Ga naar de inhoud

Diary #41 | Opruimen en rustig aan doen

Een lekker weekje met veel buiten zijn, fietsen, moe zijn en opruimen! Ik neem je mee in mijn afgelopen week. Lees je mee?

Maandag – gekke werkdag

Normaal gesproken werk ik vandaag op de zaak. Maar vandaag is de grote beurs afgelopen waar we zo druk mee bezig zijn geweest de afgelopen tijd. We gaan vanavond met z’n allen alles weer weghalen. Ook mogen de spullen van een klant van ons weer teruggebracht worden. Zij hebben morgen een afspraak waarbij al hun spullen weer in de showroom moeten staan. Dit is sowieso mijn klusje vanavond.

Voordat ik naar de RAI ga om te demonteren ben ik lekker met Feline. Zij heeft een studiedag van school en zo kan Bas vandaag gewoon een keer werken. 😉

Samen zijn we lekker een stuk gaan fietsen door Jagersveld. Daar is een leuke speeltuin en daar heb ik Feline even lekker laten uitrazen. Door de storm van afgelopen week is er een hele grote boom omgevallen. Dit fungeert nu als mega-groot klimrek!

fietsen samen met Feline
Boom omgewaaid tijdens de storm
Hele grote boom omgewaaid

Eenmaal thuis ben ik even rustig op de stoel gaan zitten. Ik mocht de avond nog door! Ik had met collega’s afgesproken voor de RAI, dus mijn auto heb ik geparkeerd in de garage en ben toen naar de ingang gelopen. Tijdens het wachten druppelde een aantal collega’s die ook met hun eigen auto’s kwamen binnen. Toen iedereen er was zijn we als een malle onze stands gaan demonteren en ben ik naar de klant gereden met hun spullen.

demonteren Modefabriek RAI

Rond 23:30 uur was ik eindelijk thuis. Ik wilde stiekem nog even langs de Burger King om wat te eten, maar die was helaas dicht. Toen heb ik thuis nog maar even wat gegeten voor ik ging douchen en naar bed ging.

Dinsdag – Thuiswerken en moe!

Voor mij was het een korte nacht na een avond hard werken. Omdat ik dat zware fysieke werk niet zo gewend ben als mijn collega’s, hakte het er bij mij wel erg in. Ik heb ’s ochtend Feline naar school gebracht en ben daarna thuis aan het werk gegaan.

Bas had ’s avonds een concert van Iron Maiden, dus aten Feline en ik samen. Bas ging met Gerard eerst ergens eten. Feline mocht kiezen wat wij zouden eten. Ze had pasta gekozen. Ik koos ervoor om bij de tv te gaan eten.

Woensdag – huisarts en nog moe

Vandaag moest ik naar de huisarts. Drie weken geleden heb ik een uitstrijkje laten doen voor het bevolkingsonderzoek. Die uitslag was helemaal goed, alleen had de dokter tijdens het maken van het uitstrijkje een ontstoken baarmoedermond gezien. Deze moest nog even gecontroleerd worden. Dat was dus vandaag… Alles bleek goed te zijn en hoeft niet verder onderzocht te worden!

Door deze goede uitslag vond ik dat Feline en ik wel een lunch bij de snackbar verdient! Samen hebben we heerlijk gegeten bij de snackbar in de buurt.

Donderdag – leuke opdracht voor mijn werk

Vandaag ben ik weer een dag op de zaak aan het werk. Ik ben bezig met een super leuke opdracht, namelijk een bed voor 2 super lieve mannetjes!

super gaaf bed

Vandaag heb ik ook een nieuw doek besteld voor onze grote lijst in de kamer. Dit is een aluminium frame van 130x75cm waar een doek in zit met een pees. Hierdoor zit het strak in het frame. Over een weekje is onze nieuwe print klaar en kan ik het ophalen! Ik ben zo benieuwd hoe het staat! Het is een hele mooie schoolfoto van ons meisje. Ze maken tegenwoordig niet meer van die standaard schoolfoto’s, maar echt hele series portretfoto’s! Erg gaaf!

Vrijdag – Thuis werken en we hebben een beslissing genomen

Vandaag ben ik thuis aan het werk. Toen Feline eenmaal weer thuis was van school hebben we samen besloten dat we het zwembad op gaan bergen. Het wordt de komende tijd toch niet zo heel lekker weer en we gaan bijna op vakantie. Het water was ondertussen erg vies geworden en dit zouden we niet zomaar weer schoon hebben. Misschien dat we het na de vakantie weer opzetten, maar dan moet het wel echt mooi weer zijn.

Zaterdag – Fietsen en zwembad opruimen

Vandaag gingen Bas en Feline boodschappen doen. Ik ben op de fiets naar de Big Bazar gereden. Die is ongeveer 5km van ons huis vandaan. Normaal zou ik met de auto gaan, maar nu met mijn nieuwe fiets ben ik heerlijk gaan fietsen! Het is een leuke en mooie route door de polder en over mooie fietsroutes.

Toen iedereen weer thuis was en de boodschappen opgeruimd waren hebben Bas en ik het zwembad opgeruimd. Zo hebben we ineens weer een hele grote tuin!

opgeruimde tuin

Zo’n groot zwembad opruimen vergt altijd meer werk dan je hoopt. We hadden beide geen zin meer om eten te maken, dus hebben we ervoor gekozen om eten te laten bezorgen. Voor die tijd konden we beide nog even lekker douchen, want het was erg warm!

Zondag – Opruimen in huis!

Ik had het op mijn heupen vandaag. Ik wilde van alles doen en heb Bas en Feline daar in betrokken. Ik wilde de kasten van Feline haar speelgoed opruimen zodat al het gekregen spul van haar verjaardag opgeruimd kon worden. Ook wilde ik mijn planten verzorgen en mijn auto van binnen en buiten schoonmaken. Genoeg te doen dus!

Mijn auto wilde ik heel graag schoonmaken van binnen en buiten. Dinsdag komt er namelijk een expert beslissen of mijn auto gemaakt mag gaan worden of dat deze toch echt economisch total loss verklaard wordt. Ik wil er voor zorgen dat de expert het mij en de auto gunt… Of het helpt weet ik niet, maar meer dan mijn best kan ik niet doen. En aangezien ik erg gespannen ben voor dinsdag wil ik toch gewoon bezig blijven en iets doen…

Aan het einde van de dag hebben we met z’n drieën heerlijke bami gegeten en was alles van mijn lijst gedaan! Een erg productieve dag met als eindresultaat 2 grote puinzakken met speelgoed wat weg kan!

Hoe is jouw week geweest? Heb je nog leuke dingen op de planning staan voor komende week? Voor mij is aankomende week een spannende… Ik hoop echt dat we geluk hebben! Duim je mee?

Liefs, Linda

1 reactie op “Diary #41 | Opruimen en rustig aan doen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.