Ga naar de inhoud

Kijktips | Netflix | Mijn favorieten #2

Ik kijk graag naar documentaires op Netflix. Het liefst zo bloederig en luguber mogelijk. Ondertussen heb ik al aardig wat docu’s gezien die de moeite waard zijn. Vind jij dit genre ook interessant om te kijken? Kijk dan vooral even in mijn lijst van documentaires op Netflix!

netflix kijktips

Girl in the picture

Girl in the picture is een waargebeurd verhaal over een man die een meisje van 3 kidnapt. Na 30 jaar wordt zij vermoord gevonden langs de kant van de weg. Wanneer de man eindelijk in de gevangenis zit, komt de politie achter de werkelijke identiteit van de vrouw. Het is echt een bizarre film.

Lover, Stalker, Killer

Deze documentaire vertelt het verhaal van een man die via een online dating-app een vrouw ontmoet. Hierna ontmoet hij een andere vrouw waar hij niet mee verder wilt. Zij denkt hier toch anders over en doet uiteindelijk de vreselijkste dingen.

Crime Scene: The Texas Killing Fields

In een overwoekerd gebied in Texas, vlakbij een snelweg, vinden een stel jongens de stoffelijke resten van een persoon. Door deze vondst stuiten de politie op nog veel meer vermoorde vrouwen. Zij waren jarenlang vermist. Bizar hoe iemand jarenlang kan moorden zonder gepakt te worden…

Till murder do us part: Soering vs. Haysom

In deze documentaire wordt je meegenomen in het proces rondom de vreselijke moord op de ouders van Haysom. Waar eerst gedacht werd aan een satanistische moord komen ze al snel achter het echte verhaal.

Scouts Honor: The secret files of the Boys Scouts of America

The Boys Scouts of America zijn een groot fenomeen. In het hele land zijn diverse afdelingen. Deze documentaire laat zien wat er in de kampen van de Scouts gebeurd en hoe daar mee omgegaan wordt…

Persoonlijk vond ik The Girl in the picture en Scouts Honor de meest aangrijpende documentaires van deze lijst. Houd jij ook van waargebeurde drama’s? Ik vind het heerlijk om naar documentaires te kijken over moord en sektes. Heb jij nog tips in deze categorie? Ik lees ze graag!

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.