Ga naar de inhoud

Mijn week #14 | Uiteten, spullen van de badkamer en shoppen!

De eerste week van het nieuwe jaar! Gelukkig nieuwjaar allemaal! En wat een geweldige start van het nieuwe jaar heb ik gehad! Lees je mee? Ik heb weer een overzicht van mijn week voor je klaar gezet.

Maandag

was het de 2e dag van het nieuwe jaar. Mijn schoonvader was jarig en we werden meegenomen naar het Heerenhuis (restaurant hier om de hoek). We hebben een hele gezellige avond gehad en veel te veel gegeten. Maar het was heerlijk! Bedankt lieve Geer! ’s Ochtends had ik gewerkt en ben op tijd naar huis te gaan omdat ik niet te laat wilde komen voor het etentje.

Dinsdag

was ik vrij. De meneer van het bedrijf wat bij ons de deuren en ramen gaat maken kwam om de laatste dingen te bespreken. We hebben onze handtekening gezet en nu gaan ze alles voor ons maken! Super leuk!!! In april zullen ze de deuren en ramen gaan plaatsen. Vet veel zin in om in de zomer 2 deuren open te kunnen gooien met goeie hordeuren erin!
Daarna hebben Feline en ik boodschappen gedaan. Afgelopen weken waren een beetje vreemd qua boodschappen doen. Door kerst en oud en nieuw kon ik niet op mijn ‘gewone’ dagen de boodschappen doen. En dat vind ik altijd stom. Ik houd niet zo van een ander schema 😉

Woensdag

zijn Bas en ik gaan werken en Gerard kwam oppassen. Ik had door de harde wind best slecht geslapen en vanaf 02:00 uur ongeveer plafonddienst gehad… Ik heb wel veel gedaan op mijn werk, dus dat was dan wel weer fijn. ’s Avonds hebben we met z’n vieren pasta gegeten.

Donderdag

had ik zowaar door de wekker heen geslapen! Ik denk dat ik stiekem toch te moe was… Ik had vandaag ook vrij, want de spullen voor de badkamer werden geleverd!!! We hadden besloten de spullen tijdelijk op te slaan in de kastenkamer. Dan hadden we er het minste last van. Alleen moesten we die dan wel echt eerst leeghalen. Bas had van de week de kledingkasten al op onze slaapkamer gezet. Maar er stond stiekem nog best veel bende wat weg kon. Feline had ooit een grote zitzak (echt zo’n hele grote) gekregen. Daar deed ze niks mee, maar mocht steeds maar niet weg. Ze wilde dat ding natuurlijk ook niet op haar slaapkamer hebben, dus nu mocht ‘ie eindelijk weg.

We hadden mijn hele auto volgegooid en die heb ik nadat de spullen gebracht waren naar het grofvuil gebracht. De meneren die de spullen kwamen brengen brachten alles naar boven! Zo fijn!!! Alleen de zware tegels voor de vloer en wanden niet… En laten die nou echt tering mega zwaar zijn!

Bas en ik zijn begonnen alles naar boven te sjouwen, maar dat kost je je lijf… We nemen nu gewoon elke keer een doos tegels mee. Dat is beter… Helaas is 1 doos vloertegels gebroken. 2 van de 3 tegels zijn kapot… Levertijd van het nieuwe doosje? 3 weken… Maar dat gaat vast allemaal goed komen. Hoop ik…

De badkamer spullen zijn er!


Bas had de pallets van de tegels in zijn auto gegooid en reed ook naar het grofvuil. Kon hij mooi helpen mijn auto leeg te halen. Na het grofvuil hebben we wat lekkers gegeten bij de McDonalds. Ik vond dat we dat verdient hadden alle drie! Feline reed met Bas terug naar huis en ik ben nog even naar de Aldi gegaan. Daar heb ik mezelf getrakteerd op een Monstera Adansonii (Monkey Leaf). Die had ik namelijk nog niet! 😉
Eenmaal thuis ben ik lekker even gaan douchen, Bas heeft eten gemaakt en Feline is lekker gaan spelen. Na het eten ben ik op de bank gegaan en er pas vanaf gekomen toen ik naar bed ging!

