Ga naar de inhoud

Persoonlijk | #53 | Spannende dingen en lekker eten

Maandag – Werken

Vandaag stond er een ritje voor mijn werk op de planning. Ik had mijn oude spijkerbroek en werkshirt aangedaan en mocht op pad. Mijn ritje was naar de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch om nog wat spullen te brengen voor een stand die we daar aan het bouwen waren. Daarna ben ik weer naar de zaak gereden en heb ik nog een paar uur op kantoor gewerkt.

Eenmaal thuis kwam ik erachter dat een vriendin van Feline was komen spelen. Wat een draakjes zijn dat samen! 😉 Niet veel later werd ze opgehaald en zijn wij gaan eten. Vanavond hadden we sperziebonen, vissticks en gebakken aardappeltjes op het menu staan.

Toen Feline op bed lag hebben Bas en ik nog een paar afleveringen van The Rookie gekeken op Videoland voor ik naar bed ging. Morgen heb ik namelijk iets speciaals en spannends op de planning staan!!!

Dinsdag – Vrij met een reden!

Vandaag ben ik vrij. Ik heb Feline naar school gebracht, thuis even wat gegeten en ben op pad gegaan. Om 09:30 uur had ik namelijk een afspraak bij VNS Daith in Assendelft. Ik had meerdere goede verhalen gehoord over een Daith Piercing tegen hoofdpijnen en migraine! Voor mij de moeite waard, ook al heb ik gezegd dat ik nooit een piercing zou laten zetten…

Ik was echt rete zenuwachtig! Door mijn angst voor naalden was dit niet één van de leukste dingen om te doen, maar ik wil ook wel heel graag van mijn hoofdpijnen en migraine af! Toen ik aankwam op de locatie heb ik eerst nog even rustig in de auto gezeten voor ik naar binnen ben gegaan.

Ook al was het nog niet de tijd van de afspraak, ik kon toch gelijk doorlopen naar de behandelkamer. Mijn behandelaar was een hele lieve vrouw die alles rustig uitlegde voor we gingen beginnen. Ik ben direct duidelijk geweest over mijn angsten en hoe ik daar op kan reageren. Super fijn hoe zij hier mee om ging!

Na een uurtje stond ik buiten met een piercing in mijn oor en ben ik naar huis gegaan. Het is me al met al niet tegen gevallen, maar ook niet meegevallen. Het deed echt F#cking veel pijn, maar toen ze klaar was was de pijn ook weg.

daith piercing

Ik zal binnenkort meer vertellen over hoe de hele afspraak is gegaan en hoe het dan met mijn piercing en mijn hoofdpijnen gaat. Maar ik kan voor nu al wel zeggen dat ik een stuk minder druk voel in mijn hoofd en kaken. En dat is al een heleboel winst voor mij!

Toen ik weer thuis was ben ik lekker met mijn planten aan de gang gegaan. Een aantal moesten een grotere pot en alle stekjes konden in een potje met aarde. Toen was het alweer tijd om Feline op te halen en samen vogeltjes te vouwen van vouwblaadjes. Want dat doe je als een lieve moeder.

Woensdag – Thuis werken en gesprek op school

Vandaag heb ik Feline naar school gebracht. Daar kwamen we erachter dat we haar waterfles vergeten waren, dus ben ik gelijk maar weer terug gegaan om dat ding te brengen. Daarna ben ik thuis aan het werk gegaan. Vanmiddag hadden we een oudergesprek op school. De nieuwe juf van ons meisje kent haar al heel goed! Zo leuk om te zien!

Eenmaal weer thuis heb ik even zitten haken voor ik begon in de keuken. Ik heb de pastasaus voor morgen al gemaakt en ben gelijk doorgegaan met het eten voor ’s avonds. Hierdoor aten we best heel vroeg, maar dat is soms ook wel fijn! Helemaal omdat ik het ineens in mijn hoofd kreeg om de meubels in de woonkamer om te gooien!

Bas krijgt er altijd de kriebels van, dus ik doe dit niet vaak. Maar nu was hij ook voor! We hebben gelijk overal onder goed gestofzuigd, dus daar alleen al is het goed voor! 😉 Ik ben super tevreden met het resultaat! Nu kunnen we makkelijker met z’n tweeën op de bank zitten om televisie te kijken! En dat is best handig als je kind zo groot wordt dat zij het ook erg fijn vindt om languit op de bank te liggen. 😉

kamer veranderen op woensdag avond in de week van

Donderdag – Op kantoor werken

Vanochtend weer eens in de regen naar kantoor gereden. Ik heb de hele dag op kantoor gewerkt en toen ik bijna thuis was ben ik nog even langs de apotheek gereden. Voor mijn piercing wilde ik een spuitje hebben waarmee ik water over mijn oor kan gieten. Of nou ja… Bas doet dat. Ik kan het zelf echt niet goed zien! 😉

Bas had een lange dag buiten de deur voor zijn werk, dus toen ik thuis kwam ben ik met het eten begonnen. Ik had gisteren al de saus voor de pasta gemaakt, dus dat was een makkie! Soms moet je het jezelf niet te moeilijk maken!

