Ga naar de inhoud
Home » Persoonlijk | Hoe zit het met mijn 23 voor 2023?

Persoonlijk | Hoe zit het met mijn 23 voor 2023?

Aan het eind van vorig jaar schreef ik mijn 23 doelen voor 2023. Nu de eerste 4 maanden van het jaar erop zitten wil ik samen met jou kijken hoe het gaat met mijn lijst!

Wat waren de 23 punten voor 2023 ook alweer?

1- Iets nieuws leren

Dit jaar heb ik nog niks nieuws geleerd. Ik ben er ook nog niet achter wat ik precies wil leren, dus mocht je een idee hebben, dan hoor ik dat graag!

2- Vaker tijd voor mezelf inplannen

Toevallig ben ik de dag voor Koningsdag voor mezelf op pad geweest! Bas en Feline waren samen naar de bioscoop en ik ging voor mezelf shoppen bij een lingeriewinkel! Nu weet ik dat dit maar 1x is, maar het begin is er!

3- Mijn haar knippen

Ik ben nog niet naar de kapper geweest. Wel heb ik een manier gevonden om mijn haar minder te laten pluizen en de krullen beter uit te laten komen. Ik wil nog steeds naar de kapper, maar dat komt er niet van.

Ook interessant: 25 dingen om te doen die geen geld kosten

4- Weer meer achter mijn naaimachines te vinden zijn

Ondertussen heb ik een vest gemaakt voor Feline. Dat was weliswaar meer uit nood dan voor mijn plezier. Maar misschien is het een idee om het op die manier weer te laten kriebelen! Binnenkort maar weer even achter de naaimachine kruipen voor een leuke jurk voor die meid.

5- Me minder druk maken om dingen

Ik maak me vaak druk om dingen waar ik niks aan kan veranderen. Het is me dan ook nog niet gelukt om me minder druk te maken. Gelukkig heb ik nog 8 maanden voor dit jaar erop zit en kan ik het nog blijven proberen!

6- Nieuwe tattoo laten zetten of afspraak plannen

Een tijdje geleden kon je een afspraak in laten plannen bij mijn favoriete tattoo-artiest. Alleen toen hadden we net een nieuwe auto moeten aanschaffen voor mij. Dus was het geld wel echt een beetje op. Misschien krijg ik ergens dit jaar nog een kans. Ik zal in ieder geval eens gaan nadenken over wat ik zou willen laten zetten. Dat is ook wel handig…

7- Fotoboeken voor Feline maken

Tja… Daar moet ik echt aan beginnen… Nog niet gelukt dus.

8- Met Bas een weekendje weg

Bas en ik hebben nog niks gepland samen. Ik denk wel dat we heb gewoon weer moeten doen. Ergens verderop in het jaar als het nog niet zo koud is, maar niet hartje zomer. Waar ik heen zou willen gaan weet ik niet. Misschien eens over na gaan denken.

9- No-spend challenge een maand vol houden

Nope! Nog niet gelukt. Maar ook hiervoor geldt, we hebben nog even!

10- Vaker oliebollen bakken

Oliebollen. Heerlijk vinden wij die! Binnenkort maar even een dagje plannen dat ik ze ga bakken! Wel even wachten tot het iets lekkerder weer is.

11- Iets vinden wat ik wel lekker vind voor lunch

Nog steeds heb ik niks gevonden… Op dit moment werk ik 4 boterhammen weg op een dag om wel te eten en niet gelijk heel veel geld kwijt te zijn. Maar echt lekker vind ik het niet. Een salade zie ik mezelf niet om 04:00 uur ’s ochtends maken en het een avond van tevoren doen is ook niet lekker. Ik ben dus nog steeds zoekende…

12- Shoppen met Feline

In het begin van dit jaar ben ik met Feline naar Utrecht geweest. We zijn samen Hoog Catharijne in gedoken op zoek naar een halve kledingkast aan outfits! Waar ik bij mijn 23 voor 2023 al zei dat ik verwacht dat ze het leuk zou vinden klopt! Ze heeft zo genoten! Dit gaan we binnenkort gewoon weer een keer doen voor het mooie weer!

