Ga naar de inhoud

Mijn week #30 | Gekke werkweek, voor mezelf iets gekocht en Koningsdag!

Deze week is het Koningsdag. Feline heeft meivakantie en Bas heeft de eerste week vrij genomen. Samen doen ze leuke dingen terwijl ik aan het werk ben. Wat ik naast mijn werk heb gedaan? Je leest het in de nieuwe De week van…

Maandag – werken

Vandaag ben ik vroeg op mijn werk. We hebben op diverse plekken stands die gebouwd worden en niet alles loopt even soepel. Ik ben hier druk mee geweest en heb zelfs ’s avonds niet echt kunnen ontspannen. Het zat nog te veel in mijn hoofd.

Op de terugweg heb ik in de file gestaan. Eenmaal thuis hebben we broodje hete kip gegeten. Dat is altijd zo onwijs lekker! Daarna nog even tv gekeken en toen naar bed. Morgen werk ik ook weer op kantoor.

Dinsdag – nog een dag op kantoor

Ook vandaag ben ik weer naar Zaltbommel gereden om een dag te werken. Mijn vader is jarig vandaag! Gefeliciteerd lieve papa!!! Dat we nog maar heel veel jaren te gaan hebben!!

Mijn vader is jarig!

’s Avonds hebben Bas en ik nog een aflevering gekeken van Saving Hope op Videoland waarna ik heerlijk ben gaan slapen.

Woensdag – vrij!

Vandaag heb ik vrij. Bas en Feline zijn samen naar de bioscoop gegaan. Ik had een tijd geleden een waardebon gekregen van onze lieve buurtjes. Het is een waardebon van een hele goede lingeriezaak bij ons in de buurt. Aangezien ik een aandoening aan mijn borsten heb is het lastig om een goede bh te vinden die fijn zit. Meestal krijg ik bij het dragen van een bh na een paar uur zoveel pijn dat ik de volgende dag weer kies voor een sport-bh. Maar die vind ik niet mooi… Ik vind het niet fijn dat je de banden ziet. Deze zitten namelijk op mijn rug gekruist waardoor ze ook te zien zijn als ik een trui aan heb.

Ik was om 09:30 uur bij de winkel. Deze ging net open toen ik aan kwam rijden. Eenmaal binnen werd ik overweldigd door het aantal bh’s wat daar hing! Wat een grote winkel!! Gelukkig werd mijn angstige blik gezien door een super lieve medewerkster. Ze kwam me helpen en vroeg wat ik precies wilde hebben. Ik legde uit wat ik heb, waar ik tegenaan loop en waar ik naar op zoek was. Ze ging op zoek.

Eenmaal in de paskamer heb ik wel 13 of 14 verschillende vormen bh’s gepast! Uiteindelijk ben ik naar buiten gelopen met 2 bh’s in dezelfde maat en van hetzelfde merk. Alleen de kleur is anders. Het is een aardige uitgave geweest, maar wanneer je een aandoening aan je borsten hebt waardoor je niet elke bh aan kan, is het dat meer dan waard!

Daarna ben ik naar het tuincentrum in Osdorp gegaan. Ik wilde een cadeautje voor mijn vader kopen die afgelopen dinsdag jarig was. Hij viert het aankomende zaterdag, dus mocht ik nog even op pad! En gelukkig hadden ze wat ik wilde hebben! Maar dat zien jullie zaterdag! 😉

’s Middags zijn Bas, Feline en ik nog even naar de Makro gegaan. Feline had een nieuwe elektrische tandenborstel nodig en wij nog wat lekkere dingen. 😉 Eindelijk heb ik een mega doos met satérollen gevonden! En het mooie is, ze kunnen ook in de airfryer! Die ging dus mee!!!