Vrijdag – Weer een dag naar kantoor

Alweer mocht ik in de regen naar mijn werk rijden… Wat een rot weer! Maar ook nu is het me gelukt! En ik weet niet waar het door komt, maar ik merk dat ik een stuk minder angstig begin te worden in de auto! En dat is een onwijs fijn gevoel!

Feline heeft vandaag weer een dagje thuis school. Na vandaag nog 1 keer, daarna heeft ze herfstvakantie en kan ze daarna weer 5 dagen in de week naar school! Om 12:00 uur konden we als ANWB-lid kaartjes voor de Efteling kopen met flinke korting! Het enige nadeel was dat iedereen die ANWB lid is dit op hetzelfde tijdstip wilde doen. Hierdoor stonden Bas en ik beide een tijd in de wacht om de kaartjes te bemachtigen! Maar het is gelukt! We hebben met flinke korting 3 kaartjes met parkeerkaart weten te bemachtigen!

Eenmaal thuis kon ik Bas gelijk aflossen, want hij moest echt nog wat dingen afronden voor zijn werk. Hij had het deeg voor de pizza van ´s avonds al klaar staan en ik maakte de bodem. Samen met Feline heb ik de pizza belegd en konden we lekker eten!

Zaterdag – Boodschappen en opruimwoede

Bas is de boodschappen gaan doen en ik ben samen met Feline gaan opruimen. We zitten een beetje in een opruimwoede en willen een hoop rommel uit ons huis weghalen! Ik heb een lijst gemaakt van de dingen die we graag op willen ruimen en zijn punt voor punt aan het aanpakken. Alles in één keer gaat niet lukken en zo is het overzichtelijk. We hebben de planken in de keuken opgeruimd en schoongemaakt en alle overbodige accessoires uit de woonkamer weggehaald. Ook was ik het kleine wandkastje boven de eettafel al een hele tijd zat. Deze heb ik leeggehaald en van de muur af gehaald. De gaatjes voor nu even dichtgeplakt, die moeten we nog vullen. Het ziet er in de woonkamer gelijk een stuk netter uit!

Feline heeft al haar schoenen en jassen uitgezocht en er bleken aardig wat slippers weg te kunnen. Ook dat scheelt een hoop rommel in haar schoenenkast! Zo past alles er weer netjes in!

’s Middags zijn we met z’n drieën naar Toolstation en Action geweest. In de keuken wilden we een oplossing voor de uien en losse verse groenten die niet in de koelkast kunnen. We hebben een mandje gekocht die onder de plank kan hangen. Zo blijft het van het aanrecht af en is dat ook een stuk netter! We hebben ook gelijk weer wat bakjes voor in de koelkast gekocht zodat die ook wat meer georganiseerd blijft.

Mandje onder de plank in de keuken
Nette koelkast!

Nu we zo bezig zijn draaf ik soms een beetje door. Zo heb ik mijn medicijnen die ik dagelijks gebruik en dus niet in de medicijnbak doe, in een mandje in een lade gedaan. Eerst stond dit als een bende op de afzuigkap die nu ook weer een stuk netter is!

Zondag – Lunch met de familie

Vandaag zijn we gaan eten bij Van Der Valk in Utrecht. Mijn oma is vandaag 95 jaar geworden en dat moet natuurlijk gevierd worden! ’s Ochtends heb ik nog even lekker zitten haken voor iedereen wakker was. Ik ben bezig met een vest voor mezelf en die is bijna klaar!

De lunch ter ere van de verjaardag van mijn oma was erg lekker en super gezellig! We zaten aan een grote ronde tafel en hebben hier een aantal uur gezeten! Met een goed gevulde maag zijn we naar huis gegaan en besloten we niet heel veel meer te eten. Feline heeft nog een broodje knakworst gegeten en dat was het. Het weekend was weer voorbij!

Hoe is jouw week geweest? Kende jij een Daith piercing al? Ik heb nog steeds geen hoofdpijn gehad en dat is een hele verademing! Elke dag ben ik me ervan bewust dat ik géén hoofdpijn heb en meer rust in mijn hoofd. Best erg, als je erover nadenkt, dat ik nagenoeg elke dag last had van mijn hoofd… Heerlijk dat het nu niet meer is!

Liefs, Linda

1 reactie op “Persoonlijk | #53 | Spannende dingen en lekker eten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.