Ga naar de inhoud

Dingen die ik wil doen voor mijn 50e

Binnenkort word ik 40 jaar. Veertig! Dan is het nog 10 jaar voor ik 50 jaar ben. Wat zijn nou dingen die ik zou willen doen voor mijn 50e? Zijn het bijzondere dingen, of liever simpele kleine dingen?

Voor mijn 50e wil ik…

… heel graag klaar zijn met de grote projecten in ons huis. Op dit moment wordt de badkamer verbouwd en in mei zal de schuifpui vervangen worden voor openslaande deuren. We hebben daarna nog een aantal projecten in ons hoofd klaar staan, maar die zou ik graag klaar willen hebben voor mijn 50e.

… heel graag samen met mijn gezin op vliegvakantie gaan. Naar een warm land, uitgebreid genieten van alle luxe dingen van een vakantie.

Feline bij ondergaande zon

… het liefst een keer een ballonvaart maken samen met mijn moeder. Dit is al een droom van mij sinds ik een klein meisje was. Of dit ooit zou kunnen gebeuren durf ik niet te zeggen. Maar ik zou het wel heel graag willen doen!

… meerdere nieuwe tattoos op mijn lichaam laten zetten. Ik heb al een paar ideeën die ik ooit zou willen. Maar welke zou ik als eerste kiezen?

… samen met Bas minimaal 1 nacht in een poepie chique hotel overnachten. Geld zou even geen rol spelen en we zullen genieten van een super mooie kamer in een fantastisch hotel!

… een boek schrijven. Een onderwerp heb ik nog niet en een doelgroep ook niet, maar ooit zal ik wel een boek schrijven!

… samen met Bas en Feline naar Disneyland Paris. Ze kijkt vaak filmpjes waar ze in Disneyland zijn. Ze zou dat helemaal geweldig zijn! En ze begint nu ook een leeftijd te krijgen dat het echt leuk is voor haar.

Wat ik ook wil voor mijn 50e verjaardag is …

… een hond in huis hebben. Ik zou het zo onwijs leuk vinden om een hond in huis te hebben. Niet iedereen binnen mijn gezin steunt me daarin ;). Ik snap de argumenten ook wel om het niet te doen, maar ooit zal het toch wel lukken?

… pinguïns in het wild zien. Het liefst met interactie erbij. Al sinds jonge leeftijd ben ik fan van die zwart/witte beestjes. Ik wilde er vroeger zelfs 1 worden! 

… een paar dagen toerist in eigen land te zijn. Verschillende steden bezoeken waar ik nog nooit geweest ben. ‘s Avonds in een hotel slapen en echt het gevoel hebben dat je op vakantie bent.

… in lijn van nummer 10 zwemmen met dolfijnen. Het lijken mij echt fantastische beesten! Super intelligent en erg lief. 

… naar het drielandenpunt. Feline vindt het een bijzonder gegeven dat er een punt is in Nederland waar je binnen een stap in 2 andere landen zou kunnen zijn. Het principe grens kent ze, snapt ze ook, alleen het drielandenpunt is natuurlijk ook wel een bijzonder iets.

… shoppen in Antwerpen. Samen met Feline ‘s ochtends met de trein heen en ‘s avonds weer terug. Met Bas samen ben ik erachter gekomen dat dit goed te doen zou moeten zijn in 1 dag. En laat shoppen met mijn meisje nou onwijs gezellig zijn! Dan zorg ik er alleen wel voor dat zij niet direct geslaagd is, want anders wilt ze naar huis. 😉

Antwerpen Centraal Station

… mijn wenkbrauwen laten tatoeëren. Ik heb van mezelf erg lichte wenkbrauwen. Soms laat ik ze verven en een andere keer teken ik ze zelf wat bij. Maar ik zou ze best graag willen laten tatoeëren.

Volgens mij zijn het, over het algemeen, best haalbare dingen die ik wil doen voor mijn 50e. Behalve misschien de interactie met de pinguïn en dolfijn. Zou het me allemaal gaan lukken voor mijn 50e? Zijn er dingen die jij zou willen doen voor een bepaalde leeftijd?

Liefs, Linda
Wat wil ik doen voor mijn 50e?

2 reacties op “Dingen die ik wil doen voor mijn 50e”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.