Ga naar de inhoud

Lijstjes | Mijn mooiste foto’s van 2023

Ik kan niet de enige zijn die van lijstjes houd! Maar een lijstje hoeft niet uit geschreven tekst te bestaan. Zo is het lijstje hieronder er eentje van mijn mooiste foto’s van 2023. Misschien niet allemaal perfect gefotografeerd, maar voor mij zijn het de mooiste foto’s van 2023!

Januari

Wat ik aan het begin van dit jaar echt geweldig vond was dat ons meisje voor het eerst ging schaatsen. Echt schaatsles op haar nieuwe noren! Daarna zijn we nog vaak samen gaan schaatsen. Ik vind het heerlijk om mijn lievelingssport met mijn lievelingsmeisje te kunnen delen!

Mijn meisje op de schaatsen

Februari

Wat was het heerlijk toen eind februari onze badkamer klaar was! Na een lange verbouwing en heel veel zooi en rommel was het eindelijk zover! Onze droombadkamer was een feit!

badkamer is klaar!

Maart

In maart zijn Feline en ik samen met mijn vader gaan schaatsen! Vroeger heeft hij heel veel geschaatst en heeft het nu samen met ons weer helemaal te pakken!

schaatsen!

April

Koningsdag vieren wij altijd klein in een buurt niet ver van ons vandaan. Hier organiseren ze kinderkoningsdag en staat helemaal in het teken van de kinderen vermaken! Veel gratis activiteiten en lekker snaaien!

ijsje eten op koningsdag 2023

Mei

ons mooie meisje
Dagje strand

Juni

samen met Feline een ijsje eten op zaterdag

Als je uit eten gaat met vrienden van school en je boven op het dak van de parkeergarage staat. Dan maak je een mooie foto van je oude vertrouwde stadje Utrecht!

Uit eten in Utrecht

Juli

Tijdens de storm begin juli is er een hele grote boom omgewaaid bij ons in het natuurgebied. Aan Feline kan je zien hoe groot de wortels van de boom zijn!

Boom omgewaaid tijdens de storm
kaketoe in de Orchideeën Hoeve

Augustus

Watervallen van Coo
Grotten van Remouchamps
Waterval van de Bayehon

Na alle ellende van afgelopen maanden ben ik vanaf eind augustus de trotse eigenaar van een mooie nieuwe auto!

Mijn nieuwe auto!

September

Feline met uil
ik met uil!

Oktober

Gezellig weer schaatsen met mijn meisje

November

kijken kijken, niet kopen
mooie lucht in de week van #58
dinsdags lopen naar school
Maandag - laatste les Rots & Water bij Feline op school. Hier mocht ze een plankje kapot slaan!

December

Feline met Pardijn in de Efteling
Sinterklaas
Bas en ik
Harry is klaar met kerst

Dit zijn voor mij de mooiste foto’s van 2023. Het zijn geen perfecte plaatjes, maar betekenen veel voor mij! Komend jaar hoop ik nog meer mooie foto’s te maken! En misschien maak ik dan wel weer een overzicht.

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.