Ga naar de inhoud

Diary #36 | Een nachtje logeren

Deze week stond in het teken van de voorpret voor vrijdag! En het opzetten van het zwembad. Het was een relatief rustige week met niet al te veel gekke dingen. We zijn namelijk wel een beetje klaar met alle gekke dingen! Wat er allemaal gebeurd is lees je in de week van…

Maandag – werken in het nieuwe pand

Vandaag ben ik aan het werk in het nieuwe pand. De meneer voor het internet komt vandaag langs en de nieuwe heftruck wordt gebracht. Dan is het toch wel erg handig als er iemand aanwezig is! Zo kon ik alvast genieten van onze nieuwe locatie. Gewapend met schoonmaakspullen ben ik naar het nieuwe pand gegaan. Als eerste heb ik de toiletten beneden bij de kantoren schoon gemaakt. Ik moet toch wel met mijn billetjes op een schone bril kunnen neerstrijken! 😉

schoonmaken in het nieuwe pand

Internet werkt als een malle en de heftruck is geleverd in het nieuwe pand. Tijd om naar huis te gaan en even te genieten in de tuin!

Dinsdag – Afspraak bij een klant

Vandaag hebben mijn werkgever en ik een afspraak bij een klant van ons. Omdat het midden in het centrum van Amsterdam is, hebben we afgesproken dat ik mijn auto bij de IKEA neerzet en we van daaruit samen met zijn auto naar de locatie rijden. Na een leuke afspraak heeft hij me weer bij mijn auto afgezet en ben ik weer naar huis gereden om nog even te werken voor ik Feline van school ga halen. ’s Middags heb ik lekker in de tuin gezeten en genoten van het mooie weer.

Woensdag – Thuiswerken en zwembad opzetten

Omdat we een drukke tijd hebben op het werk heb ik besloten vandaag ook te werken. Het weerbericht geeft aan dat het komende week erg warm zal gaan worden, dus begon het bij mij te kriebelen. Ik wilde het zwembad op gaan zetten zodat Feline lekker kan afkoelen.

zwembad opzetten

Het opzetten is het probleem niet, alleen de ruim 2600 liter water duurt altijd zo lekker lang! We besluiten om vandaag de ene helft te vullen en de volgende dag de andere helft. Bas werkt donderdag toch thuis, dus kan hij mooi alles in de gaten houden.

Donderdag – op de zaak en het zwembad vullen

Vandaag ben ik op de zaak aan het werk. Bas werkt thuis en vult het zwembad met warm water. Rond 10:30 uur gaat het mis… De tuinslang is gescheurd en er loopt water in de kamer over de vloer! Gelukkig hebben we plavuizen… Bas is lang bezig met al het water op te ruimen en de kamer te dweilen!

’s Middags haalt mijn schoonvader Feline op uit school. Daar heeft ze met een vriendin afgesproken dat ze bij ons thuis gaan zwemmen. Mijn schoonvader haalt het vriendinnetje thuis op zodat ze haar badpak nog even kan halen. Eenmaal thuis is het natuurlijk groot feest en genieten de meiden van een privé-zwembad!

Ik kom thuis op het moment dat het vriendinnetje van Feline opgehaald wordt om naar huis te gaan. Ik heb dus helemaal niks van de drukte meegekregen! 😉

Vrijdag – Ochtendje werken en dan naar het hotel!

Vandaag breng ik Feline naar school, ga thuis nog even werken tot 12:00 uur en daarna gaan Bas en ik onze spullen pakken voor een nacht in het hotel! We halen samen Feline op en hebben de spullen al in de auto liggen. Helaas hebben we onderweg enorme file waardoor we er bijna 2x zo lang over doen dan dat het normaal zou duren.

Hotel van der Valk in Lelystad
Hotel van der Valk in Lelystad
Hotel van der Valk in Lelystad

Wat een gigantisch mooi hotel is dit zeg! Het is het Van Der Valk hotel in Lelystad. We gaan hier een nachtje vertoeven en morgen weer naar huis. We hadden gekozen voor de Family Suite.

