Ga naar de inhoud
Home » Dingen waar ik nooit over zou bloggen

Dingen waar ik nooit over zou bloggen

Ik blog over veel verschillende onderwerpen, ook privé-dingen komen voorbij. Maar er zijn ook onderwerpen waar ik nooit over zal bloggen. Deze onderwerpen bespreek ik bewust niet op mijn blog. Daar heb ik zo mijn redenen voor. Lees je mee?

Mijn werk

Ik kies er bewust voor om niet alles rondom mijn werk te vertellen op mijn blog. Uiteraard vertel ik soms vluchtig wat ik gedaan heb, maar ik ga hier niet dieper op in. Soms komen er wat foto’s voorbij waar ik trots op ben, maar verder dan dat ga ik niet. Dit doe ik bewust. Ik ben wel trots op mijn werk, maar ik heb gekozen om een persoonlijk blog te maken. Wanneer ik ervoor zou kiezen om meer over mijn werk te schrijven, dan zou ik dit doen op een zakelijk blog en op de website van het bedrijf waar ik voor werk.

Het werk van mijn man

Wat Bas voor werk doe vertel ik niet op mijn blog. Hij heeft er niet voor gekozen om te bloggen, die keuze heb ik gemaakt. Wat hij dan ook doet in zijn dagelijks leven is privé en gaat jullie dus niks aan! 😉

Mijn familie

Omdat ook zij niet gekozen hebben voor dit blog, ga ik niet heel diep in op hun situaties. Soms vertel ik wel over een bezoekje of een grappige anekdote, maar verder dan dat doe ik dus bewust niet.

Schoolprestaties

Hoe Feline het precies doet op school vertel ik ook niet tot in detail. Verder dan: Ze doet het goed! Of: Ze heeft een boekpresentatie. Zal ik niet gaan. Ik vind niet dat dit met jullie gedeeld hoeft te worden. De mensen die wij hierover in willen lichten merken dit vanzelf. Dit is dus ook 1 van de dingen waarover ik niet zal gaan bloggen.

Samen op de trein wachten

Ook al vertel ik in bijvoorbeeld mijn weekoverzichten veel over hoe het er thuis aan toe gaat, sommige dingen houd ook ik privé. Zijn er onderwerpen die jij niet online zult delen? En wat zijn je redenen hiervoor?

Liefs, Linda

2 reacties op “Dingen waar ik nooit over zou bloggen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.