Ga naar de inhoud
Home » Over 4 weken zomervakantie!

Over 4 weken zomervakantie!

Oh my… Over 4 weken heeft Feline al zomervakantie! Ik las het zojuist op een blog die ik volg. Toen dacht ik dat het niet kon kloppen. Maar het is echt! Waar zijn de afgelopen maanden gebleven? Sinds wanneer gaat de tijd zo snel? Kunnen we dat weer even stoppen en de tijd iets rustiger laten gaan?

Het Blauwe meer

Drukte

Op mijn werk zijn we op dit moment bezig met de verhuizing en de voorbereidingen voor een grote beurs in de RAI. Deze beurs is over 2 weken al en over 3 weken zijn we (als het goed is) officieel over naar het nieuwe pand. Voor mijn gevoel duurt het allemaal nog heel erg lang, alleen als je naar de agenda kijkt en de planning van mijn werk, dan is het toch echt over 2 en 3 weken al…

Ook leuk: Onze zomervakantie van 2022

Ook thuis gebeurt er nog van alles voor de zomervakantie begint. Zo hebben we 1 juli een barbecue bij vrienden waar we erg veel zin in hebben. Woensdag 5 juli vieren we het kinderfeestje van Feline alvast. Zaterdag 8 juli vieren we haar verjaardag zodat alle mensen die we er graag bij willen hebben bij kunnen zijn. Op de dag dat Feline zomervakantie krijgt en tot 12:00 uur school heeft, heb ik een barbecue van mijn werk!

Voor we daadwerkelijk op vakantie gaan gebeurt er ook nog van alles! Direct de eerste echte vakantiedag van Feline vieren we de verjaardag van mijn nichtje in Deurne. En als het goed is kan ik 24 juli mijn auto wegbrengen naar het schadeherstel bedrijf. De auto zal, volgend de planning, vrijdag 28 juli weer klaar moeten zijn.

Tussendoor hebben we gelukkig nog een aantal dingen op de planning staan, maar dit is in grote lijnen wat we nog even in de agenda hebben staan. Best druk dus!

Vakantie

Ik heb dit jaar ongeveer 4 weken vakantie. Deze heb ik zo ingepland dat ik een groot deel van Feline haar vakantie thuis ben. De andere dagen zou ze met mij mee kunnen naar mijn werk als dat nodig is. We hebben daar nog niet echt een invulling aan gegeven, maar dat komt altijd helemaal goed. Feline wil heel graag mee naar het nieuwe pand om te komen kijken. Dus dat is dan een uitgelezen moment om dat te doen!

Groep 5

Feline gaat na de zomervakantie naar groep 5. Ligt het aan mij of is afgelopen schooljaar echt mega snel gegaan? Ik weet niet waar het door komt, maar het lijkt wel of we in een soort stroomversnelling terecht zijn gekomen. Voor die tijd mogen we nog een leuk cadeautje voor de juf van Feline bedenken. Ik ben nooit zo van de standaard dingen die je kant en klaar kan kopen… Maar wat is nu origineel en vinden we leuk om te geven? Dit weekend toch maar even op onderzoek uit gaan en Pinterest erbij pakken…

Het word denk ik tijd om een aftelkalender voor Feline (en mezelf) te maken waarop te zien is wat er de komende tijd op de planning staat… Heb jij het ook zo druk voor de zomervakantie? Of valt het bij jou wel mee? Ik lees het graag in de reacties!

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.