Ga naar de inhoud
Home » Op deze producten ga ik niet besparen

Op deze producten ga ik niet besparen

Ik heb al aardig wat blogs geschreven over hoe wij thuis besparen en waarop. Maar ik wil ook graag een lijstje maken met producten waar ik niet op ga besparen. Lees je mee?

Overal lees je op dit moment tips om te besparen. Ik heb er ook al aardig wat gedeeld. Maar waar lees je nou waar iemand juist niet op gaat besparen? Juist! Hier!! Er zijn een aantal producten waarop wij nooit besparen, hieronder lees je mijn lijstje.

Lees ook: Hoe geven wij minder geld uit?

 • Cola. Ik ben een echte cola-drinker, maar dan moet het wel Coca Cola zijn. Een ander merk of juist merkloos gaat er bij mij niet in. Dan drink ik liever niks
 • Nutella. Zoals jullie hebben kunnen lezen eet ons meisje graag Nutella. We hebben pas een eigen merk hazelnootpasta geprobeerd, maar dat was totaal geen succes! Het was ook echt niet te eten als ik heel eerlijk ben…
 • Ketchup. De lekkerste ketchup vinden wij van Heinz. Ik kan niet zo goed uitleggen waarom, maar de andere merken vind ik gewoon niet zo lekker!
 • Remia Fritessaus. Bas eet het liefste Hellmann’s en Feline en ik Remia. We proeven het verschil echt!
 • Thee van Pickwick. En dan de English Tea Blend. Andere kleurtjes, smaakjes of merken vind ik niet lekker…
 • Chips. We hebben al heel veel verschillende soorten huismerken zakken chips geprobeerd, maar er gaat voor mij niks boven een echte zak Hamka’s!
 • Koptelefoon. Een goede koptelefoon is voor mij erg belangrijk. Zeker wanneer deze een active noise canceling heeft! Daar ga ik niet op besparen!
 • Kattenvoer. We hebben vroeger 3 katten gehad waar we niet zo moeilijk deden over de brokjes. Het maakte niet zoveel uit welke we voor ze neerzette, ze aten het toch wel. Alleen bleek dat de poezies er last van hun nieren van kregen! Vanaf het moment dat we Harry hebben geven we hem alleen voer wat onze dierenarts goedkeurt. En tot op heden heeft meneer geen last van zijn nieren!
 • Tandpasta. Voor Feline kopen we Elmex en voor Bas en mezelf Prodent anti tandsteen. We vinden deze smaken het fijnst en dat vinden we erg belangrijk.
 • Deodorant. Bas is net zo’n kleurrijk type als ik (black is our happy color) en hij gebruikt altijd Nivea Men Invisible Black & White. Ik gebruik Nivea Deostick. De deostick van Nivea vind ik erg fijn. De geur is niet overheersend en het laat geen strepen achter op mijn zwarte kleding.
 • Afwasmiddel. Goedkopere afwasmiddel vinden we niet zo fijn. Wij gebruiken altijd Dreft. We doen het in een pompje, hierdoor gebruik je minder dan wanneer je uit de fles gebruikt. Hierdoor doen we extra lang met de afwasmiddel en vinden we ook dat we daarop niet hoeven te besparen.
Mooie nieuwe schoenen in mijn 2022
 • Schoenen. We vinden schoenen erg belangrijk en leuk. Alledrie ook. Ik heb nu 5 paar Nike Air Max 90 en ik kan je vertellen dat het hier niet bij zal blijven. Ook Bas houdt erg van schoenen en onze kleine meid is hier ook al mee besmet. We houden van mooie en leuke schoenen en voor Feline besparen we hier dus ook niet op.
 • Winterjassen. We hebben een keer bespaard op een winterjas van Feline… Dit was geen succes. We waren een dagje weg en het regende als een malle. Feline had een winterjas aan die we hadden gekregen. Ze bleef maar zeuren over dat ze nat werd. Ja wij ook! Eenmaal thuis deed ze haar jas uit… Ze was inderdaad helemaal nat! Tot op haar ondergoed! Die jas was blijkbaar een keer gewassen en dus niet meer waterdicht! Oh wat voelde we ons slecht!!! Diezelfde dag hebben we een nieuwe winterjas gekocht voor ons meisje en besloten hier niet meer op te besparen.
 • Broodje Shoarma… We zijn groot fan van broodje shoarma! Alleen dan wel die van de slager. De broodjes zijn veel lekkerder en de shoarma is ook om je vingers bij af te likken! Hier besparen we dus niet op en kopen dit ook nooit in de supermarkt!

Persoonlijk vind ik mijn lijstje niet heel erg groot. Er zullen vast producten zijn die ik vergeten ben. Zijn er producten waar jij echt niet op gaat besparen?

Liefs, Linda

1 reactie op “Op deze producten ga ik niet besparen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.