Ga naar de inhoud

Download | Rapport juf of meester

Het schooljaar zit er bijna weer op. Aan het einde van het schooljaar krijgt jouw kleintje (of wat groter kleintje) een rapport van de juf of meester. Hoe leuk is het dan om je kleintje een rapport terug te laten geven?

rapport meester

Een leuk rapport voor de meester van jouw kind. Deze is te downloaden op de downloadpagina. Print het bestand uit en laat je kind het rapport invullen. Is dit nog niet mogelijk? Vul het dan samen in!

Aan het einde van het schooljaar krijgt jouw kleintje een rapport. Hoe leuk is het om je kleintje een rapport te laten maken voor zijn of haar juf? Uitprinten, invullen en geven!

Of download de versie voor de juf! Geef de juf een rapportcijfer voor het afgelopen jaar. Ook deze kun je downloaden via de downloads pagina.

rapport juf in lijst

Wat misschien een leuk idee is, print het rapport uit, laat het invullen en doe het in een mooie lijst! Zo is het een echt cadeautje en een blijvend aandenken aan een leuk schooljaar!

Liefs, Linda
er zijn affiliate links gebruikt in dit bericht. Wanneer jij op deze link klikt krijg ik een kleine commissie. Jij betaald hier niks voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.