Ga naar de inhoud
Home » Kleine meisjes worden groot!

Kleine meisjes worden groot!

Vandaag is Feline jarig! Ons mooie meisje is 8 jaar oud geworden en dat vieren wij door een dagje weg te gaan met z’n drieën! Maar voor ze geworden is zoals ze nu is was ze natuurlijk een klein meisje. Ik neem je mee in haar afgelopen 8 jaar!

Net geboren

Een paar uurtjes oud!

Hier is ons meisje een paar uurtjes oud. We kwamen net uit het ziekenhuis en wisten niet wat ons te wachten stond!

in het ziekenhuis, ons moppie 6 weken oud

Toen ons meisje 6 weken oud was is ze in het ziekenhuis terecht gekomen. Met hoge koorts gingen we naar de spoedeisende hulp en kregen we na veel onderzoeken te horen dat Feline een afwijking heeft aan haar urinewegen. We hebben een week moeten verblijven in het ziekenhuis terwijl ons meisje aan de antibiotica lag. Het begin van veel onderzoeken en veel spoedbezoekjes aan het ziekenhuis…

in maart kreeg ons kleine hummeltje een scan...

Toen Feline 8 maanden oud was kreeg ze een scan om te kijken of de afwijking verminderde. Helaas was dit nog niet het geval. De urine liep nog steeds terug naar haar nieren waardoor ze vaak hoge nierbekkenontsteking had.

1 jaar!

1 jaar!

Vlak voor de verjaardag van ons mooie meisje hadden we een fotoshoot geregeld. Ze zou de taart kapot slaan waardoor we gave foto’s kregen. Little did we know… Ze vond het vreselijk! Ze raakte de taart met geen mogelijkheid aan met haar handjes… Uiteindelijk was een pollepel de oplossing. Maar een vieze cake-smash is het niet geworden.

op vakantie

Op vakantie gingen we al best snel! Zelfs toen je nog geen jaar oud was zijn we al geweest. Deze foto is gemaakt toen je net een jaar was en heerlijk aan het spelen bent met water!

waterpokken

Toen Feline moest geloven aan de waterpokken had ze er echt heel erg veel. Het enige wat hielp was sudocreme en in bad met havervlokken… Sudocreme smeerde ze zelf wel. Tuurlijk.

papa en mama trouwen

Toen Feline bijna 2 jaar was zijn Bas en ik getrouwd. Ze heeft het er nog steeds over! Alsof ze zelf getrouwd is die dag. Zo voelde ze zich!

2 jaar!

2e verjaardag

Voor de 2e verjaardag van ons meisje had zij zelf de foto voor op de taart uitgekozen. In het Zandkasteel tijdperk kon het niet anders dan dat het een foto van Koning Koos, Zaza en Toto werd. Gelukkig smaakte de taart er niet minder om… 😉

Spelen in de tuin
Mijn gezin
Vissie eten

Al vanaf dat Feline klein is lust ze een stuk kibbeling. Waar je eerst nog aan 1 bakje genoeg had, worden het al steeds meer stukjes die uit je bakje gepikt worden.

Zelf kiezen op vakantie

Als je bijna 3 bent kan je zelf je drankje uitkiezen op vakantie!

3 jaar!

3e verjaardag

Ons kleine meisje al 3 jaar oud!

boos op vakantie

Wanneer je als 3 jarige op vakantie bent kun je gewoon erg boos zijn. Boos op de wereld omdat niet alles gaat zoals jij zou willen. Stom.

zomers pietje

4 jaar!

4 jaar!

Op vakantie is Feline 4 jaar geworden. Ze kreeg van Bas haar oh zo gewilde Ajax tenue! Maar omdat bij een verjaardag in Zuid Frankrijk niet iedereen aanwezig kon zijn hebben we het thuis nog een keer dunnetjes over gevierd!

taart voor als je 4 jaar bent!
eindelijk naar school

Eindelijk mag Feline naar school. Al enige tijd was ze hier erg aan toe. Na de zomervakantie is het eindelijk zover. Haar eerste schooldag op de echte grote school.

het was leuk!
eerste zonnebril op sterkte

5 jaar!

5 jaar!
Tulpen plukken
Echte ijspret!

6 jaar!

6 jaar!

De traditie van het einde van de vakantie. Eten zonder tanden! Uhhh… borden…

ziekenhuis

Nadat ze de eerste dag van het nieuwe jaar naar school was geweest kreeg Feline buikpijn. We voelden gelijk aan dat het niet goed zat en gingen naar de huisarts. Ook die weet dat ons meisje niet kleinzerig is, dus stuurde ze ons door naar de spoedeisende hulp… Die avond is ons meisje geopereerd aan een acute blindendarmontsteking…

7 jaar!

Diploma B ook in de pocket!

schaatsen!

Eerst had ze niet zo’n zin om op schaatsen te gaan. Uiteindelijk was Feline niet meer van het ijs af te krijgen en stond ze bijna elke week 2x op de schaatsen! Tijdens de les en met opa Eric en mij!

8 jaar!

8 jaar!

En nu is ons mooie meisje alweer 8 jaar… Wat gaat de tijd toch snel. Lieve Feline, papa en mama zijn onwijs trots op je! We houden van jou!!!

Liefs, Linda

1 reactie op “Kleine meisjes worden groot!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.