Ga naar de inhoud

Al een tijdje ben ik aan het haken. Dekentjes, knuffels en een groot sprei. De dekentjes en knuffels zijn voor een goed doel en het grote sprei voor onszelf. Toen kregen we ineens van de school van Feline het leuke bericht dat haar juf zwanger is! Toevallig was ik net bezig met Charlie.

Enige tijd geleden is onze dochter Feline met spoed opgenomen in het ziekenhuis om geopereerd te worden aan haar acute blindendarmontsteking. Het verplegend-personeel van de kinderafdeling heeft ons zo goed geholpen en is zo lief geweest voor ons en ons meisje dat ik iets terug wilde doen.

Ik besloot mijn oude hobby weer af te stoffen en mijn haaknaalden weer uit het vet vandaan te trekken. Ergens in de krochten van de zolder lagen nog wat bollen wol die ik tevoorschijn getoverd heb.
Ik vond ook nog in de kast het boek Gehaakte lappenpoppen van A la Sascha. Hier staan zulke leuke knuffels in!

Ik besloot de geweldige olifant te gaan haken. Ik pakte een bol Royal van de Zeeman en ben begonnen. De knuffels hebben een leeg lijfje waardoor ze ideaal zijn voor kleine kinderhandjes!

Toen we het bericht van school binnenkregen heb ik geen moment getwijfeld. De olifant was voor de juf van Feline! Ik maakte de knuffel af en besloot tijdens het haken dat ik hem een naam moest geven.

Charlie was geboren! Ik maakte een label voor om zijn nek en aan de achterkant van zijn lijfje bevestigde ik mijn eigen label.

De reactie van de juf was fantastisch! Ze vond het zo lief van ons en heeft gelijk een foto gestuurd naar haar man. Ze heeft me uitgebreid bedankt door te vertellen dat haar man en zoontje (de grote broer) het een geweldig lief olifantje vonden!

Liefs, Linda
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.