Ga naar de inhoud
Home » Mijn 2022

Mijn 2022

Hoe is het afgelopen jaar voor mij geweest? Ik wil je graag meenemen naar mijn 2022 aan de hand van foto’s en uitleg. Het is een wisselend jaar geweest met verdrietige momenten, maar gelukkig ook met hele leuke momenten. Ik wil in deze post vooral leuke momenten benoemen, want de verdrietige momenten zijn zo kut verdrietig. Dit is mijn jaar.

Januari

We begonnen mijn 2022 met een nieuwe droger… Onze droger was op 1 januari gestopt met drogen, maar gelukkig hadden wij op 2 januari al een nieuwe mooie droger op onze zolder staan!

mijn 2022 nieuwe droger

Maandag 10 januari kreeg Feline buikpijn. Wij dachten dat het kwam doordat ze weer naar school was geweest na de kerstvakantie. Maar toen zij ’s nachts verschillende keren huilend naast ons bed gestaan had, hebben we haar de volgende dag naar de dokter gebracht. En zij op hen beurt naar de spoedeisende hulp… Ons meisje had een acute blindedarmontsteking… Dinsdagavond is ze geopereerd om woensdags naar huis te kunnen…

Aan het einde van januari heb ik via Marktplaats een oude bakkerskar gekocht voor mijn planten! Ik had gelijk ook nog wat planten gekocht, want de kar moest natuurlijk wel een beetje vol zijn!

bakkerskar gekocht in mijn 2022

Februari

In deze 2e maand ben ik met Feline naar de film geweest. We hadden Sing thuis gekeken en gingen Sing2 in de bioscoop bekijken! Het is zo leuk om met je meisje naar een film te gaan en die anders te beleven dan zij!

Feline en ik in de bioscoop in mijn 2022

Maart

Deze maand ben ik jarig. Ik werd 39. Mijn ouders kwamen langs en ik kreeg ontbijt op bed! Van mijn lieve man kreeg ik deze mooie Nikes en van mijn ouders, schoonvader, zwager, nichtje en zus kreeg ik een nieuwe stofzuiger! Een echte Dyson steelstofzuiger. Daar ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds super blij mee!

Mooie nieuwe schoenen in mijn 2022

April

Met Pasen kwam mijn liefste nichtje Guyonne logeren. Zij is op dezelfde dag jarig als Feline, alleen is ze 6 jaar ouder! De meiden hebben samen koekjes gebakken. Heerlijk waren ze!

er worden koekjes gebakken in mijn 2022

Aan het eind van deze maand waren de Koningsspelen bij Feline op school. Daar moest natuurlijk een outfit bij, dus heb ik dat geregeld!

koningsspelen in mijn 2022

Mei

Eén van onze favoriete uitjes is toch wel de Orchideeënhoeve in Luttelgeest. We gaan er graag naar toe en zijn in mei weer eens geweest! Dit keer konden we er naar toe zonder mondkapjes.

orchideeën hoeve in mijn 2022

Het was Moederdag en ik had een super leuk cadeau van mijn lieve meisje gekregen!

moederdagcadeau 2022

Juni

Eindelijk mocht Feline afzwemmen voor haar A-diploma. Door Corona heeft het erg lang geduurd en toen kreeg ze ook nog in januari 2022 een acute blindedarmontsteking. Door alles heeft het best lang geduurd…

afzwemmen A-diploma in 2022

Juli

Feline is in de zomervakantie jarig. Omdat deze dit jaar vroeg viel bij ons in de regio waren we ook vroeg met de traktaties bezig voor school. Als traktatie hebben we serpentine met snoepjes erin als cadeautjes ingepakt. We hadden er labels aan gehangen met een sticker erop.

We hadden voor het eerst een heel groot zwembad in de tuin! Nu ons meisje haar A-diploma heeft, het zo goed doet op school en we het stiekem zelf ook erg fijn vinden, kreeg zij een groot zwembad! Met verwarming, zodat moeders er ook in wilde hangen 😉

groot zwembad in de tuin in 2022

Augustus

We zijn dit jaar in Nederland op vakantie geweest naar een vakantiepark met huisjes. Dat doen we normaal niet zo snel, maar door omstandigheden hadden we maar 2 weken. En om onze joekel van een tent voor maar 2 weekjes op te zetten zagen we niet zo zitten. En ik zag het niet zitten om niet op vakantie te gaan. Dus dit was een mooi alternatief!

Vakantie 2022

Feline ging voor het eerst naar groep 4! Wat wordt ons lieve, slimme en knappe meisje toch groot.

groep 4 in 2022

September

Na iets minder dan 3 maanden na het afzwemmen voor haar A-diploma, mocht ze al afzwemmen voor haar B-diploma! Dit ging dan ineens wel weer super snel!!!

Oktober

In deze maand is het altijd kinderboeken-week. En, zoals elk jaar, met thema! Dit jaar was het Giga Groen. Ook hier mocht ik een mooie outfit voor maken. Feline heeft me geholpen door de blaadjes op de juiste plak te plaatsen op het shirt.

We hebben de spullen voor de nieuwe badkamer besteld! Nu is het wachten…

kleuren badkamer

Eindelijk hebben we onze droomkast in de woonkamer kunnen plaatsen. Wat een onwijs rustige uitstraling heeft dit gebracht aan de woonkamer. Het is zo veel beter dan wat het was! We zijn er dan ook super blij mee!

nieuwe kast in de woonkamer in 2022

Aan het einde van oktober was het Halloween. Feline had haar eerste echte schoolfeest en daar hoorde een outfit bij. Ze wist precies wat ze wilde. Na een lange zoektocht hebben we de perfecte jurk gevonden! Samen met haar plukken nep-haar zag het er fantastisch uit!

Halloween 2022

November

De stand van Nbrands, waar we maanden aan hebben gewerkt, is gebouwd op ISPO 2022 in München. De klant was super enthousiast en wij dus ook!

December

Begin december gingen Bas en ik eindelijk naar het concert van Volbeat met de kaartjes die we in juni dit jaar al hadden gekocht. Met de intercity zijn we naar Antwerpen gegaan en we hadden een hotelletje geboekt in het centrum. De volgende dag weer met de trein terug en helemaal gesloopt. Maar wat was het vet!

Hoe was jouw 2022? Heb je leuke momenten beleefd of was het een baaljaar? Mijn jaar was over het algemeen erg fijn. Ook al zijn er altijd onzekere momenten en zullen die er ook altijd zijn. Ik ben benieuwd wat het nieuwe jaar ons gaat brengen!

Liefs, Linda
Mijn jaar, mijn 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.