Hotel van der Valk in Lelystad
Hotel van der Valk in Lelystad
Hotel van der Valk in Lelystad
Hotel van der Valk in Lelystad
Hotel van der Valk in Lelystad

We hebben dit hotel uitgezocht omdat Feline hier een eigen slaapkamer heeft. Met glijbaan vanaf het bovenste bed! In de badkamer is een bubbelbad waar je met gemak met z’n tweeën in kan zitten. Ook de dubbele douche is erg aanlokkelijk om onder te gaan staan! Wat een prachtige kamer!

Nadat we onze spullen op de kamer hebben gezet en alles hebben bekeken gaan we met de lift naar de 16e verdieping. Hier is een sky lounge met geweldig uitzicht!

Hotel van der Valk in Lelystad

Om de hoek zit een KFC en McDonalds. Feline had besloten dat we naar de KFC gingen om te eten. We hadden daar nog nooit echt gegeten en weten nu waarom… We hebben heel lang moeten wachten, het was erg vies en het eten was echt niet om over naar huis te schrijven. We besloten onze buikjes vol te eten bij de McDonalds. Daar hebben we uiteindelijk een stuk beter gegeten voor we weer naar het hotel gingen.

Feline en ik zijn samen nog even in het bubbelbad gegaan voor zij naar bed ging. Gelukkig sliep ze niet veel later en hebben Bas en ik samen nog even een aflevering gekeken van New Amsterdam op Videoland.

Zaterdag – Heerlijk ontbijten en op tijd naar huis

Na een goede nacht hebben we heerlijk ontbeten in het hotel! Feline heeft uitgebreid genoten van de pannenkoeken, fruit en heerlijke broodjes! Ook wij hebben heerlijk genoten van de vis, vleeswaren, eieren en fruit! Wat een luxe is dat toch altijd!

Na het ontbijt zijn we naar huis gegaan. Het wordt erg warm vandaag en we moeten nog een koelkast uitbouwen voor zondag de nieuwe komt… Ook Feline wilde graag naar huis want er stond een zwembad op haar te wachten!

zwemmen!

Eenmaal thuis lag Feline binnen een uur in het zwembad! Ook al was het water echt nog wel een beetje koud, het maakte haar niet uit! Bas en ik zijn aan de gang gegaan met de oude koelkast. Deze moest leeg en uit. Al het ijs moest eruit zijn voor we de koelkast uit konden bouwen. Omdat we een vrijstaande koelkast hebben gekocht ging ook de hele kast eromheen weg. Na wat geploeter en gesloop is het ons gelult!

de oude koelkast is eruit!

’s Avonds hadden we geen zin meer om eten te maken. We hebben wat besteld bij een restaurant waar we een tijdje geleden een folder van in de bus hadden gehad. We hebben in lange tijd niet zo lekker gegeten van eten wat we besteld hadden! Dit is een blijvertje!!!

Zondag – Warm en nieuwe koelkast!

Toen ik wakker was ben ik naar beneden gegaan. Ik heb de deuren open gegooid en het raam in de keuken. Even lekker alles doortochten! Ik zit sinds een paar dagen helemaal in een boek. Het is van Ina Maron en heet Galgenveld. Het is het eerste boek uit de reeks De Noordzee Moorden. Ik vind het een erg spannend en goed boek en het leest lekker weg. Dus elke vrije seconde pak ik mijn ereader en ga even lezen!

Gisteravond kreeg ik het bericht dat de koelkast in de ochtend bezorgd en geplaatst zal gaan worden. Daar waren we erg blij mee! Vanochtend zag ik dat het blok al verkleind was naar een uur. De bezorgers waren een half uur eerder dan gepland! De oude koelkast hebben de bezorgers meegenomen, dus dat is ook niet meer ons probleem!

Onze nieuwe koelkast
Het is een hele grote koelkast!

Onze nieuwe koelkast is veel groter dan onze vorige. We hadden, doordat we even geen grote koelkast en geen extra vriezer hadden, niet de volledige weekboodschappen gedaan. Daardoor lijkt de koelkast nu erg leeg, maar dat gaat wel goed komen!

De rest van de dag heeft Feline heerlijk in het zwembad gespeeld, hebben Bas en ik rustig aan gedaan en heb ik mijn boek uitgelezen waar ik vrijdag in begonnen ben.

Het was een heerlijk weekend die langer voelde dan dat het was! Dat zijn de goede weekenden! Hoe is jouw week geweest? Wat vind je van onze koelkast?

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.