Ga naar de inhoud

Met pensioen. Wat ga ik dan doen?

Als ik nu naar mijn pensioenleeftijd kijk zit ik op 69 jaar. Dat duurt nog heel lang. Maar ik kan natuurlijk al wel fantaseren wat ik ga doen als ik met pensioen ben!

Wat ga ik doen met pensioen

Laat ik voorop stellen dat ik mijn werk nog steeds erg leuk vind om te doen en dat ik er op dit moment echt nog niet aan zou moeten denken dat ik al met pensioen moet! 😉 Maar over een jaar of 29 (zoals het er nu uit ziet) ga ik er toch echt aan geloven. Maar wat ga ik dan doen? Ben ik dan een type die de hele dag niks zou kunnen doen? Of ga ik toch dingen zoeken die mijn dagen kunnen vullen? Ik neem je mee in mijn zoektocht!

Met pensioen zoals ik me nu voel

Zoals ik me nu voel zou ik niet de hele dag niks kunnen doen. Ik zou toch echt iets willen doen om mijn dagen te vullen. In het lijstje hieronder zie je wat ik nu zou willen doen als ik met pensioen ben.

  • Kleding maken en verkopen
  • Accessoires en kleding bedrukken zoals tassen en shirts en deze verkopen
  • Mijn planten stekken en deze verkopen
  • Vaak naar de kringloop gaan en misschien zelfs wel vrijwilligerswerk doen
  • Meer bloggen
  • Een boek schrijven (onderwerpen heb ik de afgelopen jaren genoeg in mijn hoofd)
  • Vaker op vakantie of weekendjes weg
  • Nog steeds naar concerten gaan!
  • De koelkast leegeten bij Feline als ze op zichzelf woont (zij is dan al bijna 37 😉

Ook leuk: 10 dingen waar ik gestrest van kan worden

Maar hoe voel ik me als ik 69 ben?

Ik verwacht dat ik dan minder energiek ben dan nu en dat ik misschien dan ook wel eens een dag of wat niks kan doen. Misschien ben ik wel gewoon vet energiek en heb ik een hele andere levensstijl dan nu!

Voor nu kan ik nog een jaartje of 29 fantaseren over wat ik ga doen wanneer ik met pensioen ben. Gelukkig maar, want mijn werk vind ik veel te leuk!

Denk jij er wel eens over na wat je zou doen als je met pensioen bent? Zou je hele dagen niks kunnen doen? Of verwacht je dat je toch verschillende dingen om handen zou hebben om je dagen te vullen? Misschien ben je al met pensioen en zie je het toch allemaal heel anders. Ik lees het graag in de comments!

Liefs, Linda
met pensioen. Wat ga ik dan doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.