Ga naar de inhoud
Home » Persoonlijk | #54 | Schaatsen!

Persoonlijk | #54 | Schaatsen!

Maandag – Werken en kaartjes kopen

Vandaag ben ik aan het werk geweest op kantoor. Mijn dagen op kantoor gaan altijd snel voorbij. Tussen de middag bestel ik vast 2 kaartjes voor de ijsbaan in Haarlem. Ik ga namelijk met Feline woensdagmiddag weer schaatsen! De eerste van dit seizoen!

Dinsdag – Thuis werken en veel bellen

Mijn collega’s zijn op dit moment druk bezig met een hele grote stand in München. Er zitten veel decoratiedoeken in en alles ligt door elkaar. We hebben veel contact en gelukkig kan ik ze hierbij helpen! München is nou niet echt een afstand om even naar toe te rijden om ze daar ter plekke te helpen.

’s Middags heb ik voor het eerst hoofdpijn sinds ik mijn Daith piercing vorige week heb laten zetten. Ik verwacht dat het komt omdat ik te weinig gedronken heb en omdat het weer zo omgeslagen is. Misschien ontspant mijn lichaam nu eindelijk wat meer, en heb ik daar hoofdpijn van. Ik probeer mezelf duidelijk te maken dat iedereen wel eens hoofdpijn heeft en dat dit bij mij natuurlijk ook gewoon mag. En zolang ik het niet weer bijna elke dag heb, is het goed!

Woensdag – Thuis werken en ’s middags weer schaatsen!

Vandaag werk ik in de ochtend thuis. Ik heb Feline op school gebracht en ben daarna aan het werk gegaan. Voor ik Feline weer ging ophalen heb ik eerst onze schaatsen nog even geslepen. Deze hebben de hele zomer opgeborgen gelegen en mogen wel weer even goed scherp gemaakt worden! Gelukkig kan ik dat zelf, want als we de schaatsen elke keer weg zouden moeten brengen…

schaatsen slijpen

Het schaatsen ging super goed! We hoefden beide niet heel lang te wennen. Het was ook erg gezellig en na ruim 1,5 uur geschaatst te hebben zijn we naar huis gegaan. Ik denk dat ik anders morgen teveel last zou hebben van de spiertjes! 😉

Gezellig weer schaatsen met mijn meisje

Donderdag – Werken op kantoor

Vandaag ben ik weer een dag op kantoor. Het was een lekker dagje en in München loopt ook alles lekker door. Gelukkig heb ik helemaal geen last van spierpijn, dus de volgende keer kunnen we makkelijk langer gaan schaatsen! ’s Avonds hebben we heerlijk zuurkool met spekjes en rookworst gegeten en ben ik op tijd naar bed gegaan.

Vrijdag – Weer naar kantoor

Ook vandaag ben ik weer een dag op kantoor. Ik mag van alles en nog wat doen en voor ik het weet is de dag alweer bijna om. Ik maak nog even snel af waar ik mee bezig ben en ben rond 15:30 uur naar huis gegaan. Tijd voor weekend!

Zaterdag – Boodschappen en vooruit koken

Vandaag zijn we eerst met z’n drieën naar de Decathlon geweest. Ik wilde graag een tas voor de schaatsen van Feline en mij. Nu zaten ze in een grote tas, maar dat was totaal niet handig. Bij de Decathlon hebben we 2 tassen voor onze schaatsen gekocht en een thermoshirt voor Feline. Een thermolegging had ik van de week al online gekocht toen ik voor mezelf ook nog 2 thermoshirts besteld had.

Na de Decathlon zijn we gelijk doorgereden om alle weekboodschappen te gaan kopen. We hadden nog tomaten in de kast liggen die niet heel lang meer goed zouden zijn. Ik besloot om vast pastasaus te maken. Dit stoppen we in de vriezer voor de komende keer. Dan kunnen we makkelijk en snel een pan pasta op tafel hebben staan. En we hoeven zo niks weg te gooien!

’s Avonds hadden we Surinaamse Bami op het menu. Wat is dat toch heerlijk zeg! We hebben vanaf vandaag weer een 4-weekse menuplanning gemaakt. Vier weken lang elke dag iets anders. En na die 4 weken beginnen we weer bij week 1. Zo hoeven we niet meer elke week te bedenken wat we willen eten en kunnen we beter met de aanbiedingen schakelen. Want als iets in de aanbieding is waarvan je weet dat je dat volgende week nodig hebt, dan kan je dat deze week al kopen. Ik hoop dat dit gaat werken, want we merkten dat we weer elke keer hetzelfde gingen eten. En dat wilden we niet meer…

Zondag – Zolder opruimen

Vandaag wilde ik de grote vakkenkast op zolder alvast leeghalen, zodat we deze makkelijker “een keer” uit elkaar konden halen en naar de kastenkamer konden verplaatsen. Feline is begonnen met helpen, maar die werd al snel opgehaald om buiten te spelen. Dus was ik alleen aan de gang. Het was één grote bende op zolder. Bas kwam even kijken en heeft me gelijk maar even geholpen. Na een paar uur flink buffelen staat de vakkenkast al in elkaar in de kastenkamer en hebben we de zolder zo goed als het kon opgeruimd! Ik heb er nog geen foto van, want de puinzakken met afval staan er nog. Maar ik beloof dat jullie die nog tegoed houden!

Van de week of komend weekend gaan we de verhuisdozen die nog op zolder staan uitzoeken. Hier zit een hoop meuk in wat echt weg kan, maar voor nu was het wel genoeg. Bas en ik zijn beide kapot van het tillen en opruimen, dus we zijn blij dat we patat met hamburgers eten vanavond! Lekker makkelijk!!!

Ben je benieuwd naar ons 4-weekse menu? Laat het me dan even weten, dan zal ik dit een keer posten. Misschien kan je er inspiratie uithalen voor als je ook vaak dezelfde dingen eet week na week. Heb jij wel eens gedacht at je een klein beetje ging opruimen en vervolgens bijna de hele dag aan het ruimen was?

Liefs, Linda

1 reactie op “Persoonlijk | #54 | Schaatsen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.