Ga naar de inhoud
Home » Mijn week #27 | Ziekenhuis, doei auto en lunchen

Mijn week #27 | Ziekenhuis, doei auto en lunchen

Het was een week met voorbereidingen op Koningsdag en weer een bezoekje aan het ziekenhuis. Dat puntje van mijn 23 voor 2023 is echt finaal mislukt… Neemt niet weg dat ik een goede week heb gehad! Lees je mee?

Maandag – werken

Na een leuk weekend (auto ophalen!!!) mocht ik vandaag voor de eerste keer met mijn nieuwe auto naar mijn werk rijden! Als een klein kind zo blij! En toen mocht ik na het werk ook gewoon weer naar huis rijden in mijn nieuwe waggie! 😉

Onderweg naar huis werd ik gebeld door het ziekenhuis. Ik had bij de mammapoli afgesproken dat er een mammografie ingepland zou worden voor mij. De afspraak staat voor aankomende woensdag om 08:10 uur. Thuis heb ik geregeld dat Bas Feline naar school gaat brengen, want een latere afspraak zou pas over 2 maanden zijn. Ik wilde het dus niet laten schieten.

Omdat ik afgelopen nacht niet heel lekker geslapen heb, ben ik vandaag maar op tijd naar bed gegaan. Hopen op een betere nacht!

Dinsdag – thuis werken en koningsdag-voorbereidingen

Afgelopen nacht heb ik beter geslapen gelukkig. Ik werd veel fijner wakker dat gisteren. Vandaag bracht ik Feline naar school en ben daarna thuis aan het werk gegaan. Harry heeft een tijdje voor de deur gezeten. Hij zit ook te wachten op het mooie weer!

Harry aan het wachten op lekker weer!

Toen ik Feline weer op mocht halen ben ik over Koningsdag begonnen. Elk jaar grijpen we mis bij het kopen van spullen. Online konden we niet echt iets leuks vinden (of mega duur!) dus zijn we in de auto gestapt en naar de Zeeman gegaan. Hier had ik een paar dagen geleden wat dingen zien hangen. Helaas zat er voor ons meisje niks tussen. Bij de Action die er tegenover zit vonden we ook niks. Toch weer terug naar de Zeeman. Hier hebben we een capri legging en zwart t-shirt gekocht. Ze heeft nog 2 scrunchies en een kroontje meegepakt en we bedachten dat ik er zelf wel een gave outfit van kan maken. Morgenmiddag gaan we samen bedenken wat we op de kleding kunnen drukken om er een echte Koningsdag-outfit van te maken!

’s Avonds hebben we een recept van Picnic gegeten. Libanees platbrood met shoarma, komkommer en ijsbergsla. Dit is echt heel erg lekker!

Woensdag – vroeg ziekenhuisbezoek

Vandaag stond een mammografie op de planning. Omdat bij ons de wijk op diverse plekken open ligt, moest ik omrijden om bij het ziekenhuis te komen. Ik was op tijd in het ziekenhuis en kon om de afgesproken tijd naar binnen. Binnen 10 minuten waren er 4 foto’s gemaakt en kon ik weer gaan. Ook weer gedaan. Als het goed is krijg ik donderdag de uitslag.

Feline was om 12:30 uur uit. Bas en ik zijn lopend naar school gegaan en daarna zijn we met z’n drietjes bij de snackbar gaan eten. Wat was dat gezellig! Feline kreeg een lekker ijsje voor onderweg. Toen we thuis waren moest Bas weg voor zijn werk. Feline en ik zijn samen aan de slag gegaan met haar outfit voor de Koningsspelen. Die is vrijdag 21 april op school. We kunnen maar beter op tijd zijn!

Samen zaten we achter de computer en samen zijn we met het ontwerp naar zolder gegaan. Zij heeft de kleuren flexfolie uitgezocht en kwam elke keer vertellen hoe mooi ze het al vond worden als er weer een onderdeel op zet. 😉 Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn!

Koningsspelen outfit

Na een heerlijk broodje hete kip, Jeugdjournaal en een bad voor Feline ging zij naar bed. We hebben de boodschappen besteld bij Picnic en de lijstjes voor Lidl en de AH. Ik wilde op tijd naar bed gaan, want morgen ga ik weer vroeg naar mijn werk. Maar helaas is dit niet heel erg goed gelukt…

Donderdag – werken

Onderweg naar mijn werk kwam ik er halverwege achter dat ik mijn laptop thuis vergeten was. Ik mocht dus weer terug naar huis, laptop pakken en weer de auto in. Echt een top begin van de dag…

Eenmaal op mijn werk ging de dag vrij snel. Alleen toen ik naar huis reed kwam ik meerdere keren in de file. Ik denk dat meer mensen vroeg een lang weekend wilde hebben! Uiteindelijk heb ik er een uur en 3 kwartier over gedaan om thuis te komen. Bas was ook laat door files, waardoor we ook later gegeten hebben dan normaal…

´s Avonds was Harry Potter en de Relieken van de Dood deel 2 op televisie. Ik had deze film al meerdere keren gezien, maar toch blijf ik altijd hangen als een Harry Potter deel op tv is. En dan hardop lachen om de kleine grapjes op de achtergrond van de verschillende scenes!!

