Ga naar de inhoud

Diary #40 | Feestjes en slecht nieuws

Iets later dan wat je gewend bent, maar vandaag is een gekke dag. Dat lees je volgende week, want anders verklap ik het al! Wat een week is dit weer geweest… Van twee geslaagde feestjes voor ons mooie meisje tot slecht nieuws… Het hoort er helaas allemaal bij, alleen weet ik af en toe even niet hoe ik sommige dingen moet verwerken. Lees je mee?

Maandag – werken en slecht nieuws

We begonnen de maandag goed. Ik kwam er op de heenweg naar mijn werk achter dat ik de kippenvleugeltjes die ik zondag gemaakt had vergeten was. Gelukkig kunnen ze in de vriezer en kan ik ze donderdag meenemen.

Rond 09:00 uur werd ik gebeld door het schadeherstelbedrijf voor mijn auto. Ze hadden slecht nieuws… Mijn auto is economisch total loss verklaard. Ik moet mijn auto nu door een schade-expert laten nakijken. Die bepaald de dagwaarde waarna opkopers een bod mogen doen. De verzekering betaald dan de rest van het bepaalde bedrag… Als het dus heel erg tegenzit kan ik mijn auto niet laten maken van het restbedrag. Dat wil zeggen dat ik dus wéér door toedoen van een ander op kosten gejaagd wordt… Ook met een all-risk verzekering… Ik ben er wel even klaar mee eigenlijk…

Ik ben er in mijn hoofd de hele dag mee bezig geweest en ook echt stront chagrijnig van geweest. Het is gewoon zo oneerlijk! En ik kan er niet tegen wanneer er onrecht aangedaan wordt. Dit voelt wel echt als onrecht!

Dinsdag – thuis werken en trakteren!

Feline mag vandaag alvast trakteren voor haar verjaardag! We hebben het redelijk simpel gehouden dit jaar. Maar het belangrijkste is dat ons meisje super trots was op haar traktatie!

trakteren op school!

Vandaag ben ik thuis aan het werk geweest. Op de zaak zijn ze druk bezig met het verhuizen van de laatste dingen. We willen woensdag al in het nieuwe pand werkzaam zijn! Zo kunnen we alles afronden vanaf 1 plek voor de beurs van dit weekend. Donderdag zal ik dus vanaf mijn nieuwe werkplek werken! En daar heb ik onwijs veel zin in!!!

Woensdag – kinderfeestje

Het stormt in Nederland. Bij ons gaat het vreselijk tekeer! Toen ik Feline naar school bracht was het prima te doen, we waren alleen helemaal nat geregend. Gelukkig had Feline een korte broek over een legging aan en die was nog droog! Legging uit en in korte broek op school.

Toen ik Feline op ging halen van school was het iets minder goed… In 4 uur tijd had de wind flink huisgehouden in Zaandam en lagen er verschillende bomen op wegen en bruggetjes… Zo ook op de brug op de route naar school.

boom op de brug
de brug heeft verloren...

Vanmiddag is het kinderfeestje van Feline. We gaan met in totaal 6 meiden naar Jumpskilz in Purmerend. Hier mogen zij 2 uur springen en aansluitend hebben we patat en een snack! Daarna naar huis en even nog spelen voor de meiden opgehaald worden.

broodje knakworst eten bij ons
Leuke meidengroep
Jumpskilz Purmerend

Feline is onwijs verwend door haar vriendinnen! Het was een geslaagd feestje en ons moppie was helemaal kapot toen ze naar bed ging! Een top-dag, vond ze zelf!

de buit!

Donderdag – werken in het nieuwe pand

Vandaag is mijn officiële eerste werkdag met mijn collega’s in het nieuwe pand! Gisteren was de rest al begonnen, maar omdat ik woensdags nooit op kantoor werk is het voor mij een dagje later.

Vandaag hebben ze ook het nieuwe pand van decoratie voorzien! Het is zo onwijs gaaf geworden!!!

nieuwe belettering pand
belettering nieuwe pand

Ook had ik eindelijk de kippetjes meegenomen! Alles was aan het einde van de dag opgegeten. Ze vonden het heerlijk!

Vrijdag – op de beurs en rondjes rijden met de bakwagen

Vandaag zijn we begonnen met de opbouw van de Modefabriek in de Amsterdam RAI. Nadat we alle auto’s leeg gehaald hadden en alles op de juiste plek in de hal stond ben ik in de auto gesprongen. Ik stond vandaag op de lijst om spullen bij klanten op te halen. Ik had 4 adressen in en rondom Amsterdam. Door meerdere files rondom Amsterdam heb ik overal veel langer over gedaan dan de planning was… Er was ook een klant die zoveel spullen had dat ik twee keer mocht rijden. Uiteindelijk heb ik alles in de RAI gekregen en reed ik rond 17:45 uur naar huis.

Daar was ik wel heel blij mee want morgen vieren we de verjaardag van ons meisje! Niet dat we heel veel moeten doen, maar ik ben best al wel moe… Het was erg heet vandaag in de auto en met het sjouwen van alle spullen.

Zaterdag – FEEST!

Vandaag vieren we feest! Ons meisje wordt eind deze maand alweer 8, maar we vieren het al vandaag. Zo kon namelijk iedereen die we wilden erbij zijn! En dat wilden we heel erg graag!

Op ben kreeg ze al een cadeautje van ons. Een echte Lego boomhut! Deze wilde ze al heel lang graag hebben en vandaag heeft ze het gekregen!

Bas heeft de taart opgehaald die we besteld hebben en ik ben al wat dingen gaan voorbereiden. Ik had gister al kippenpootjes in de marinade liggen, dus dat hoefde niet meer. Rond 13:00 uur kwam de visite (of zoals Feline het zegt: de gasten 😉 en toen kon het feest beginnen!

de taart van de Hema
TAART!!!

Rond 18:00 uur, toen iedereen weg was, is Feline samen met Bas begonnen aan haar boomhut! Ze heeft ook een microscoop gekregen! Echt een super gaaf ding. Er zitten allemaal geprepareerde glaasjes bij die je kan bekijken! Ook deze werd uitgeprobeerd. Alles werd getest! Van haren tot druppels water uit de tuin! Zo grappig om te doen en te zien hoe alles er 50x vergroot uitziet!

Zondag – spontane barbecue

Gisteravond werd ik gebeld door mijn vader. Of we de volgende dag bij hen kwamen barbecueën! Wij houden van spontane dingen! Dus vandaag zijn we naar mijn ouders gegaan. Het zou enorm gaan hagelen en regenen, dus we zorgde dat we voor de hoosbuien daar waren. Na het noodweer zijn we weer naar huis gegaan. Feline was zo moe van gisteren en vandaag dat ze er gewoon misselijk van was geworden.

Met een emmer naast haar lag ze om 19:30 uur in bed. Binnen een paar minuten sliep ze en is niet meer wakker geworden. Bas en ik hebben lekker nog twee afleveringen van een serie gekeken en toen ben ik ook naar bed gegaan.

Hoe was jullie week? De mijne was weer een week van uiterste… Het ene moment vierden we feest en het andere moment stond ik te huilen… Maar ik heb een ideetje. Als iedereen nou zijn bestellingen bij bol.com via een linkje uit mijn webshop besteld, steun je me in het leed van mijn auto. 😉 Ik zou er in ieder geval erg blij mee zijn!

Liefs, Linda
er zijn affiliate links gebruikt in dit bericht. Wanneer jij op deze link klikt krijg ik een kleine commissie. Jij betaald hier niks voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.