Ga naar de inhoud
Home » Mijn week #29 | Plan B, Koningsspelen en kokkerellen

Mijn week #29 | Plan B, Koningsspelen en kokkerellen

Deze week was weer een redelijk normale week. Woensdag mocht ik nog even een plan B maken voor de Koningsspelen. Vrijdag ben ik later naar mijn werk toegegaan. De reden? Je leest het in de week van.

Maandag – werken op de zaak

Vandaag was ik weer te vinden op de zaak. Ik had helaas ineens last gekregen van mijn bekken, maar wist niet hoe het kwam. Ik moest eigenlijk op tijd naar huis van mijn werkgever, maar dat was niet gelukt. Feline was heerlijk buiten aan het spelen toen ik thuis kwam en Bas was al met het eten bezig. Omdat we redelijk op tijd hadden gegeten mocht Feline na het eten nog even buiten spelen.

Na het eten hebben we met z’n allen het Jeugdjournaal gekeken en toen zijn Feline en ik naar boven gegaan. Zij even lekker in bad terwijl ik onder de douche stond! Daarna hebben Bas en ik nog de nieuwe aflevering van The Good Doctor gekeken en 2 afleveringen van Saving Hope.

Dinsdag – thuis werken en naar de winkel

Toen ik Feline naar school gebracht had ben ik thuis aan het werk gegaan. Ik moest nog een ontwerp van een nieuwe klant afmaken. Ook ben ik begonnen met de voorbereidingen voor een grote beurs waar wij redelijk wat stands mogen bouwen elk half jaar.

Toen ik Feline opgehaald had van school heeft ze thuis koekjes gegeten. Daarna zijn we naar de Zeeman gegaan voor een joggingbroek. We hadden vorige week een super leuke set voor de Koningsspelen gemaakt, alleen kregen we afgelopen vrijdag te horen dat mevrouw in de ochtend al buiten gaat sporten. Aangezien de weersvoorspelling voor aankomende vrijdag niet zo denderend is, hebben we een lange joggingbroek gekocht. Die ga ik morgen weer versieren zodat ook deze helemaal in stijl is!

Koningsspelen outfit
De oude outfit, te koud om ’s ochtends buiten te sporten

Woensdag – inkopen doen

Vanochtend ben ik naar de winkel gegaan waar ik vaak materialen koop voor het versieren van de kleding. Ik had bijna geen blauw en het oranje was op… Ik word altijd erg hebberig van de winkel. Ze hebben daar zoveel leuke dingen!

Toen ik Feline opgehaald had en we gegeten hadden zijn we naar zolder gegaan. Ik heb de onderdelen weer gesneden zoals op de legging en deze op de joggingbroek geperst. Zie hier het resultaat! Een blij meisje!!

aangepaste warmere outfit voor de Koningsspelen!

Donderdag – werken

Omdat ik gisteravond al de lasagne voor vanavond had gemaakt, schoven we deze zo in de oven! En dat is altijd wel erg fijn wanneer je een lange dag gewerkt hebt en dan niet meer in de keuken hoeft te staan! Toen Feline op bed lag heb ik een aflevering terug gekeken van Je Zal Het Maar Hebben. Dit vind ik altijd een erg mooi programma! Daarna ben ik naar bed gegaan. Morgen weer een dag op de zaak.

Vrijdag – Koningsspelen!

Vandaag heeft Feline Koningsspelen op school! Ze heeft er zoveel zin in! Ik ben later begonnen zodat ik het haar van Feline nog mooi in 2 knotjes kon maken en vlaggetjes op haar gezicht kon doen. Natuurlijk kan Bas dit ook, alleen was dit stiekem een excuus om haar nog even heel veel plezier te wensen! 😉

Mooie knotjes met oranje kroontje!
ROOD WIT BLAUW!

Toen ik thuis kwam was Feline buiten aan het spelen. Ik ben dus niet gelijk bedolven onder de verhalen van de Koningsspelen. Toen we aan het eten waren vertelde ze wel ronduit over hoe ze de dag beleefd had! Er waren erg leuke activiteiten gepland en het was droog!

Eenmaal in bad geweest en in bed zag je haar ogen steeds verder dicht zakken. Ze was erg moe door de intensieve en erg leuke dag! Nu vakantie voor haar! Ik mag nog een weekje werken en dan heb ik ook vrij.

Zaterdag – boodschappen en kokkerellen

Vandaag hebben we boodschappen gedaan. Ik merk dat ik het niet erg prettig vind om met z’n drieën boodschappen te gaan doen. Dit gaan we dus komen week anders doen…

Eenmaal thuis hebben we een broodje gegeten en is Feline buiten gaan spelen. Heel even maar, want het begon te hozen! Ik ben een nieuw recept voor pizzasaus gaan proberen. Morgen eten we zelfgemaakte pizza en ik wilde wel eens iets nieuws! Het ruikt heerlijk! Nu hopen dat het ook zo lekker gaat smaken morgen!

pizzasaus

Omdat ik het fijn vind om niet al te lang stil te hoeven zitten ben ik nog een nieuw recept gaan uitproberen. Ik wil al een hele lange tijd zelf pitabroodjes maken. Nu hadden we vandaag kipshoarma gehaald bij de slager, dus dit is het ultieme moment om dat te proberen!

pitabroodjes

We zouden de pitabroodjes en shoarma eigenlijk van de week al eten, alleen zagen ze er zo ontzettend lekker uit dat we niet konden wachten en ze gelijk maar diezelfde avond hebben gegeten! Wat waren ze lekker zeg! Ik ga ze de volgende keer wel iets aanpassen, maar dat is een kleinigheidje!

Zondag – plantjes en op pad

Vandaag heb ik mijn plantjes allemaal voorzien van een beetje extra liefde en voeding. Toen we eenmaal gegeten hadden tussen de middag zijn Feline en ik op pad gegaan. We hadden gisteren Maggi meegenomen, alleen bleek dat de HOT versie te zijn. Ik wist niet dat het bestond, maar wilde het toch niet proberen! 😉

Daarna zijn we samen naar het tuincentrum gegaan en hebben we alleen gekeken. Ik had moeite bij de kleine plantjes die maar een paar euro kosten, maar ik had een draakje bij me die me bij elk plantje eraan hielp herinneren dat ik niks ging kopen… Volgende keer laat ik haar thuis… 😉

’s Avonds hebben we zelfgemaakte pizza gegeten met de zelfgemaakte pizzasaus. Ook die was voor herhaling vatbaar! Gelukkig hebben we nog een portie in de vriezer liggen. Het recept is namelijk genoeg voor 2 van onze pizza’s en makkelijk voor 4 kleinere.

Hoe was jouw week? Heb je vakantie de komende weken? Of mag je net als ik gewoon nog even doorwerken? Komende week ben ik dus aan het werk, maar ben ik donderdag wel vrij. Dan gaan Feline en ik samen op pad.

Liefs, Linda

2 reacties op “Mijn week #29 | Plan B, Koningsspelen en kokkerellen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.