Ga naar de inhoud

Diary #35 | Een leuk nieuwtje!

Het is weer eens een korte werkweek door Pinksteren. Gelukkig is dit de laatste gekke week voor de zomervakantie! Ik ben niet zo goed met vrije dagen en weken die niet gaan zoals ‘normaal’. Maar wat heb ik deze gekke week allemaal gedaan? Je leest het in een nieuwe week van…

Maandag – vrij

Vandaag is het tweede Pinksterdag. Feline en ik zijn vrij en Bas werkt wel gewoon. Mijn auto zag er voor het ongeluk al niet heel schoon meer uit. Deze wilde ik in het weekend gaan wassen, maar doordat ik vrijdags bijna van de weg gereden was ben ik er niet meer aan toe gekomen. Feline wilde heel graag badslippers hebben, dus die zouden we gaan kopen in de stad. Van te voren zijn we samen even naar de wasstraat gegaan om mijn auto te wassen in een wasbox. Omdat mijn spiegel kapot is en er bedrading bloot ligt hebben we hier duct-tape over geplakt zodat dit niet nat wordt.

In de stad kon Feline niet slagen voor haar slippers… We hebben deze uiteindelijk thuis besteld. Dinsdag zullen ze bezorgd worden! Kind was weer blij!

Dinsdag – Feline een dagje extra vrij

Vandaag mocht ik thuis aan het werk. Feline had nog een extra dagje vrij van school. ’s Ochtends vroeg stond ons meisje huilend met buikpijn naast ons bed… Ze heeft een paracetamol gekregen en heeft toen nog even kunnen slapen. Even later was ze weer aan het huilen van de pijn! Omdat ze al geen blindedarm meer heeft kon dat het niet zijn. We hebben alles gecheckt en uitgesloten… We hebben besloten het nog even aan te kijken en anders de volgende ochtend urine bij de dokter in te leveren…

Doordat zij zo beroerd was heeft ze de hele dag op de bank gehangen met haar tablet of de tv… Hierdoor heb ik lekker door kunnen werken. Bij het avondeten knapte ze weer op. Ze had geen buikpijn meer en wilde de volgende dag weer naar school. We verwachten dat ze last had van haar darmen… Zo sneu als je kleintje wat heeft!

Woensdag – ochtendje vrij

Vandaag heb ik een vrije ochtend. Feline is weer helemaal opgeknapt en naar school gegaan. Ik ben in de tuin aan het schoonmaken gegaan. De tuinkussens waren redelijk toe aan een schoonmaak. Hier ben ik een tijdje mee bezig geweest. Daarna heb ik wat gegeten terwijl ik een docu-serie op Netflix aan het kijken was.

Om 12:30 uur kon ik mijn meisje weer ophalen. Eenmaal thuis weer wat gegeten en ’s middags kwam een vriendin met haar dochter op visite. De meiden waren lekker buiten aan het spelen en wij zaten in de tuin te kletsen. Het was super gezellig en lekker warm!

Donderdag – een grote dag!

Om 08:30 uur ging ik samen met mijn werkgever en 2 collega’s op pad. We kregen de sleutel van ons nieuwe pand! Het is vlakbij ons oude pand, maar véél groter! We gaan nog aardig wat veranderen in het pand en alles moet nog over, maar op 17 juli zijn we (als het goed is) volledig operationeel vanuit ons nieuwe pand!

Tot die tijd zijn we tussendoor ook nog druk met werk, maar maandag zal ik er al aanwezig zijn om de meneer van het internet te vergezellen.

Op de terugweg naar huis ben ik nog even langs een leverancier van ons gereden om wat spullen op te halen. Deze gaan morgen de auto in op weg naar Hamburg voor een stand.

Vrijdag – op de zaak

Vandaag werk ik weer een dag op de zaak. De spullen zijn uit mijn auto en in de bakwagen gezet voor de stand in Hamburg. Op kantoor heb ik verschillende dingen gedaan, maar ook alvast wat belangrijke spullen ingepakt voor maandag. Dan zit ik namelijk een dagje in het nieuwe pand!

Op de terugweg naar huis heb ik mijn medicijnen opgehaald bij de apotheek. Ik merk dat ik weer iets meer last heb van mijn ogen en heb mijn medicijnen toch maar weer besteld. Maar het gaat door de mijn immunotherapie wel echt een stuk beter dan voorheen!

Zaterdag – thuis rommelen en ijs!

Vandaag zijn Bas en Feline samen boodschappen doen. Ik ben lekker gaan douchen en heb ons bed afgehaald. Daarna zijn we thuis aan het rommelen geweest. ’s Middags ging Bas naar een vriend die jarig was. Feline en ik hebben samen een ijsje gehaald!

samen met Feline een ijsje eten op zaterdag

Zondag – Action en koelkast

Vandaag zijn Feline en ik naar de Action geweest. We willen binnenkort ons grote zwembad weer opzetten alleen hadden we geen goeie matten meer voor eronder. Vorig jaar hadden we bij Praxis matten gekocht. Deze waren heel erg dun en niet bruikbaar voor nog een ronde… Omdat we ook al dikkere matten hadden wilde we die eigenlijk weer aanvullen. We hadden er namelijk niet genoeg. Deze kwamen bij de Action vandaan en ik zag dat ze ze weer hadden.

Bij de eerste Action hadden ze deze matten helaas nog niet… Dus zijn we gelijk maar naar de andere gegaan! Hier hadden ze er nog een hele hoop liggen! We kunnen nu onder het hele zwembad de dikkere grijze matten leggen.

’s Middags bedacht Bas ineens dat we een nieuwe koelkast moesten kopen. Dit wisten we al langer, alleen nu vond hij dat het tijd was. 😉 Ik was niet moeilijk over te halen uiteraard, want onze oude koelkast is al heel oud en sluit niet heel goed meer… Na veel meten, bedenken en kijken hebben we onze keuze gemaakt. Het is een vrijstaande koelkast geworden. En wel deze!

Lees ook: Mijn 20 favoriete webwinkels

De oude koelkast is een inbouwmodel. Dit slopen we eruit en dan schuiven we de nieuwe op z’n plek! We hebben ervoor gekozen om de koelkast volgende week zondag te laten bezorgen. Zaterdags zijn we namelijk niet thuis en de rest van de week komt het ook niet goed uit met de bezorgtijden! En zo hebben we nog de week de tijd om de oude koelkast leeg te eten! 😉

Toen Bas Formule 1 zat te kijken en Feline gekke filmpjes op YouTube, ben ik roti gaan maken. We hadden hier al een hele tijd zin in, alleen omdat het best een tijdje duurt voor het klaar is stelde ik het steeds uit. Nu moesten we wel, want de roti-vellen die we in de kast hadden liggen waren bijna over de datum.

Hoe was jullie week? Onze week was eigenlijk helemaal prima! Geen gekke dingen meegemaakt en een nieuwe koelkast gekocht!

Liefs, Linda
er zijn affiliate links gebruikt in dit bericht. Wanneer jij op deze link klikt krijg ik een kleine commissie. Jij betaald hier niks voor.

2 reacties op “Diary #35 | Een leuk nieuwtje!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.