Ga naar de inhoud
Home » Kinderen | De favoriete boeken van ons kind

Kinderen | De favoriete boeken van ons kind

Waar Feline eerst niet zoveel had met lezen is dat nu wel iets anders geworden. Het is nog steeds wel dat ze de tablet verkiest boven een boek, maar lezen begint ze steeds leuker te vinden. Hoe we dit voor elkaar hebben gekregen?

gevonden in de minibieb bij ons in de buurt

Lievelingsboek

Een tijd geleden was het mooi weer en wilde ik naar buiten. Bij ons in de buurt staat zo’n kastje dat buiten staat met boeken die je gratis mag pakken om te lezen. Ik had online gelezen dat er tijdens de kinderboekenweek boeken van Dolfje Weerwolfje verspreid waren onder die kastjes. Een goed moment om weer eens langs te gaan!

We vonden inderdaad een boek van Dolfje Weerwolfje! Super leuk! Alleen was Feline ervan overtuigd dat zij dit boek echt niet leuk vond en misschien zelfs wel eng… Ik was ervan overtuigd dat dat waarschijnlijk wel mee zou vallen. We namen het boek dus mee.

Ondertussen is het één van haar lievelingsboeken geworden en hebben we nu 21 boeken van de Dolfje Weerwolfje boeken in huis! We lezen deze voor als ze naar bed gaat en ze mag vaak ook nog even zelf verder lezen voor ze gaat slapen. Blijkbaar vindt ze de boeken toch wel heel erg leuk! 😉

Liefs, Linda
er zijn affiliate links gebruikt in dit bericht. Wanneer jij op deze link klikt krijg ik een kleine commissie. Jij betaald hier niks voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.