Ga naar de inhoud

Diary #37 | Artsen en domme dingen

Deze week komen er verschillende artsen aan bod en heb ik iets gedaan wat niet zo slim was… Wat dat is lees je in de week van!

Maandag – werken en warm

Vandaag ben ik op de zaak aan het werk. We zijn nog niet over, dus zit ik in het oude pand. Rond 16:30 uur ben ik thuis. Blijkbaar is vandaag de verwarming van het zwembad kapot gegaan. Gelukkig hebben we nog garantie en kan deze dus teruggestuurd worden ter reparatie of vervanging…

Dinsdag – Harry naar de dierenarts

Vandaag loopt Feline alleen naar school. Harry moet naar de dierenarts om geschoren te worden tegen de klitten en hij krijgt ook gelijk een urine-test. We zijn bang dat hij iets aan zijn nieren heeft. Dit hebben we met onze andere katten gehad en dat wil je echt niet… Dus laten we het nu testen in de hoop dat er niks uitkomt. Ik was rond 08:30 uur weer thuis en Feline had netjes Bas gebeld dat ze op school aangekomen was. Wat wordt die meid toch groot!

Eenmaal thuis heb ik de huisarts gebeld om een afspraak te maken voor het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker. Ik vind het heel belangrijk om hier aan mee te doen. Morgen kan ik al terecht bij de huisarts.

Woensdag – Afspraak bij de huisarts

Vandaag heb ik een afspraak bij de huisarts. Ik laat een uitstrijkje maken. Helaas heb ik er dit keer meer last van dan de vorige 2 keer. De hele dag heb ik een soort zeurderige buikpijn…

bij de huisarts voor het bevolkingsonderzoek

’s Middags zijn we uitgenodigd bij een vriendin van mij. Haar dochter heeft bij Feline in de klas gezeten en zij zijn nog steeds dikke vriendinnen! De meiden waren lekker aan het zwemmen en wij zaten heerlijk te kletsen! Super fijn dat dit zo kan!!!

Donderdag – Zonnebril vergeten

Op de heenweg naar mijn werk kwam ik erachter dat ik mijn zonnebril vergeten was… Het lastige hieraan is dat wanneer ik autorij al heel snel last krijg van hoofdpijn als ik mijn zonnebril niet op heb! Ik besloot in de eerste pauze naar Pearle te gaan om een overzet zonnebril te kopen. Helaas pasten deze niet om mijn gewone bril heen… Ze waren allemaal te klein, of mijn bril is te groot. Dat kan ook.

Uiteindelijk liep ik weg met een klem-zonnebril. Deze past prima om mijn bril heen! Het is niet iets wat ik zou kiezen omdat ik het zo mooi vind, maar voor in de auto is het helemaal prima! Ik laat dit ding dus ook mooi in de auto liggen voor de volgende keer dat ik mijn zonnebril thuis vergeet!

zonnebril

In de middagpauze ben ik naar A2Koi gegaan om de verwarming van ons zwembad terug te brengen. Ze gaan deze opsturen naar de fabrikant. Ik ben benieuwd wanneer we te horen krijgen dat ik het weer op kan halen! Want ons zwembad is nu best wel koud…

Eenmaal thuis was onze bestelling van het Kruidvat bezorgd. Het zat in een leuke doos! Onze meid is direct aan de slag gegaan en trok de doos aan! 😉

gekke meid met Kruidvat doos!

Vrijdag – Op de zaak

Vandaag heb ik weer een dagje werken op de zaak. Na een lekker dagje werken wilde ik naar huis gaan. Helaas stond er een dikke file om de snelweg op te komen en heb ik er langer over gedaan dan ik zou willen…

file naar de snelweg

Uiteindelijk heb ik er anderhalf uur over gedaan om thuis te komen…

Zaterdag – Cadeautje kopen

Woensdag heeft Feline het kinderfeestje van haar vriendin Zenna. Feline en ik zijn in de ochtend naar de stad gegaan en Bas heeft de weekboodschappen gedaan. Het was, waarschijnlijk door het mooie weer, erg druk in de stad. We hebben het cadeautje gekocht en zijn gelijk weer naar huis gegaan.

’s Middags hebben Bas en ik de buitenkeuken opgeruimd. Morgen komen mijn ouders en mijn schoonvader lunchen en dat willen we in de buitenkeuken doen. Het was stiekem wel echt heel warm, maar het was wel heel fijn dat het klaar was! We kunnen weer lekker zitten!

Zondag – Vaderdag lunch!

Vandaag hebben we een lunch voor mijn ouders en mijn schoonvader. Feline had croissants gemaakt, Bas heeft American pancakes gemaakt en ik pita broodjes. Samen met het heerlijke beleg hebben we allemaal lekker zitten smullen! Het was erg gezellig en lekker! Wat fijn om zo met z’n allen bij elkaar te kunnen zijn.

Afgelopen nacht heb ik echt heel erg beroerd geslapen. Hierdoor werd de dag ook steeds zwaarder! 😉 Uiteindelijk ben ik rond 15:00 uur toch maar even een uurtje op bed gaan liggen. Ventilator op mijn mik en even tukken! Heerlijk!

Bas heeft ’s avonds lekker gekookt en ik ben weer begonnen aan mijn nieuwe boek. De derde van Isa Maron van de Noordzeemoorden – Ritueel. Wat een onwijs goede boeken zijn dit! Je moet ze wel in de goede volgorde lezen, want de boeken volgen elkaar echt op.

Het was een lekkere week met een heerlijke afsluiter die veel voor mij betekent! Hoe was jouw week?

Liefs, Linda
er zijn affiliate links gebruikt in dit bericht. Wanneer jij op deze link klikt krijg ik een kleine commissie. Jij betaald hier niks voor.

1 reactie op “Diary #37 | Artsen en domme dingen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.