Ga naar de inhoud

“Het liefst ben ik de hele dag bezig met het maken van dingen.”

— Linda Kouwenoord

Altijd bezig. Kan heel veel. En kletst graag.

Gewoon Linda eigenlijk! Fijn dat je hier bent. Ik ben degene die de stukjes op mijn blog schrijft met heel veel liefde.

Ik wil je een kijkje in mijn leven geven en tips uitwisselen.

Dat doe ik door blogs te schrijven over de onderwerpen die mij bezighouden. Natuurlijk niet alles, want dan zou ik de hele dag alleen maar aan het typen zijn. 😉

Waar kan ik dan hele dagen mee bezig zijn?

Mijn website, elke dag bedenk ik weer nieuwe onderwerpen om over te schrijven.

Kleding maken achter mijn naaimachines, met een kast die uitpuilt met stofjes zou ik een paar dagen achter elkaar kleding kunnen maken zonder dat het op raakt!

Ontwerpen, Illustrator, Photoshop en Indesign staan dagelijks open op mijn laptop! Het kan dan ook maar zo dat er ineens een nieuwe printable te vinden is op mijn site!

Haken, lekkere warme dekens en leuke knuffeltjes. Heerlijk om tv te kijken of muziek te luisteren en tegelijk te haken aan een project.


Waar word ik vrolijk van?

Als je mijn blog leest, kom je er al snel achter dat ik van veel dingen vrolijk word. Maar ik zal er een paar verklappen. Ik word vrolijk van…

… Me-time.

Ik kan graag kletsen, maar me-time vind ik ook wel heel prettig. Even helemaal alleen.

… Mijn bullet journal.

Het is misschien voor mij meer een agenda geworden dan een journal, maar ik maak hier ook veel lijstjes in. To-do lijstjes voor die week of ideeën lijstjes voor blogs.

… Planten

Heel veel planten. Te veel volgens mijn man 😉 Maar ik vind het erg fijn om in het weekend een tijd bezig te zijn met mijn plantjes verzorgen.

… Mijn gezin.

Ik vind het super fijn om met mijn gezin leuke dingen te doen. Maar ook een dagje in en om het huis kan ook heerlijk zijn. Dan doen we vaak allemaal ons eigen ding en kunnen we even weer opladen van de drukke week!

… Lekker eten.

Van dat eten wat iedereen in huis lekker vindt. Echte favorieten. Daar kan ik van genieten. Ik heb dan de hele dag al zin in het avond eten!

… Koopjes.

Echte koopjes bedoel ik dan! Een aanbieding als 2e halve prijs is leuk, maar als een product echt meer dan 60% afgeprijsd is, is helemaal top! Daar kan ik echt vrolijk van worden en nog een tijdje over door kletsen als ik zoiets gescoord heb!


Wie ben ik?

Feline en ik

Linda dus! Ongemerkt ben ik stiekem al 35+ jaar, hoewel ik me soms ook nog heel jong kan voelen. Ik woon samen met mijn man Bas, dochter Feline en kat Harry in Zaandam. Ongeveer 6 jaar geleden zijn wij hier komen wonen en tot op de dag van vandaag nog erg gelukkig met deze keuze!

Naast het bezige bijtje in mijn vrije tijd werk ik in de standbouw. Ik maak de mooiste ontwerpen voor bedrijven en ga af en toe mee naar de beurs om het eindproduct te finetunen met decoratie. Ik vind het een super leuke en afwisselende baan! Iets wat ik al meer dan 20 jaar doe.