Ga naar de inhoud

Lezen in de vakantie

De zomervakantie is begonnen! Het is belangrijk dat je kind ook in de zomervakantie blijft lezen, maar hoe krijg je dat voor elkaar als je kind niet zo van lezen houdt?

Lezen is stom.

Feline zegt dat ze lezen leuk vindt, maar zelf een boek pakken om even een stukje te lezen doet ze dan weer niet. We proberen haar elke keer uit te leggen dat je overal voor moet kunnen lezen. Je komt het overal tegen…

Ik bedacht me dat we het misschien leuker kunnen maken. Achter mijn computer opende ik een leeg vel en ben gaan tekenen. Uiteindelijk heb ik een paar boekenplanken met boeken erop gemaakt. Deze kunnen ’s avonds ingekleurd worden als er die dag gelezen is.

lezen in de vakantie

Als je op de afbeelding hierboven klikt opent het bestand in een nieuwe pagina. Deze kan je opslaan en printen. Hang de print op een handige plek zodat je het vaak ziet en eraan herinnert wordt! Samen maken we lezen weer leuk voor iedereen!

Op mijn downloads pagina vind je nog meer leuke printables welke je gratis kunt downloaden.

Ik hoop dat je er wat aan hebt. Laat je me weten wat je er van vindt?

Liefs, Linda
lezen in de vakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.