Donderdag – Koningsdag

Bij ons in de buurt wordt elk jaar kinderkoningsdag georganiseerd. Er staan een heleboel springkussens en kinderen t/m 12 jaar mogen gratis genieten van suikerspinnen, popcorn en poffertjes! Het begon ook dit jaar om 10:30 uur. We zijn tot 14:30 uur gebleven. Feline had toen bijna 4 uur non-stop op de springkussens gesprongen en was stiekem erg moe!

De mascotte van de Kinderkoningsdag is een mooie leeuw! Uiteraard hebben we de tijd genomen om hier een mooie foto mee te maken.

springkussen Koningsdag 2023

De kinderen kregen bij binnenkomst een bon waar ze een heerlijk ijsje mee konden halen. Er was keuze uit verschillende smaken. Nadat Feline mooi geschminkt was is ze haar ijsje gaan halen. Feline koos voor stracciatella en heeft genoten!

ijsje eten op koningsdag 2023

Eenmaal thuis was Feline helemaal bekaf. Ze heeft lekker film gekeken terwijl wij ook even aan het bijkomen waren. ’s Avonds hebben we patat met kip gegeten. In bad zat Feline helemaal in te kakken en wilde erg graag naar bed. Ik geloof dat ze binnen 5 minuten sliep toen ik haar kamer af was. Dan kan je zeggen dat de dag geslaagd was!

Vrijdag – werken op de zaak

Ook vandaag heb ik weer op de zaak gewerkt. Bas en Feline hebben samen boodschappen gehaald, dus dat hoeven we dit weekend niet meer te doen. Ik kreeg een berichtje dat Feline haar koffers (!!) voor het weekend al gepakt had. Want morgen gaat ze logeren bij mijn ouders en daar heeft ze uiteraard erg veel zin in!

Eenmaal thuis stond Bas al in de keuken. Wij aten noedels met gehakt en Feline linzensoep. Toen Feline op bed lag hebben Bas en ik de laatste aflevering van The Good Doctor gekeken en daarna nog 2 van Saving Hope. Daarna ben ik naar bed gegaan.

Zaterdag – rustig opstarten en feestje

Vandaag vierde mijn vader zijn verjaardag. We zijn er ’s middags heen gegaan. Feline en haar lieve nichtje Guyonne blijven daar slapen. Dus Bas en ik mochten alleen naar huis. Uiteraard hebben we ook een cadeautje meegenomen voor mijn vader! Deze had ik van de week gekocht bij het tuincentrum.

wok voor de barbecue, cadeautje voor mijn pa

Het was heel erg gezellig! We hebben lekker gegeten en de meiden waren blij om elkaar te zien. Bas en ik zijn rond 19:30 uur naar huis gegaan, Feline vond het wel te laat. 😉

Zondag – geen kind

Vandaag werden we wakker zonder wekker en zonder kind. En dat is best heel gek… Wat mis je zo’n draakje dan toch! Bas en ik zijn samen naar de Hornbach gegaan en daarna ben ik naar zolder vertrokken. Ik heb me de spreekwoordelijke schop onder mijn kont gegeven om achter mijn naaimachines te gaan!

nieuwe zomerjurk voor Feline

Op zolder werd het best warm door de zon. Ik ben toen lekker in de tuin gaan zitten en heb wat gerommeld in huis. ’s Avonds hadden we een nieuw recept. Wat is dit lekker!!! We hadden verwacht dat het niks voor Feline zou zijn, maar de volgende keer eet ze mee! Ik verwacht dat zij dit ook erg lekker zal vinden.

nieuw recept van Lekker en Simpel

Het is de Sloppy Joe van Lekker en Simpel. Op hun website is een andere versie te vinden dan die wij gister uit het boek hebben gemaakt. Maar ook die zal vast heel erg lekker zijn!!!

Hoe was jouw week? Heb je nog iets leuks gedaan met Koningsdag? Komende week heb ik vrij samen met Feline. Ik heb nog geen idee wat we allemaal gaan doen, maar laat ik beginnen met haar maandag weer ophalen in Culemborg bij mijn ouders!

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.