Vrijdags

Gisteren had ik besloten om alvast 1 van de 23 voor 2023 in te gaan lossen! Shoppen met mijn meisje!! We zijn rond 10:00 uur op de trein naar Utrecht Centraal gestapt en hebben heerlijk geshopt! Die meid is me toch een partij goed geslaagd! Twee broeken, een tuinbroek met shirt, een legging, 3 sweaters en 9 paar sokken!!! Haar buit was binnen en na nog een kort rondje door de Lego winkel was mevrouw moe. Yeah right… We gingen naar huis. Met de trein naar Amsterdam Centraal en van daaruit met de bus naar huis. Ineens kon madam weer rennen en springen. Gek hè?! 😉
Ik was stiekem ook wel moe hoor. Gisteren natuurlijk veel te veel gesjouwd en gedaan. Dan wil mijn lichaam gewoon niet meer zo graag. Maar daar laat ik zo’n heerlijk dagje met mijn meisje me niet door afnemen!

Lekker lunchen met mijn meisje

Ik was al heel lang niet meer in Utrecht geweest en had de verbouwing (van 2017) nog niet gezien. De laatste keer dat ik op Hoog Catharijne was, was de V&D er nog… Kan je nagaan. Ik herkende veel niet meer. Maar het is wel echt super mooi! Helaas waren er niet heel veel kinderkleding winkels, maar bij de Primark is ons meisje super goed geslaagd! Voor mezelf heb ik alleen een lekker dik vest meegenomen. Daar was ik nog naar op zoek sinds ik mijn kledingkast uitgeruimd had.

Zaterdag

ging Feline voor de eerste keer schaatsen! We hadden haar opgegeven om met de bus naar het schaatsen te gaan. Wij waren natuurlijk super nieuwsgierig hoe het allemaal zou gaan. Dus nadat zij in de bus zat zijn wij ook naar de schaatsbaan gegaan. Het was een beetje een zooitje met allemaal kinderen en begeleiders die niet zo goed wisten wat ze nou moesten gaan doen. Uiteindelijk is iedereen bij zijn of haar eigen groepje uit gekomen en konden ze beginnen. Feline zat bij een vriendin van school in het groepje. Het was in het begin een beetje wennen, maar uiteindelijk ging het super goed! We waren zo trots!!!
Het kriebelde bij mij zo enorm dat ik me waarschijnlijk komende week ga opgeven als begeleider. Ik heb de spullen al gekocht! 😉 Als het goed is komt alles voor volgende week zaterdag binnen en kan ik dus ook mee! Ik heb er nu al super veel zin in! Na het schaatsen hadden die meiden besproken dat Zenna (vriendin van Feline) bij ons kwam eten tussen de middag. En uiteraard daarna bleef spelen. Bas offerde zich snel op om de boodschappen te doen 😉 en ik bleef bij die meiden. Ze hadden best nog energie over! Hoe doen die kids dat? Rond 17:00 uur is Zenna opgehaald en zijn wij eventjes later gaan eten. Aardappeltjes uit de airfryer met karbonade. Daarna lekker in bad en naar bed. Morgen laatste dag van de kerstvakantie en dan weer naar school!

Mijn meisje op de schaatsen

Zondag

hebben we een dag in huis gerommeld. Nog voor Bas en Feline wakker waren had ik de kattenbak al verschoond. Daarna heb ik de sjaal voor mijn kleine meid afgemaakt en heb ik de was gedaan. Ook stonden er nog 3 wasmanden die wel opgevouwen mochten worden… Soms is het heel verleidelijk om uit de wasmand te leven. Maar dat is niet zo fijn voor de kleine. Dus heb ik alles maar even opgevouwen.
Bas en ik hebben alle spullen van de badkamer gecontroleerd en nagekeken. Alles is compleet en buiten 2 tegels voor de vloer is alles heel. Dus als ze over 2 weken beginnen weten we in ieder geval dat alles bij ons heel was! 😉 Verder hebben we rustig aan gedaan. Morgen begint het ‘normale’ leven weer met school. Feline is er aan het einde van een vakantie altijd weer echt aan toe om naar school te gaan. Vanavond gaan we zoals het bij ons hoort, zonder borden eten. We eten Turkse pizza. Nu al zin in!!!

Turkse pizza

Zo, dat was een super leuke eerste week van het nieuwe jaar! Als dit de trend gaat worden voor aankomend jaar, dan teken ik ervoor! Hoe was jouw eerste week? Heb jij een leuke week gehad? Volgende week komen mijn schaatsen binnen. Ik wil dan op woensdagochtend gaan schaatsen. Als het allemaal goed gaat ga ik me aanmelden als vrijwilliger voor het schaatsen van Feline. Dan kan ik elke week even een uurtje op mijn noren staan! Wordt vervolgd!

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.