Vrijdag – Vrij, studiedag en boodschappen doen

Vandaag heeft Feline studiedag en ben ik vrij. Bas mocht vroeg naar de garage en van daaruit door voor zijn werk. Feline en ik gingen samen de boodschappen halen voor komende week. We zijn bij een Turkse supermarkt geweest, de Lidl en de AH. Vanavond wordt Picnic bezorgd en dan hebben we alles weer in huis!

Bij de Turkse winkel had ik mini Turkse pizza meegenomen. Even in de oven en heerlijk opeten! Ik had verwacht dat Feline het ook wel lekker zou vinden, alleen vond ze het niks… Meer voor mij dus! We hebben, heel lief, ook voor Bas een pizaatje bewaard.

’s Middags heb ik nog een aftelkalender voor de zomervakantie gemaakt. Deze is nu te downloaden vanaf de pagina DOWNLOADS. Feline kan al bijna niet wachten tot ze de aftelkalender kan gebruiken! Want dat betekent dat het dan nog maar 2 weken duurt voor ze vakantie heeft!

Doei autootje

Ook werd mijn Citroën C3 opgehaald door de opkoper. Ik had gezegd dat ik er niet meer mee durfde te rijden omdat ik er zeker van ben dat er iets mis is met het stuurkolom. Vandaar dat hij de auto maar op kwam halen met een aanhanger. Ik kreeg netjes mijn vrijwaringsbewijs en niet veel later stond het geld op de rekening. Nu even afwachten wat de verzekering nog meer voor me kan doen, maar dit hoofdpijndossier is in ieder geval weg.

Zaterdag – rustig wakker worden en visite

Vandaag krijgen we visite. Mijn oom en tante komen op bezoek! Omdat ze in de middag komen, konden we de ochtend rustig beginnen. Gisteren hebben Feline en ik al de boodschappen gehaald, dus dat hoefde ook niet. Wel hebben we nog even wat paaseieren gehaald in de supermarkt. Feline wil deze namelijk morgen gaan zoeken in de tuin. En mijn grapje dat ze er al liggen trapte ze mooi niet in.

De middag met mijn oom en tante was echt heel erg gezellig! We kregen een heel mooi rond buitenkleed van ze! Die krijgt een mooi plekje bij de lage zitplek in onze tuin!

Vlak voor zij weggingen kreeg ik een beetje hoofdpijn… Helaas zette dit door in een heftige migraine-aanval… Nog voor het avondeten ben ik naar bed gegaan. Dus Bas en Feline hebben zonder mij gegeten… Rond 20:30 uur ben ik nog even naar beneden gegaan om mijn medicijnen te nemen. Daarna ben ik mijn bed weer ingedoken…

Zondag – paasontbijt en spontane lunch!

Ik werd wakker met nog een beetje hoofdpijn. Maar die kreeg ik er gelukkig snel onder met paracetamol en ibuprofen. Gelukkig maar, want Feline en ik zijn ’s middags spontaan gaan lunchen met mijn oma, ouders en oom (broer van mijn vader) en tante! Bas had nooddienst en kan dus niet echt weg helaas… Hij kan gelukkig thuis wel rommelen als hij niet aan het werk gezet wordt!

Lunchen
samen met mijn ma

Er liep in het restaurant ook nog een paashaas rond! Feline wilde erg graag met het beest op de foto! Want hij was zooooooo zacht!!!

met de paashaas op de foto

Het was een erg leuke middag! Heel spontaan en erg lekker! Eenmaal thuis heb ik nog even in het zonnetje in de tuin gezeten voor ik eten ging maken. We aten gelukkig makkelijk, maar doordat ik ’s middags erg veel gegeten had hoefde ik niet veel meer van de gebakken aardappeltjes en schnitzel…

Het was een erg leuke week, met goede uitslagen, leuke spontane acties en een hoofdpijn-dossier wat deels afgesloten kon worden. Morgen heb ik nog een heerlijk dagje vrij en wil ik in de tuin aan de gang. In ieder geval in de ochtend, want ’s middags zal het gaan regenen. Heb jij een leuke week gehad? Nog leuke dingen gedaan met de paasdagen? Ik lees het graag in de ccomments!

Liefs, Linda

2 reacties op “Mijn week #27 | Ziekenhuis, doei auto en lunchen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.