Ga naar de inhoud
Home » Persoonlijk | #50 | Werken en leuke dingen doen

Persoonlijk | #50 | Werken en leuke dingen doen

Er is weer een week voorbij! We hebben deze week leuke dingen gedaan op zondag en ik was niet zo lekker. Lees je mee?

Maandag – Werken

Ook deze week begint mijn week met een dag werken op kantoor. We zijn op dit moment druk aan het voorbereiden voor een aantal stands en er worden stands al weer weggehaald. Ik ben druk met voorbereidingen van decoratie, bestellingen en dingen uitzoeken. Zo krijg ik mijn dagen wel vol!

Toen ik thuis kwam was Bas al lekker aan het koken. Feline was aan het spelen en ondertussen een luisterboek aan het luisteren. Ik merk dat ik niet zo lekker ben en dat word steeds erger. Ik ga op tijd naar bed en hoop dat het morgen beter is.

Dinsdag – Thuis aan het werk

Feline is weer naar school en ik ben nog steeds niet lekker. Ik heb overal spierpijn, watten in mijn hoofd en een zeurderige hoofdpijn. Ik vertik het om ziek te zijn, want dat wil ik niet. Ik zit in mijn spijkerbroek en lekkere hoodie achter mijn laptop te werken.

’s Middags hebben Feline en ik lekker rustig aan gedaan. We aten ’s avonds Pide, wat echt mega lekker is! Dat heb ik nog gemaakt en ben na het eten niet te laat naar bed gegaan. In de hoop dat ik morgen weer beter ben. 😉

Woensdag – Korte dag

Feline had vandaag een korte schooldag. Toen ik haar had opgehaald zijn we naar huis gegaan en hebben we samen gegeten. Na het eten moesten we nog een boodschapje halen bij de Albert Heijn. Daarna is zij lekker buiten gaan spelen en ben ik even achter mijn laptop gaan zitten.

Bas heeft het eten gemaakt en ik ben even lekker gaan douchen. Helaas heeft ook dit er niet voor gezorgd dat ik me beter voelde… Maar we hebben wel lekker zuurkool met spekjes en worst gegeten!

Donderdag – Mooie ochtend!

Afgelopen nacht heb ik niet zo best geslapen. Ik werd nog brakker wakker dan dat ik naar bed gegaan ben. Helaas dus nog steeds niet opgeknapt… Ik heb mezelf een schop onder m’n kont gegeven en ben me aan gaan kleden. Het was namelijk weer tijd om naar mijn werk te gaan. Eenmaal op mijn werk was het nog donker, maar toen het steeds lichter begon te worden zag het er schitterend uit!

Mooie lucht op donderdag

Niet veel later zag ik een dubbele regenboog! Ik ben er speciaal voor naar buiten gelopen om even een foto te maken! Mooi he?!

dubbele regenboog op donderdag

Eenmaal thuis aten we noodles met gehakt. Dit is één van mijn lievelingsgerechten! Ik was alleen nog steeds niet opgeknapt, dus ben niet veel later dan Feline naar bed gegaan…

Vrijdag – Veel te vroeg wakker

Vandaag was ik veel te vroeg wakker geworden. Uiteraard omdat ik gister om 20:30 uur al in bed lag… Ik ben even heerlijk gaan douchen! Blijkbaar worden Feline en Bas hier niet eens wakker van, dus dat kan ik wel vaker doen zo vroeg. Na het douchen was ik gelukkig wel een beetje opgeknapt.

Voor mijn werk moest ik naar de Action. Wat een straf… 😉 Ik had een hele tas vol met schoonmaakspullen gekocht voor mijn werk. Op de site van de Action had ik een lamineerapparaat gezien die ik graag wilde hebben. Ik heb het gelijk meegenomen en ga het gebruiken voor iets leuks waar ik binnenkort meer over vertel.

’s Middags is Feline samen met Bas naar de tandarts geweest. Ze had helaas een gaatje in haar melkkies. Maar deze gaat er pas over een lange tijd uit, dus moest het gevuld worden. Onze stoere meid heeft dit zonder verdoving laten doen! Wat een bikkel is het zeg!!! Ik ben zo onwijs trots!

Ik heb nog even wat afgemaakt op mijn werk en ben toen naar huis gegaan. Op de terugweg heb ik een kindersurprise ei gekocht voor mijn heldin! Dat had ze wel verdient!

Zaterdag – Visite

Vandaag zijn Bas en Feline boodschappen gaan doen. Ik ben thuis aan de slag gegaan, want het was even nodig om goed te stofzuigen en te dweilen. Toen Bas en Feline thuis kwamen hebben we allemaal even wat gegeten. Feline en ik hebben samen appelflappen gemaakt. Want onze lieve buurtjes kwamen op visite! Zij hebben onze vakantie op Harry gepast en wij hebben tijdens hun vakantie op hun 2 katten gepast. Ook kwamen ze over hun vakantie praten. Ze zijn in Griekenland geweest en hebben heel veel leuke en mooie dingen gezien!

Ze hadden als bedankje ook een heel lief cadeautje voor ons drie meegenomen! Voor Feline hebben ze een doeboek meegenomen. Daar is ze altijd een groot fan van! Bas kreeg lekkere biertjes uit de Zaanstreek en ik kreeg een heerlijk pakket voor in bad!

cadeautje van Maaike en Ronald

Feline wilde heel graag pannenkoeken eten samen met Bas. Ik vind dat echt niet lekker, dus eet ik vaak iets anders als zij dat eten. Ik had voor mezelf vandaag broodje kroket gemaakt. Soms mag dat best!

Zondag – Naar de kinderboerderij

Een tijdje geleden vond ik een e-book met 168 gratis en low-budget uitjes door heel Nederland bij Mamablogger. In die mooie lange lijst vond ik een kinderboerderij in Aalsmeer. Hier wilde ik graag een keer naar toe! Nu is het vandaag prima weer en bedachten we dat het leuk zou zijn om hier naar toe te gaan met Feline!

Na een half uurtje rijden kwamen we aan. Je komt binnen in de speeltuin waar de kippen al los lopen. Even verderop zijn de geitjes en schapen. Het is een erg leuke kinderboerderij voor kinderen, maar ook zeker voor de ouders! Je kunt er namelijk heerlijk zitten onder het genot van een drankje en een chipje. Ook ijsjes zijn er in overvloed! De drankjes zijn erg goedkoop (€1,-!!) en volgens Bas is de koffie heerlijk!

zo_geitjes_kijken
hallo geitje
KNUFFELEN

Feline wilde uiteraard nog even spelen in de speeltuin. Bas en ik zijn neergestreken op het terras en hebben heerlijk even wat gedronken. Er loopt op de kinderboerderij ook kat Tommie. Tommie is ongeveer 10 jaar oud en een echte kroelkip!

lekker knuffelen met Tommie

Dit is zeker een kinderboerderij waar we nog een keer naartoe gaan. Ik hoop dat Tommie de kat dan weer zo gezellig bij me komt knuffelen!

Hoe is jouw week geweest? Heb je nog leuke dingen gedaan? Komende week begint Feline weer met een studiedag. Wat de week verder zal brengen lees je volgende week.

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.