Ga naar de inhoud

Ik heb een webshop!

Nou ja, niet een eigen webshop, maar wel eentje waar ik een klein beetje aan kan verdienen. Ik ben namelijk affiliate partner van bol.com. Hieronder vertel ik je wat het allemaal inhoudt en wat het voor jou en mij betekent.

webshop

Op mijn site vind je vanaf vandaag een kopje webshop in de menubalk staan. Wanneer je hier op klikt kom je op een pagina met producten. Deze producten verkoop ik niet zelf, maar worden verkocht door bol.com. Wanneer je naar bol.com gaat via één van die linkjes, dan weet bol.com dat je via mij komt! En dat vinden zij lief van mij. Om mij te bedanken krijg ik wanneer jij iets aanschaft op hun site een klein percentage van het totaalbedrag van jouw winkelmandje. En het mooie is, jij betaald niks extra!

Maakt het uit wat ik koop?

Het maakt niet uit wat je uiteindelijk koopt, het kan namelijk elk product zijn! Zodra jij via een linkje naar de site van bol.com gaat en bijvoorbeeld dit waanzinnige luchtbed koopt, dan krijg ik hier een klein percentage van. Ook wanneer je op het linkje van het waanzinnige luchtbed geklikt hebt en je koopt bijvoorbeeld deze mega dure Amerikaanse koelkast, ook dan krijg ik een klein bedrag van het totale bedrag wat jij hebt betaald.

Ook interessant: Verjaardagscadeau voor een 8 jarig meisje

Uiteindelijk kan ik niet zien wie wat gekocht heeft via een speciale link op mijn site. Dus ik kan je niet persoonlijk bedanken… Dat wil niet zeggen dat ik hartstikke blij met je bent! Want elke cent is er weer 1!

Dus, zou je het leuk vinden om mij te sponsoren zonder dat het jou geld kost? Klik dan vooral op een linkje op mijn site naar bol.com als je van plan bent om iets te bestellen. Ik word daar heel blij van!

Wist jij al wat een affiliate partner was voor je mijn stukje erover gelezen had? Alvast heel erg bedankt als je via een speciale link op mijn site een bestelling plaatst bij bol.com!

Liefs, Linda

1 reactie op “Ik heb een webshop!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.