Ga naar de inhoud
Home » Favoriete Instagram accounts

Favoriete Instagram accounts

Scroll je ook geregeld door Instagram? Ik wel. Vaak even snel als ik net wakker ben, dan check ik de laatste stories van mijn favorieten op Instagram. Als ik wat meer tijd heb vind ik het heerlijk om ook de foto’s door te kijken en te liken. Soms reageer ik op iets wat ik zie, maar meestal niet. Maar wat zijn nou mijn all-time favorite Instagram accounts?

Laten we beginnen met:

Esmeralda Mosselman

Deze chick volg ik voor mijn gevoel al jaren. Hoe het is begonnen weet ik niet meer. Wat ik wel weet is dat deze lieve schat een aanwinst is voor mijn feed! Ik heb ooit een pannenkoekplant van haar gekregen toen mijn versie het begeven had.

Woodbrush

Dit is het account van Gwen. Hij heeft onze badkamer verbouwd en daar zijn we onwijs blij mee! Ik ken Gwen al zo’n 5 jaar van mijn werk. Ik had via een andere collega gehoord dat hij hele mooie badkamers kan maken en dat we voor onze verbouwing hem zouden moeten uitnodigen. Dat hebben we na het bekijken van zijn Instagram gedaan. Tot op de dag van vandaag zijn we onwijs blij met het resultaat!

Dit is niet onze badkamer.

Lees ook: Op deze producten ga ik niet besparen

Lois Kruidenier

Een authentieke vrouw die mooie teksten schrijft. Eén van haar mooiste boeken is “Laat mij maar even”. Een prachtig en krachtig kinderboek wat hier wel een favoriet is wanneer we niet zo lekker in ons vel zitten.

ImLys

Deze vrouw maakt onwijs mooie en leuke sieraden! Ik houd ervan!! De armband die ik van haar gekocht heb draag ik dagelijks!

Lekkerensimpel

Ik ben fan. Maar dat wisten jullie zo langzamerhand al wel. Wat zij elke keer bedenken aan recepten! Heerlijk!!! En weet je wat zo mooi is? Het is echt allemaal lekker en simpel!

ikbenirisniet

Deze meid heeft 2 honden. Ollie en Lilly. De verhalen die zij bij de foto’s van deze schattige viervoeters maakt is hilarisch! Ik moet vaak hardop lachen om deze meid!!

Tantekaartje

Deze dame maakt zulke leuke kaarten, stickers en invulboeken! Haar stijl is zo fantastisch! Een echte aanwinst in je feed wanneer je van leuke diertjes en vrolijke kleuren houdt.

Porterenee.nl

Dit account gooit handige bespaartips je lijst in! Heerlijk om dit op je beeldscherm voorbij te zien komen

Ik heb een aantal accounts bewust niet genoemd in mijn lijstje met favoriete Instagram accounts. Deze accounts hebben een slotje en dus niet voor iedereen toegankelijk. Heb jij favoriete Instagrammers? Misschien zitten er nog wat bij die voor mij leuk zijn om te volgen. Dus laat het me weten in de reacties!

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.