Ga naar de inhoud
Home » Persoonlijk | #52 | Spontane dingen

Persoonlijk | #52 | Spontane dingen

Maandag – Leuke dag op mijn werk

Vandaag ben ik weer een dagje op de zaak aan het werk. Mijn werkgever en af en toe kantoorbuddy is ook weer eens aanwezig. Meestal is hij druk in beursgebouwen bezig met het in elkaar zetten van de stands, maar vandaag zat hij regelmatig tegenover me. En dat vond ik erg gezellig! Ondanks de drukte en hectiek heb ik een leuke dag gehad!

Onderweg naar huis kwam ik aardig in de file te staan. Helaas was ik hierdoor wat later thuis dan gepland en kon ik bijna gelijk aanschuiven om te gaan eten.

Dinsdag – Spelen

Vandaag ben ik thuis aan het werk. Eerst heb ik Feline naar school gebracht en daarna mijn laptop open geklapt. Om 11:00 uur stond een meneer voor de deur die onze ketel kwam controleren. Blijkbaar hebben we dat ding alweer een jaar in huis hangen! Wat gaat de tijd toch snel… Alles was prima, dus kunnen we er weer een jaar tegenaan. Bas ging weg voor zijn werk en ik werkte ook nog even door.

Om half 3 was ons meisje weer klaar met school. Zoals dat gaat heeft ze een vriendinnetje meegenomen naar huis. Ze hebben lekker boven gespeeld en ik ben bezig gegaan met platbrood maken. Vanavond eten we namelijk platbrood met shoarma!

Woensdag – Knutselen

Vandaag had Feline weer een korte dag en ik dus een korte werkdag. Vanmiddag zijn wij gaan knutselen. Zij heeft 5 boekenleggers gemaakt en ik heb een spaardoel gemaakt voor mezelf. Nadat Feline klaar was met kleuren heb ik alles uitgeknipt en ingeseald. Hierdoor heeft zij mooie boekenleggers en kunnen uit een aantal boeken het wc-papiertje ;).

nieuwe challenge
Feline heeft boekenleggers gemaakt

Na het knutselen is Feline lekker buiten gaan spelen en ben ik even achter mijn laptop gekropen. Ik wilde wat uitproberen, misschien een andere lay-out voor mijn blog, maar blijf toch nog houden wat ik had. Het is steeds niet wat ik voor ogen heb…

Donderdag – Werken en schoolreisje

Vandaag ben ik de hele dag in Zaltbommel aan het werk geweest, terwijl ons meisje op pad was met school. Ze had vandaag haar schoolreisje naar Duinrell! Toen ik naar huis reed zag ik op FlitsMeister al dat ik file had… Ik was hierdoor helaas laat thuis… We aten gelukkig niet al te moeilijk waardoor we nog redelijk op tijd konden eten. Dat proberen we altijd door de week, zo heeft Feline na het avondeten nog even tijd om tv te kijken voor ze naar bed gaat.

Vrijdag – Thuisschool en opleverdag

Vandaag hebben Bas en ik een thuisschool-dagje geruild. Hij had een afspraak buiten de deur die hij niet kon verzetten en ik kon mijn dag op de zaak omwisselen. Feline had weer wat taken klaar staan van school. dus zij kon lekker werken. En dat was wel heel erg fijn, want bij mij op mijn werk was het best druk. Mijn collega’s waren een aantal stands aan het opleveren op een beurs in Keulen. Op zo’n dag zijn er altijd zaken die nog ‘even’ geregeld moeten worden. Die kon ik vanuit huis regelen, dus dat was fijn.

Tussen de middag zijn Feline en ik samen naar een mini-bieb geweest bij ons in de buurt. Dit is een kast bij mensen voor het huis waar allemaal boeken in staan. Deze boeken mag je gratis meenemen en lezen. Wanneer je zelf boeken hebt die je niet meer wilt hebben, kan je deze hier weer inzetten. Feline heeft 2 boeken uitgekozen en meegenomen om te lezen.

gevonden in de minibieb bij ons in de buurt

’s Avonds had Bas een avond met vrienden. Feline en ik hebben hem aan het eind van de middag weggebracht en zijn toen weer naar huis gegaan. We hebben samen lekker gegeten en na nog wat te hebben gekeken op tv is zij naar bed gegaan. Ik ben even lekker achter mijn laptop gekropen en toen ook gaan slapen.