Samen op de trein wachten

13- Veel weggooien thuis

Na de verbouwing van onze badkamer hebben we een hele hoop spullen al weggedaan thuis. Maar nog hebben we erg veel spullen die, volgens mij, gewoon weg kunnen. Helaas hebben we niet zo heel veel tijd om al deze spullen echt uit te zoeken. En als we hier wel tijd voor hebben, gaan we iets anders doen… Misschien moeten we toch maar een keer een paar dagen prikken om echt uit te gaan zoeken… En vooral weg te gooien!

14- Naar Volbeat?!

In het tourschema wat tot nu toe bekend is komt Volbeat nog niet naar Nederland. Meestal is dit rond december dat ze in Nederland staan. Tot nu toe is Londen het meest dichtbij. Hier staan ze op een festival, maar dat trekt me toch niet. Ik zou graag naar een concert alleen van hun gaan. De rest boeit me niet zo. 😉

15- Een jaar geen nieuwe wasmachine of droger hoeven kopen

Zoals je kon lezen in mijn 23 voor 2023 hebben we afgelopen jaar een nieuwe wasmachine en droger gekocht. Tot nu toe hebben we deze nog niet opnieuw aan hoeven schaffen!

16- Even geen ziekenhuisbezoeken

Helaas ben ik in de afgelopen maanden al een aantal keer voor mezelf in het ziekenhuis geweest… Maar gelukkig niet voor ons meisje! Die heeft haar portie wel echt even gehad…

17- Dé oplossing vinden voor onze gang

Wat we met onze gang willen gaan doen weten we nog niet… We zijn nog steeds aan het zoeken naar een goede oplossing en hebben al aardig wat ideeën aan elkaar laten zien. Maar nog niks waar we beide mega enthousiast over waren.

18- Een nacht alleen naar een hotel

Dit is er nog niet van gekomen. Ik heb nog niet eens een datum of periode gepland. Maar wat niet is, kan nog komen!

19- Meer printables ontwerpen

Een tijdje geleden heb ik wel een aftelkalender voor de zomervakantie gemaakt. Deze is te vinden op de pagina Downloads. Ik wil binnenkort nog wat printables maken. Als ik zo ver ben laat ik het je weten! Ennuh… Ideeën blijven welkom!

20- Kleding voor mezelf maken

Laat ik eerst maar weer eens wat vaker achter mijn naaimachines te vinden zijn… Dan kan ik misschien een keer gaan kijken of ik iets leuks voor mezelf kan gaan maken.

21- Schaatsen samen met Feline

Dit is echt al wel een aardig aantal keer gelukt! Ik denk dat we 8x samen zijn gaan schaatsen! En op een gegeven moment ging mijn vader ook mee op woensdag! Wat een heerlijke bezigheid is dit toch! Helaas is het nu zomer-stop, maar komend seizoen zijn wij zeker weer van de partij!

Laatste keer schaatsen

22- De achtertuin aanpakken en meer naar ons zin maken

Een tijdje geleden heb ik samen met Feline al het ‘gras’ uit onze tuin getrokken. Ik heb nu wat planten op die plek gezet. Omdat we afgelopen tijd erg veel geld hebben uitgegeven hebben we besloten de achtertuin maar even te laten voor wat het is. Misschien dat we volgend jaar, of het jaar erna de tuin rigoureus aan gaan pakken. Nu doen we het met wat we hebben en/of krijgen. Misschien binnenkort ook eens op marktplaats gaan snuffelen wat in de buurt te vinden is. Het zal in ieder geval een gezellige tuin worden, maar wel voor een klein budget!

23- Een random plaats op Google Maps zoeken, daar naartoe gaan en een dag te vertoeven

Dit hebben we nog niet gedaan, maar staat nog wel op de planning. Misschien kunnen we dit in de vakantie doen. Dan ontdek je gelijk de omgeving van de camping! En waarschijnlijk (hoop ik!!) hebben we dan ook beter weer.

Zoals je kan lezen zijn er nog een hele hoop punten die ik nog niet af kan strepen. Gelukkig heb ik nog meer dan een half jaar! Ik zal over een paar maanden weer een update plaatsen.

Liefs, Linda

1 reactie op “Persoonlijk | Hoe zit het met mijn 23 voor 2023?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.