Ga naar de inhoud

Een korte werkweek en een tripje naar Antwerpen voor mijn meest favoriete band ever! Lees je mee wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan?

Maandag

moest mijn auto naar de garage voor winterbanden en een grote beurt. De distributieriem was ook aan de beurt om vervangen te worden. Helaas lukte het de garage niet om alles in 1 dag te doen, dus mag ik volgende week weer terug… Doordat ik pas laat mijn auto op kon halen, kwam ik in de file terecht… Hierdoor was ik mega laat thuis. Ik had Bas al een berichtje gestuurd dat hij maar alvast moest gaan eten met Feline. Gelukkig kon ik nog wel beginnen aan mijn avondeten voor zij klaar waren.

Dinsdag

was mijn laatste werkdag van deze week. Vanaf morgen ben ik een paar dagen vrij! In de paar uur dat ik gewerkt heb, had ik veel gedaan. Daarna heb ik mijn afwezigheidsassistent ingesteld en heb ik mijn laptop uitgezet en dichtgeklapt. Nadat ik Feline had opgehaald hebben we samen lekker spelletjes gespeeld die ze gekregen had met Sinterklaas.

Woensdag

heb ik toch nog wat voor mijn werk gedaan. Ik wilde graag een sticker maken voor op de kast waar de ehbo-koffer in staat. Zo kan iedereen gelijk zien waar dat ding te vinden is! Ik heb nog wat wasjes gedraaid en achter mijn laptop gezeten. Om 12:30 was Feline klaar met school en zijn we direct doorgereden naar de stad om een cadeautje te halen voor een vriendinnetje van Feline die een feestje geeft zondag. Voor we het cadeautje gingen halen bij ToyChamp hebben we heerlijk gegeten bij McDonalds in de stad.

Donderdag

heeft Bas Feline naar school gebracht en bleef ik nog heel even in mijn pyjama zitten. Toen hij thuis kwam ben ik gaan douchen en heb ik mijn spullen ingepakt voor Antwerpen. Toen Bas ook zijn spullen gepakt had moesten we wachten. En laat ik daar nou niet zo goed in zijn! Om iets over 11 uur zijn we met de bus naar Amsterdam Centraal gegaan waar we met de intercity vertrokken naar Antwerpen! Na nog geen 2 uur kwamen we aan midden in Antwerpen!!! We gingen vanaf het station lopend naar het hotel.

Onderweg hebben we nog even ergens wat gedronken om vervolgens door te lopen naar ons hotel. Viel die kamer even tegen! De deur kon niet helemaal open door het bed, de badkamer was mega klein, maar voor 1 nacht was het prima. We zouden toch niet veel hier zijn! Nadat we even met Feline gingen videobellen (die was thuis samen met opa Gerard) zijn we de stad in gegaan. Aan het einde van de middag zijn we nog even terug gegaan naar de hotelkamer en van daaruit zijn we naar een restaurant gegaan waar we (gelukkig) voor hadden gereserveerd. Het was een klein restaurantje waar je blijkbaar mega goed kon eten! Toen onze buikjes vol waren zijn we met de metro naar het Sportpaleis gegaan. Daar speelde VOLBEAT!!! En daar kwamen we voor!

We konden best snel naar binnen, hadden een kluisje gehuurd voor de jassen en toen konden we naar binnen. Vlak voor de hoofdingang bleken de kluisjes buiten te zijn! Dat viel tegen! Het was erg koud en we moesten dus in onze t-shirtjes door de kou weer terug naar de hoofdingang lopen… Binnen heeft Bas een tour-shirtje gekocht en ik een heerlijk warme hoodie! Kon ik die mooi aan doen als we weer door de kou naar de kluisjes moest lopen. Eenmaal binnen was het weer als vanouds.

Voor mij was het 3 jaar geleden dat ik naar een concert was geweest. Wat een mega feest was het!! Toen het concert afgelopen was konden we een korte route nemen naar de kluisjes. Op deze manier was het minder lang door de kou lopen! Jassen aan en met de metro naar het hotel. Eenmaal in het hotel gingen we slapen. We waren kapot moe! Helaas lag het bed voor geen meter… Ik heb dus ook niet meer dan 2,5 uur alles bij elkaar geslapen…

Vrijdag

gingen we nog ontbijten en daarna naar het station. Met de kaartjes die wij hadden voor de trein naar Amsterdam kon je elke trein pakken op hetzelfde traject met dezelfde soort trein. Dus ook een uur eerder, of een uur later. We gingen voor een uur eerder. Helaas was deze uitgevallen en moesten we dus toch een uur wachten op onze trein… Die reed gelukkig wel. Na een bakkie thee en koffie plofte we neer in de stoelen, deed ik mijn koptelefoon op en ben ik gaan slapen.

Ik was binnen no-time vertrokken en werd pas vlakbij Amsterdam weer wakker. Snel met de bus naar huis, spullen droppen en samen Feline ophalen van school. We moesten namelijk naar het ziekenhuis voor een echo van Feline. Eigenlijk hadden Bas en ik beide geen zin om eten te maken, maar ik ben blij dat ik het toch gedaan had. We aten Turkse pizza en die smaakte meer dan goed! Om 20:45 uur lag ik op bed en was ik vrijwel direct vertrokken. Kapot was ik… Ik hoorde Picnic nog aankomen en ben toen in slaap gevallen…

Zaterdag

werd ik redelijk vroeg wakker, maar na zo’n lange nacht was dat niet erg. Ik voelde me een heel ander mens dan de dag ervoor! Feline was vrijdag haar handschoenen kwijt geraakt op school, dus daar moesten nieuwe voor komen. Gelukkig zijn die niet duur bij de Zeeman. We hebben gelijk 3 paar gekocht! Bas had de boodschappen gehaald, dus alles was weer binnen. De rest van de dag hebben we rustig aan gedaan.

Zondag

begon in de ochtend het feestje waar Feline voor uitgenodigd was. Nadat ik Feline naar het krijspaleis weggebracht had, ben ik naar huis gegaan. Om 15:00 uur was het weer afgelopen. Daarna hebben we zelfgemaakte pizza gegeten en zat ons weekend er al weer op.

Volgende week mag mijn auto weer naar de garage, moeten we weer met Feline naar het ziekenhuis en mag ik weer lekker werken. Hoe was jullie week? Hebben jullie nog iets leuks gedaan?

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.