Zaterdag – Boodschappen en gezelligheid!

Omdat Bas gisteren een hele gezellige avond heeft gehad en laat thuis was, hebben we hem laten slapen. Feline en ik zijn boodschappen gaan doen en hebben net iets meer meegenomen dan normaal! Want we hebben vanmiddag iets heel leuks op de planning!

We zijn vanmiddag namelijk naar mijn ouders gegaan. We hadden vorige week een receptenboekje aan mijn moeder gegeven voor haar verjaardag. Zij mocht hier iets uit kiezen en wij zouden de boodschappen doen, het recept maken en samen opeten! Dit stond voor vandaag op de planning!

Ze hadden Sloppy Joe uitgekozen (deze is iets anders dan uit hun kookboek, maar vast ook erg lekker). Wij vinden dit ook heerlijk dus dat kwam goed uit! We hebben heerlijk gegeten, mijn vader at bijna zijn vingers er bij op! 😉

Pre-puber!

Het was ook echt heel erg gezellig en we hebben besloten dat we dit gewoon vaker gaan doen!!! Het is erg gezellig om bij elkaar te zijn en natuurlijk lekker te eten!

Zondag – We zouden niks gaan doen…

Eigenlijk hadden we niks op de planning. Ik wilde zelf wel een paar dingen gedaan hebben, maar dat was niet veel. Er moest een nieuwe gymtas gemaakt worden voor Feline, want grotere schoenen betekent minder ruimte in de tas. Ook wilde ik even naar de Aldi en achter mijn laptop. Maar ineens vond ik dat het nodig was om op te ruimen!

Ik had een lijst gemaakt met delen in huis die echt nodig opgeruimd moeten worden. Als je alles als kleine taak in een lijst zet en dan steeds even een kleine taak aanpakt duurt het niet zo lang. Je kan dan dingen afstrepen en de volgende keer weer verder. Vanochtend hebben we met z’n drieën 2 taken af kunnen strepen. Bas en Feline hebben de salontafel aangepakt. Die van ons kan je openklappen en spullen in de tafel doen. Niet zo heel handig eigenlijk, want wanneer kijk je er nog naar? Er ging dus een hoop weg. Ik ben in de keuken aan de gang gegaan met 2 laden. Ik heb de lade van de snijplanken en bakjes leeggehaald en schoongemaakt. De dingen die we niet meer gebruiken weggegooid. En daarna alles weer netjes terug gezet. Daarna was de besteklade aan de beurt. Ook hier heb ik weer alles uitgehaald, schoongemaakt en uitgezocht. Toen was de lade van Feline aan de beurt. Hier zaten nog allemaal plastic bekers, kapotte broodtrommels en babylepels in. Die heb ik samen met Feline uitgezocht en we hielden bijna niks meer over! Nu hebben we gelijk alle snoep en koek in die lade gedaan. Daar was nu ruimte voor!

Opruimlijst

Ik had nog even door kunnen gaan, want alles was binnen 3 kwartier klaar. Maar dat hebben we expres niet gedaan. Volgende keer weer een paar taken! Feline en ik zijn nog even naar de Aldi geweest en daarna mijn auto gewassen. Doordat het bedrag nog niet op mijn pasje gezet was, stond er net te weinig op. Maar van de vriendelijke jongens mocht ik toch doorrijden en kreeg ik de wasbeurt gratis! Nu is mijn auto weer netjes!

Dit was mijn week! Ik heb een lekker weekje gehad en leuke dingen gedaan! We hebben een erg leuke zaterdag gehad en zondag toch nog een soort van rustig aan gedaan. Heb jij een lekkere week achter de rug? Ik lees het graag in de comments!

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.