Ga naar de inhoud

Een zomerse outfit

Vorige week maakte ik voor ons lieve meisje een zomerse outfit. Nadat ik deze had gepost op Instagram kreeg ik de vraag of ik er voor de dochter van een bekende blogger van mij ook één wilde maken!

Zoals je misschien hebt gezien in het overzicht van vorige week heb ik een setje gemaakt voor Feline. Het is een zomers setje geworden van heerlijke sweatstof! De leuke print maakt het helemaal af!

nieuw setje gemaakt voor Feline

Nadat ik het setje op Instagram had gepost kreeg ik de vraag of ik het ook in een grotere maat kon maken en dan in het zwart! Tuurlijk ging me dat lukken! Ik bestelde gelijk de stof en toen het binnen was ben ik aan de slag gegaan!

Omdat ik bij de dochter van Marieke niet kan meten hoeveel elastiek ik nodig heb voor de taille heb ik ervoor gekozen om een koordje te maken en die in de band te doen. Zo kan ze het broekje perfect passend maken!

Giulia in haar mooie setje! Mariekeblogt.nl

Ik mocht de foto van haar mooie dochter in haar stoere pakje gebruiken om aan jullie te laten zien! In haar eigen weekoverzicht kan je lezen dat Marieke’s tuttebel enorm blij is met haar fijne pakje! Dat is zo fijn om te lezen!

Lieve Marieke, bedankt voor je bestelling en voor het enorme compliment! Veel plezier lieve meid!

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.