Ga naar de inhoud

Lijstjes | Mijn mooiste herinneringen van 2023

Afgelopen jaar hebben wij een hele hoop leuke dingen meegemaakt. Ik heb een aantal van mijn mooiste herinneringen van 2023 op een rijtje gezet.

Gezellig weer schaatsen met mijn meisje
 • Feline aan het schaatsen gekregen! Waar ze eerst nog wat onzeker was, vindt ze het nu hartstikke leuk en zou ze het het liefst elke week willen doen!
 • Doordat Feline op schaatsen ging heb ik zelf ook de stap durven nemen. Ik was bang dat ik het vanwege mijn bekkeninstabiliteit niet meer zou kunnen, maar niks blijkt minder waar! Het gaat super goed en ik vind het onwijs fijn om te doen!
 • Na meerdere ongelukken durf ik nu eindelijk te zeggen dat ik mijn angst voor het autorijden (en vooral het andere verkeer) bijna heb overwonnen!
 • Het afgelopen jaar heb ik veel nieuwe dingen geprobeerd te maken in de keuken. Van pitabroodjes tot Libanees platbrood! En van veel recepten van Lekker en Simpel tot zelfgemaakte tomatensalsa. Veel lukte echt heel erg goed en andere dingen maak ik niet meer. Maar ik heb in ieder geval mooie herinneringen aan mijn bak-sessies in de keuken.
 • Eén van mijn allermooiste herinneringen van 2023 is toch wel het nachtje weg in een chique hotel samen met Bas en Feline. We hebben echt genoten!
 • Afgelopen jaar heb ik een manier gevonden van sparen die voor mij erg goed werkt. Eindelijk houd ik geld over aan het einde van de maand.
 • Afgelopen jaar hebben wij onze badkamer eindelijk laten verbouwen. Hier zijn we nog elke dag erg blij mee!
 • Nog een mooie herinnering van 2023 is dat ik met mijn meisje ben gaan shoppen in Utrecht. We gingen voor haar kleding kopen en hebben er een lekker dagje van gemaakt!
 • Al heel lang heb ik hoofdpijn. Bijna elke dag en sommige dagen heel heftig. Ik heb afgelopen jaar de stap durven nemen om een Daith piercing te laten zetten en achteraf had ik dit veel eerder moeten doen!
 • In de zomer van 2023 zijn wij op vakantie geweest in België. We hebben veel dingen gedaan en gezien en dit is toch wel een hele mooie herinnering!
 • En als laatste mooie herinnering van 2023 is toch wel dat Feline en ik allebei een uil hebben vastgehouden. Wat een magische beesten zijn dat!
ik met uil!

Wat zijn jouw mooiste herinneringen aan 2023? Het hoeven echt geen grote dingen te zijn, want het zijn de kleine dingen die het juist doen!

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.