Ga naar de inhoud
Home » Diary #32 | Weer werken en Moederdag #32

Diary #32 | Weer werken en Moederdag #32

Afgelopen week was de week dat ik weer mocht gaan werken na mijn weekje vakantie. Feline mocht weer naar school en als leuke afsluiter was het moederdag!

Maandag – Weer werken na mijn week vakantie

De wekker ging weer vroeg, maar dat was eigenlijk helemaal niet nodig… Ik had weinig geslapen en was om de 2 uur wakker. Voor mijn wekker was gegaan had ik deze uitgezet en ben ik me gaan aankleden. Ik mocht weer naar mijn werk!

Feline vond de vakantie weer eens te lang duren en was blij dat ze weer naar school kon! Wat hebben we toch een gekkie op de wereld gezet… 😉

Dinsdag – Thuiswerken en tandarts…

Vandaag heb ik weer thuis gewerkt. Ik moest helaas ook naar de tandarts en daar ben ik niet zo van… Al een hele tijd heb ik een angst voor de tandarts en de mondhygiëniste… En daar kom ik maar niet van af. Helaas had ik een gaatje onder een oude vulling in mijn achterste kies. Deze oude vulling moet eruit gehaald worden en dan krijg ik een nieuwe… Zo geen zin in! En nou mag ik zaterdag ook nog eens naar de mondhygiëniste! Helaas kon dit niet op dezelfde dag…

Toen Feline uit school kwam is ze alleen naar huis gelopen. Ik moet hier nog steeds erg aan wennen en sta dan ook in de keuken bij het raam te wachten tot ze er is… Stiekem met de app van haar horloge aan om te kijken hoe ze loopt…

Toen ze thuis kwam was ons meisje kletsnat! Het heeft de hele dag geregend, maar ze gingen wel buiten spelen in de pauze. En dus ook lekker van de glijbaan. Thuis heeft ze zich maar even gelijk omgekleed, want zelfs haar onderbroek en sokken waren nat!

Bas en ik hadden van haar favoriete Youtubers Rik en Jesper een boek besteld. Deze kon je heel lang geleden pre-orderen bij Bruna. Het boek is vandaag binnen gekomen! Ik had het leuk ingepakt en als verrassing voor haar neergelegd! Ze is gelijk begonnen met lezen!!!

Rik en Jesper hebben een boek geschreven

Woensdag – Vrij en de stad in

Toen ik Feline naar school gebracht had ben ik in de stoel gaan zitten en heb ik even twee afleveringen van een serie zitten kijken. Ook heb ik de kattenbak verschoond, een was gedraaid en ben ik even lekker in bad gegaan. Om 12:30 uur kwam Feline weer alleen naar huis lopen. Ik weer met de app open om te zien of het goed gaat! 😉

Vorige week had Feline een pet uitgezocht tijdens onze shopsessie. Helaas kwamen we erachter dat deze veel te klein is voor haar… Deze moest dus terug. Dit hebben we vanmiddag maar even gedaan. We hebben gelijk van de situatie gebruik gemaakt en een heerlijk broodje gegeten bij de FEBO. Daarna nog een rondje door de Xenos waar ik niks heb gekocht en toen naar huis.

Ook interessant: Badkamer verbouwing

Donderdag – Werken en voorbereiden

Vandaag ben ik weer vroeg naar mijn werk gegaan. Toen Feline op bed lag hebben Bas en ik de woonkamer en badkamer al voorbereid op de verbouwing van morgen. Morgen komen ze de schuifpui eruit halen en krijgen we nieuwe openslaande deuren!!! Op de badkamer gaan ze het raam met de schuine punt vervangen. Hier komt een nieuw raam in met een kiepraam. Zodat we deze open kunnen zetten. Maar om alles netjes te houden hebben we overal stucloper neergelegd.

voorbereiding op de verbouwing van morgen

Vrijdag – thuis werken en verbouwing

Vandaag werk ik thuis wat goed uitkomt want ik wil de verbouwing natuurlijk ook volgen! Toen ik Feline naar school bracht kwamen de 2 mannen net aanrijden met de aanhanger met onze nieuwe pui!

We zijn er klaar voor!

Als een malle ben ik weer naar huis gefietst om te kijken. Het was nog wel even spannend hoe het grote deel van de pui in de achtertuin zou kunnen, maar het is gelukt!

de oude pui is er helemaal uit!

Om 09:15 uur hadden ze de oude pui al weggehaald. Toen kon de voorbereiding beginnen. Er is een frame gesteld waar de nieuwe pui ingezet kon worden.

deuren zijn weg
badkamerraam is er ook al uit

Het badkamerraam wordt ook vervangen. Deze hebben ze er samen uitgehaald. Dit was een aardige klus!

de nieuwe deuren en raam passen!

Binnen no-time zaten de nieuwe deuren en raam op z’n plek! Het past allemaal super goed! Nu gaan ze alles afwerken en netjes maken. Daarna kunnen wij aan de slag met opruimen, schoonmaken en alles weer op de oude plek zetten!

Het badkamerraam zit ook op z'n plek!

Ook het badkamerraam zit er al in!!

Klaar!
Klaar!!
klaar!

Rond 16:30 uur was alles klaar en reden de 2 mannen weg. Wat hebben zij goed werk geleverd zeg!!! Nu is het aan ons om de ramen te zemen en te genieten!!! Oh ja… En eten maken.

heerlijke Sloppy Joe met patat

Om zo’n fantastische dag af te sluiten hebben we heerlijke Sloppy Joe gegeten met patat en American Fritessauce! Een heerlijke maaltijd!

Zaterdag – tandarts en in de tuin

Vandaag moest ik naar de mondhygiëniste. Zij werkt tegenwoordig alleen nog maar op zaterdag waardoor ik het niet meer kan combineren met de tandarts. Bas en Feline hebben de boodschappen gedaan terwijl ik in de stoel lag.

Eenmaal thuis ben ik in de tuin aan de gang gegaan. Ik heb wat plantjes verplaatst en wat onkruid tussen de tegels vandaan gehaald. Maar vooral genoten van de nieuwe deuren! Bas was aan het kokkerellen voor zichzelf. Hij heeft chili con carne gemaakt op de barbecue. Feline en ik hoeven dat niet (veel te pittig!!!), dus voor ons had ik iets anders lekkers in gedachten!

bake tray met kippenpoten, sperziebonen, ui en aarappeltjes

Ik vond het echt heel erg lekker! Feline helaas niet… Gelukkig hebben we altijd een voorraadje linzensoep in de vriezer liggen waar zij erg fan van is. Deze hebben we snel opgewarmd zodat we alle drie heerlijk hebben gegeten!

Zondag – moederdag

Vanochtend ben ik super verwend door mijn lieve meisje! Ze had op school een leuk klein bloempotje versierd met geknutselde bloemen erin. Er zaten zonnebloemzaadjes bij die we kunnen planten! Ook had ze een krant gemaakt met super lieve woorden! Samen met Bas heeft ze een stekjesstation 2.0 gemaakt! Super mooi geworden allemaal! Wat ben ik blij met alles!!!

Moederdag 2023

’s Middags hebben we bij Van Der Valk een heerlijke lunch gehad met mijn ouders, oom en tante en oma! Omdat we daar allemaal best veel gegeten hadden hebben we ’s avonds alleen maar een broodje kroket gegeten. En dat was genoeg! Morgen weer groenten. 😉

Hoe is jouw week geweest?

Liefs, Linda

1 reactie op “Diary #32 | Weer werken en Moederdag #32”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.