Ga naar de inhoud
Home » Diary #42 | Stomme telefoontjes en werken

Diary #42 | Stomme telefoontjes en werken

Maandag – Werken op de zaak

Vandaag ben ik weer in Zaltbommel aan het werk geweest. Ik mocht eerst iets ophalen bij een leverancier in Aalsmeer waardoor ik rond 09:30 uur pas aankwam. Ik ben de rest van de dag bezig geweest met van alles en nog wat. Maar vooral in mijn hoofd met morgen…

Dinsdag – Auto naar de expert

Bas bracht vanochtend Feline naar school, want mijn auto moest rond 08:30 uur bij het schadeherstelbedrijf zijn. Een expert komt kijken of mijn auto echt total-loss is… Bas heeft me daar weer opgehaald nadat ik een aantal keer bijna was aangevallen door een meeuw… The waiting begins…

Rond 13:00 uur werd ik gebeld over mijn auto. Helaas heeft de expert besloten dat de auto echt total-loss is. Nu is het aan de verzekering of ik nagenoeg het aankoopbedrag terugkrijg. Ik heb het aankoopbewijs achtergelaten en deze is nu toegevoegd aan mijn dossier… Er zijn foto’s naar opkopers gestuurd voor biedingen. Komende week zal ik meer horen over het bedrag wat we nog terugkrijgen voor de auto…

Ik kan je zeggen dat ik best wel van slag ben! Waar doe je het nou nog voor? Je moet door toedoen van een ander een andere auto kopen. Vervolgens ben je daar onwijs blij mee en ben je net van je angst af of weer iets tegen te komen in het donker op de weg, knalt er één of andere *PIEP* *PIEP* *PIEP met erg hoge snelheid in de zijkant van je auto… Wéér door toedoen van een ander is mijn auto klaar. Over. Wéér op kosten gejaagd worden, wanneer houdt het op?!

Woensdag – Veel te doen

Vandaag had ik veel te doen. Eerst bracht ik Feline naar school, daarna ben ik achter mijn computer gedoken en heb een nieuwe download gemaakt. Deze is binnenkort te downloaden! Rond 10:30 uur ben ik naar mijn oude werk gegaan om een privé print op te halen. Wij hebben een grote lijst in de kamer hangen en we hadden een nieuwe foto die we graag hierin wilde doen. Deze was vandaag klaar en heb ik gelijk opgehangen toen ik thuis kwam!

Nieuwe foto in de woonkamer

Om 12:30 uur kon ik Feline weer ophalen op school. Het was vandaag speelgoeddag en ze mocht gek gekleed. Feline is in haar pyjama naar school gegaan! Thuis heeft ze zich snel omgekleed waarna we snel wat gegeten hebben. Daarna zijn we samen op pad gegaan. We hadden een aardig lijstje, dus we konden opschieten!

gaatjes schieten

Allereerst zijn we naar de stad gegaan. Feline wilde al een hele tijd wel, maar dan toch weer geen gaatjes laten schieten in haar oren. Een paar dagen geleden was ze er van overtuigd dat ze het wel wilde. We hadden afgesproken dit vandaag te gaan doen. Na het eerste gaatje wilde ze eigenlijk niet meer, maar uiteindelijk heeft ze het toch gedaan! Beide oren zijn voorzien van een heel mooi oorbelletje met een roze steentje in de vorm van een ster!

ze had een ijsje verdiend

Als je zo stoer bent om gaatjes te laten schieten, is dat wel een goede reden voor een heerlijk ijsje bij Goemans! Ik vind dit toch wel echt het lekkerste ijs uit de Zaanstreek!

Na het ijsje zijn we weer in de auto gestapt en hebben we de rest van de boodschappen gedaan. Alles is nu voor het eerst met gaatjes! Aldus Feline. De foto thuis klopt ook al niet meer… Maar mag niet weg! 😉

Donderdag – Laatste schooldag van Feline

Vandaag heeft Feline haar laatste schooldag voor haar zomervakantie. In verband met de afwezigheid van haar eigen juf heeft ze de laatste tijd vervangers voor de klas gehad. Voor vrijdag had de school geen vervanging, dus hebben ze besloten dat de laatste halve dag maar gewoon niet door te laten gaan.

Vrijdag – Nog een dagje op kantoor

Vandaag ben ik ook een dag op kantoor aan het werk. Mijn werkgever gaat na vandaag een weekje op vakantie, dus we sluiten wat dingen af en bespreken de rest voor de komende weken. Na het werk rijd ik naar huis. Bij thuiskomst is Bas nog druk aan het werk en besluit ik met Feline snel naar het Kruidvat te rijden. Ik had foto’s besteld en die lagen klaar. Voor het cadeautje van Guyonne hadden we ook een foto nodig die in het pakketje zat. Zo hoeven we morgen niet zo te haasten!

Zaterdag – Verjaardag in Deurne

Vandaag viert mijn mooie nichtje Guyonne haar verjaardag!!! Zij woont in Deurne, wat voor ons een aardige rit is. Wij gaan eerst naar mijn ouders en stappen daar bij hen in de auto. Terug rijd ik in de auto van mijn ouders, zo kan mijn vader ook een extra biertje drinken!

Feline wilde eigenlijk niet meer naar huis, ze vond het zo gezellig! Ons cadeautje viel ook in de smaak! En dat zijn altijd leuke dingen!

’s Avonds hebben we patat en snacks in de airfryer gedaan en lekker gegeten. De afgelopen nachten had ik niet zo best geslapen, dus ben ik op tijd naar bed gegaan. Hopen op een betere nacht…

Zondag – Boodschappen en niks!

Vandaag hebben we de boodschappen voor de komende week gedaan. Gisteren hadden we hier geen tijd voor omdat we om 09:00 uur thuis vertrokken waren. Toen we alles weer binnen hadden ben ik even lekker op de bank gaan liggen. Wanneer je al een aantal dagen echt wel slecht geslapen hebt en alleen afgelopen nacht wat meer uurtjes gemaakt hebt, voel je je best moe. Ik was dan ook even lekker in slaap gevallen!

Om 15:00 uur is Bas F1 gaan kijken, Feline zat filmpjes te kijken op haar tablet, dus pakte ik mijn laptop er even bij. Even achter mijn computertje tikken en lezen. Daar kan ik wel echt van genieten!

Hoe is jouw week geweest? Heb je nog leuke dingen gedaan? Of heb je al vakantie? Ik moet nog anderhalve week werken en dan heb ik lekker een paar weekjes vakantie. Komende week krijg ik te horen wat ik nog voor mijn auto terug krijg en kunnen we gaan beslissen hoe we het gaan doen… Het niet af kunnen ronden zorgt er bij mij voor dat ik er nog erg veel mee bezig ben. Niet alleen wanneer ik autorij… Hopen dat dit binnenkort beter gaat…

Wil je me helpen? Wanneer je iets bij bol.com besteld via een linkje in mijn webshop krijg ik een kleine bijdrage. Jij betaald niks extra, maar ik word wel bedankt door bol.com. Misschien kan ik het geld wat ik zo verdien wel bij mijn auto leggen! Ik zou het heel erg fijn vinden!!!

er zijn affiliate links gebruikt in dit bericht. Wanneer jij op deze link klikt krijg ik een kleine commissie. Jij betaald hier niks voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.