Ga naar de inhoud
Home » Persoonlijk | #51 | Gevloerd

Persoonlijk | #51 | Gevloerd

Al enige tijd ben ik niet zo lekker. Niet ziek ziek, maar gewoon niet lekker. Maar deze week ben ik dan toch echt gevloerd en heb ik bijna de hele dag op bed gelegen. Wanneer en hoe? Dat lees je iets later dan dat je gewend bent in de week van…

Maandag – Werken en vroeg thuis

Vandaag heeft Feline weer een studiedag van school. Bas is vandaag vrij en besluit samen met haar de opslag leeg te gaan halen. Hier stonden nog wat dozen met spullen en konden weer terug naar huis. Ze hebben gelijk de opslag opgezegd, want het is zonde om voor een lege box te gaan betalen.

Ik was redelijk vroeg op mijn werk en wist dat ik logo’s naar de Jaarbeurs moest brengen. Alleen wist ik niet hoe laat. Toen mijn werkgever me om een uur of 12 belde dat ze eigenlijk al zaten te wachten op de stickers, ben ik maar gelijk gegaan. Eerst de logo’s opgehaald in Geldermalsen en toen doorgereden naar de Jaarbeurs.

Vanuit Utrecht ben ik doorgereden naar huis en was ik dus lekker op tijd thuis. Nog even wat telefoontjes gepleegd en toen was de dag klaar.

Dinsdag – Gevloerd

Vannacht werd ik rond 03:00 uur wakker met migraine. Mijn medicijnen liggen in mijn nachtkastje, dus die pakte ik gelijk. Omdat ik dan echt van elk geluidje gek word ben ik beneden op de bank gaan liggen. Helaas deden de medicijnen nagenoeg niks en pakte ik later nog 2 paracetamol. Ook die werkte niet. Gelukkig heeft Bas Feline naar school gebracht en ben ik mijn bed weer ingedoken.

De hele dag heb ik me beroerd gevoeld. Om 14:30 uur was Feline klaar met school en om toch een beetje frisse lucht te krijgen ben ik haar gaan ophalen. Toch ben ik voor het eten nog maar even naar bed gegaan, want niks hielp… Na het eten zakte het eindelijk iets en hebben Bas en ik ’s avonds nog even een serie kunnen kijken voor ik naar bed ging.

Woensdag – Brak

Vannacht heb ik wel iets beter geslapen dan afgelopen nacht. Maar helaas voelt het nu alsof er een colonne vrachtwagens heen en weer over mijn hoofd heen rijden! Ik heb Feline naar school gebracht en ben even gaan werken. Vandaag is toch een korte dag, dus dat kan ik makkelijk! Tijdens een telefoontje met mijn werk bleek dat ze in Keulen op dit moment iets missen. Ik kan dat hier in de buurt ophalen, maar dan moet het ook nog naar Zaltbommel. Omdat Feline vandaag een korte dag heeft, red ik het niet om naar Zaltbommel te rijden. Ik heb met een collega afgesproken om beide naar Breukelen te rijden. Zo gezegd, zo gedaan. Zo was ik mooi op tijd weer thuis en hebben ze vanmiddag in Keulen wat ze nog moeten hebben! Win win!

Tussen de middag hebben Feline en ik onszelf getrakteerd op patat en een kroket. Soms moet je gewoon het leven vieren en blij zijn met wat je hebt!

woensdag patat eten tussen de middag

’s Middags heeft Feline lekker buiten gespeeld en kon ik nog even rustig aan doen. Zo’n migraineaanval hakt er altijd wel in…

Donderdag – werken op de zaak

Vandaag ben ik aan het werk geweest op de zaak. ’s Middags kreeg ik nog even een aantal dingen te doen voor ik wat later dan normaal naar huis kon. Hierdoor was het gelijk ook een stuk drukker op de weg waardoor ik er ruim een uur over heb gereden.

Ook kreeg ik onderweg een paniekaanval door iemand die heel hard aan kwam rijden. Ik kon niet inschatten wat hij ging doen en daardoor raakte ik in paniek. Ik wilde bijna mijn auto stilzetten bij een tankstation, maar ik dacht dat ik dan niet meer verder zou durven rijden. Daarom ben ik toch maar doorgereden en het is me gelukt! Het eerste stuk met tranen over mijn wangen, maar daarna kreeg ik het vertrouwen in mezelf in ieder geval weer terug… En ik ben veilig thuis gekomen!

Vrijdag – Thuis werken en juf spelen

Vandaag heeft Feline weer thuisschool. Ik ben wat vroeger dan normaal begonnen zodat ik het belangrijkste van vandaag al af kon maken voor zij de aandacht ging opeisen. Ze heeft de eerste thuisschooldag een schema gemaakt en daar houdt zij zich echt heel erg aan. Helaas is ze wel vaak eerder klaar met haar opdrachten dan de planning en de aangegeven tijd die ze per opdracht nodig zou moeten hebben… Maar dat gaan we wel overleggen met haar juf als we een gesprek hebben op school.

Zaterdag – Leuke verrassing!

Vandaag ben ik bezig geweest met een jurk voor Feline en een cadeautje voor mijn moeder. Zij is donderdag jarig en dat gaan we morgen vieren! ’s Middags moest ik nog even wat halen op het winkelcentrum en daar was een enorm leuke verrassing!

Jurk gemaakt voor Feline

Er stond een meneer met allemaal uilen! Daar konden Feline en ik niet zomaar langslopen. Daar moesten we natuurlijk wel mee op de foto! En dat mocht! Allebei hebben we een uil op onze arm gehad! Wat onwijs gaaf is dat zeg! Schitterende beesten!!!

Feline met uil
ik met uil!

Zondag – Feest!

Vandaag hebben we met ons gezin gelunched in Culemborg. Mijn moeder is donderdag jarig en dat hebben we gevierd met een heerlijke lunch bij Brasserie Het Kasteeltje in Culemborg! We hebben genoten van het heerlijke weer en van het super lekkere eten!

Dit was een lekker weekje! Helaas ben ik wel echt ziek geweest, maar dat mocht de pret van de rest van de week niet drukken. Wat heb jij afgelopen week gedaan? Heb jij ook wel eens een uil vastgehouden?

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.