wilden we op tijd thuis zijn. In de middag zou de verwarming van het zwembad bezorgd worden. En we hoopten dat we gebeld zouden worden dat de nieuwe fiets klaar zou zijn.

Helaas zijn we niet gebeld, maar de verwarming is wel bezorgd! We hebben alles uitgepakt en de delen die verlijmd moesten worden verlijmd. Even een nachtje goed drogen en dan kunnen we de verwarming aansluiten!

Zondag – Luieren…

Vandaag zijn Feline en ik naar de Action gegaan. Ik had op de site een mooie fietstas gezien voor weinig en wilde deze graag hebben voor mijn nieuwe fiets. Uiteraard koop je dan meer dan alleen de tas, maar het waren allemaal dingen die we goed konden gebruiken! 😉 We waren op tijd weggegaan want het gaat warm worden vandaag…

Bas had ondertussen de verwarming aangesloten, dus het zwembad kon lekker opwarmen! Terwijl Feline en Bas in het zwembad lagen heb ik het laatste deel van de boeken van Isa Maron – De Noordzeemoorden uitgelezen. Wat een fantastisch vierluik is dat! Jammer dat ik de boeken nu uit heb… Want ze waren zo ongelooflijk spannend!

Bas heeft ’s middags een gigantische pan linzensoep voor Feline gemaakt. Zij eet dit heel graag (wij zeker niet 😉 en zo kunnen wij dingen eten die zij niet lekker vindt. We vriezen alles in porties in. Feline at dus vandaag linzensoep en Bas en ik BLT salade! Dat was voor ons erg lang geleden, maar wat is dat lekker zeg!

Hoe is jouw week geweest Trek je de warmte nog een beetje? Volgens de weersvoorspelling wordt het komende week iets minder heet. Daar ben ik wel blij mee, want ik werd die hele erge warmte wel zat…

Liefs, Linda
er zijn affiliate links gebruikt in dit bericht. Wanneer jij op deze link klikt krijg ik een kleine commissie. Jij betaald hier niks voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.