Ga naar de inhoud

Feline gaat trakteren

Ergens in juli gelukkig pas! Maar ik wil al wel wat inspiratie hebben. Ons meisje is namelijk altijd erg duidelijk over wat ze wil en wat zeker niet. Alleen papa en mama mogen het maken. Vaak zoek ik van tevoren al voorbeelden van dingen die wij uiteindelijk wel willen en kunnen maken. Ik heb dus al een schifting gemaakt. Een beperkte keuze uit al die duizenden voorbeelden en Pinterest-perfect plaatjes.

uit eten met Feline

Waar let ik op bij de schifting?

Wanneer ik op zoek ga naar traktaties voor ons meisje dan let ik op een aantal dingen. Ik laat haar namelijk echt niet alles zien en maak vooraf een Pinterest bord die ik dan aan haar laat zien. Handig hè?! Tippie mijnerzijds! 😉

  • We kiezen eigenlijk altijd een traktatie met iets eetbaars (snoep) en iets blijvends
  • Persoonlijk wil ik niet voor een zakje chips gaan…
  • We maken iets waar Feline trots op is. Zij moet het fantastisch vinden om het te trakteren
  • Ik wil niet te lang ergens mee bezig zijn. Dit is helaas al te vaak gebeurd 😉
  • Ik wil niet iets wat al eerder is uitgedeeld in de klas (is dit erg?)
  • Je moet het na 10x maken nog steeds leuk vinden, want je mag er nog een stuk of 30!

Lees ook: 10 woensdagmiddag dingen om te doen

Maar wat zet ik dan op mijn Pinterest bord?

Er zijn natuurlijk ook dingen die ik wél op mijn Pinterest bord plaats. Ik zal ze hieronder laten zien. Dit zijn een aantal traktaties die Feline te zien krijgt om te kunnen trakteren.

Deze vind ik zelf erg leuk. Alleen zou ik een spekje bovenop doen in plaats van crème. Dit zal namelijk niet heel blijven.

Deze vind ik zo leuk!! En super simpel! Tegenwoordig lust Feline wel spekjes, dus kunnen we deze dingen ook laten zien!

Deze vind ik zelf ook erg leuk. Ik weet alleen niet zo goed of Feline hier wel van houdt.

Deze is makkelijk. Ik snij zelf op zolder een tekst uit, of we bestellen leuke stickers, die bekers ergens vandaan zien te halen en vullen met iets naar keuze! Ik ben stiekem voor deze! 😉

Nu we toch van de spekjes zijn, dit is wel makkelijk!

We hebben nog de tijd

Gelukkig is Feline pas 29 juli jarig en trakteert ze altijd vlak voor de zomervakantie. We hebben dus nog even de tijd om ideetjes aan te vullen of pins te verwijderen. Feline roept namelijk het hele jaar door ideeën voor haar traktatie of kinderfeestje (moet ik ook maar eens een post aan wijden). Mijn Pinterest bord is dus tot het moment suprême aan het veranderen. 😉

Als we dan toch bezig zijn met verjaardagen, dan is het erg leuk om een aftelkalender of verjaardagskalender te downloaden en te printen. Deze zijn te vinden onder downloads!

Wat doe jij met traktaties? Maak je er een heel project van of houd je het simpel? Zijn er bij jouw kind op school richtlijnen voor wat wel mag en wat niet? Laat het me weten in de comments!

Liefs, Linda
Feline gaat trakteren
Tags:

1 reactie op “Feline gaat trakteren”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.