Ga naar de inhoud

Een gadget-freak. Dat ben ik stiekem wel echt denk ik. Ik ben wel heel gevoelig voor leuke snufjes en nieuwigheden en kan dan ook wel zeggen dat er gadgets zijn waar ik niet zonder kan. Ik ben benieuwd of jij dat ook hebt!

Mijn telefoon

’s Ochtends word ik gewekt door de wekker op mijn telefoon. Het is dus het eerste wat ik zie en hoor als ik wakker word. Met mijn telefoon ben ik verbonden met een groot deel van de wereld. Ik ben veel op Instagram en Facebook te vinden om lekker te scrollen en te liken. Ook krijg ik mijn privé mail erop binnen en als ik de app open, ook mijn werkmail. Op mijn telefoon staan ook een aantal spelletjes die ik graag speel. Ik kan eigenlijk wel zeggen dat mijn telefoon een gadget is waar ik zeker niet zonder kan.

Mijn koptelefoon

Is dit een echte gadget? Ik weet het niet. Maar omdat het draadloos is, active noise canceling is en er een microfoon in zit om bijvoorbeeld mee te bellen, noem ik het een gadget. Dan heb ik eigenlijk de belangrijkste functies voor mij al besproken! 😉 Oh ja, en de kleur natuurlijk! Mijn favoriete kleur oud groen!
Als ik achter mijn laptop zit en even lekker ongestoord wil typen of ontwerpen, zet ik mijn koptelefoon op met ANC aan en ik ben echt afgesloten van de buitenwereld. Doordat het ding draadloos is kan ik ook spontaan opstaan zonder dat mijn telefoon van tafel getrokken wordt, omdat ik vergeet dat ik dat ding op mijn hoofd heb zitten en die eraan vast zit.

Mijn laptop

Hier doe ik echt ongelooflijk veel mee. Ik ontwerp mijn Downloads, sla mijn patronen voor mijn naai-projecten op, print ze uit vanaf hier. Ik maak ontwerpen om te persen op kleding en stuur mijn snijmachine ermee aan. Ook tik ik mijn blogs op dit ding en kan uren scrollen opzoek naar inspiratie. In de zeer korte tijd dat ik deze nieuwe op tafel heb staan is het echt een gadget geworden waar ik ook niet zonder kan.

Onze wasmachine

Sinds kort hebben wij een nieuwe wasmachine. Zoals jullie hebben kunnen lezen heeft deze een app! Ik kan de wasmachine aanzetten en de voortgang controleren met mijn telefoon. Via de app kan je via Easy Start het juiste programma kiezen voor de was wat in de machine zit. Je krijgt een melding als de wasmachine klaar is, kan tussentijds het programma op pauze zetten om was toe te voegen wat je misschien vergeten bent. Super makkelijk allemaal!

wasmachine app

Slimme lampen en stekkers

We hebben al een aantal jaar slimme lampen in de kamer hangen. Sinds kort hebben we ook een slimme stekker op beide tv’s in huis. Om energie te besparen is de tv beneden bijvoorbeeld overdag uit. Deze gaat om 18:00 uur automatisch op stand-by en rond middernacht weer uit. Op de slaapkamer gaat de tv om 06:00 uur in stand-by en rond 08:00 uur uit. Beneden kijken wij overdag bijna geen televisie. Boven op onze slaapkamer kijkt onze kleine meid soms als ze net wakker is vanuit ons bed tv. Om dan niet elke keer de stekker van de tv in het stopcontact te stoppen hebben we dus die stekkers! Super handig dat het automatisch gaat! Natuurlijk kan je via een app 😉 de apparaten aan doen als ze officieel uit staan.

Maak jij gebruik van gadgets? Mis ik er nog één? Ik ben benieuwd!

Liefs, Linda
Gadgets waar ik niet zonder kan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.