Ga naar de inhoud

Deze week heb ik een super leuke middag gehad met onze lieve Feline, een rommelige dag op mijn werk gehad en de container voor de sloop van de badkamer en toilet is gebracht. We hebben grote stappen gemaakt in het groter worden van onze kleine meid en ik mocht weer een keer naar de beurs. Lees je mee?

Maandag

heb ik Feline naar school gebracht en ben daarna doorgereden naar mijn werk. Bas moest vroeg weg en daarom bracht ik Feline een keer weg op maandag. Toen ik aankwam op mijn werk hoorde ik iemand boven op kantoor. Het bleken 2 mannen te zijn die bezig geweest waren met de reparatie van de roldeur in het pand. Er was een gipsplaat naar beneden gekomen en het bleek een grote rotzooi te zijn geworden! Die waren ze nu aan het opruimen. Super netjes! Het was verder een redelijk hectische dag.

Toen ik thuis kwam was het eten bijna klaar en gingen we lekker nasi eten. Feline wilde iets met z’n drieën bespreken. Ze had het al tegen Bas gezegd die middag, maar ik moest er ook mijn mening over geven. Feline wil alleen naar school lopen. Ze kan het wel, dat is het niet… Maar ik vind het wel een dingetje!

Ze is 7 jaar en in mijn ogen nog een klein mopje. We wonen 400 meter van school. Ze hoeft maar 1 straat over te steken en dan is ze al bij school… Ik weet van mezelf dat ik erg veel moeite heb met loslaten, maar dat moet ik wel een keer gaan doen. We hadden stiekem ook nog steeds de babyfoon staan. Een puntje van controle. Niet omdat ik haar niet vertrouw, maar omdat ik het niet kan loslaten hoe het was. We hebben besloten dat wanneer het ’s ochtend licht is zij, met gps-horloge, zelf naar school mag lopen. Op school belt ze ons dan op om te vertellen dat ze er is. Daar kon ze mee leven.

Ik ben gelijk dezelfde avond begonnen over de babyfoon. Ik vroeg of ze die weg wilde doen. Ze wilde dat heel graag. Ze mocht zelf de stekker eruit halen en we hebben het weggegooid. Voor mij zal het echt wel even wennen zijn. Maar dat komt vast goed…

gipsplaat op mijn werk was naar beneden gekomen

Dinsdag

heb ik Feline lopend naar school gebracht. Ze wilde me laten zien hoe ze naar school zou lopen als ze alleen gaat. Het gaat echt prima! Het is ook niet dat ik haar niet vertrouw, maar de wereld om ons heen vertrouw ik voor geen meter… Toen ik thuis kwam ben ik aan het werk gegaan en mocht ik om 14:30 uur mijn meisje weer ophalen. Toen ze maar niet naar buitenkwam bleek dat ze klassendienst had. Dan moeten 2 kinderen de klas aanvegen en de rommeltjes opruimen. Duurt ongeveer een minuut of 10, maar ik wist het dus niet… Ik bedacht dat het misschien voor ons fijner is als Feline wel naar school gebracht wordt en dan alleen naar huis komt lopen. Voor mij een stuk fijner denk ik.

We hebben samen de plantjes water gegeven. Mijn planten staan op een bakkerskar en die rijd ik zo de keuken in! Zo handig!! Feline heeft ook een plant op haar kamer. Ze verzorgd die super goed! Tijdens het avondeten hebben we nog gesproken over het alleen naar school lopen. We hebben besloten dat ze eerst van school naar huis komt alleen. Dat gaat ze nu vrijdag doen. Ook met horloge om zodat we wel een beetje kunnen zien waar ze is en zij ons kan bellen mocht het nodig zijn.

Woensdag

was ik vroeg wakker. Ik denk dat ik toch een beetje zenuwachtig ben voor het schaatsen samen met Feline. Toen ik Feline naar school had gebracht ben ik de badkamer alvast leeg gaan halen. Alles heb ik eruit gehaald, gestofzuigd en even afgenomen met een doek. Blijkt toch veel stof te liggen ook al maak je echt wel schoon… Donderdag heb ik hier namelijk geen tijd voor en vrijdag komt de aannemer al om te beginnen met het slopen van de badkamer. Toen ik klaar was met de badkamer ben ik nog heel even achter mijn laptop gaan zitten en toen was het alweer tijd om me om te kleden en de kleine meid op te halen.

Lees ook: Accessoires voor onze nieuwe badkamer

We zijn wat gaan eten bij de Mac en daarna door naar de ijsbaan! Het was de tweede keer dat ik op schaatsen stond sinds hele lange tijd en het ging alweer een stuk beter dan de vorige keer! Ik ben meer zelfverzekerd en durfde ook weer meer dan de vorige keer. Die kleine is echt een talentje! Dit was haar derde keer op schaatsen ever en ze schaatste zo weg! We hebben samen bijna 2 uur geschaatst en toen was het tijd om naar huis te gaan. ’s Avonds hebben we de boodschappen bij Picnic besteld en was het alweer bedtijd! Morgen komt de container voor het afval van de badkamer en toilet al erg vroeg!

Donderdag

ben ik niet vroeg naar mijn werk gegaan. De container voor de verbouwing van de badkamer en toilet zou gebracht worden. En dat zou vanaf 07:00 uur kunnen gebeuren. Om niet de spits thuis helemaal in de war te schoppen bleef ik thuis tot de container er was of Bas terug was van Feline naar school brengen. Het laatste was het geval, want de container is uiteindelijk pas in de middag gebracht… Ik heb eerst bij een leverancier bestelde spullen opgehaald en ben daarna doorgereden naar Zaltbommel.

Op mijn werk heb ik de laatste zaken geregeld voor de beurs die ze vrijdag gaan opbouwen. Na mijn werk ben ik nog naar een andere leverancier van ons gereden om bordjes op te halen voor diezelfde beurs. Ook heb ik gelijk voor onszelf een paar stukken wit folie meegenomen. Hier gaan we de bovenlichtjes van de deuren op de overloop mee beplakken. Op dit moment heb ik dat alleen bij de kamer van Feline gedaan, maar ik wil dat boven elke deur. En als we straks in de badkamer een verlaagd plafond hebben is het niet mooi als je tegen de zijkant van het plafond aankijkt en er tussen kan kijken.

Op de terugweg naar huis had ik erg veel file waardoor ik laat thuis was… Gerard, Bas en Feline gingen alvast eten. Ze zouden wat voor me bewaren. Lief hè?!

Vrijdag

heb ik Feline naar school gebracht. Ze gaat vanmiddag alleen naar huis lopen vanuit school. Ze is gewapend met gps-horloge en haar juf weet er ook van. Ik vind het nog steeds spannend hoor!

Eigenlijk zou vandaag de aannemer beginnen aan de badkamer. Maar doordat hij helaas ziek is, begint hij nu maandag pas. Stiekem vind ik dit niet zo erg, want zaterdag ben ik de hele dag op de beurs aan het werk en vind ik het wel erg prettig om in mijn eigen huis te kunnen douchen na zo’n dag.

Toen Feline klaar was met school kwam ze alleen naar huis lopen. Ze heeft ons niet gebeld. We hadden afgesproken dat als zij het toch niet durfde, ze kon bellen en wij haar kwamen halen. Alles ging super goed en kwam onwijs trots op zichzelf thuis. Ik heb haar juf een mailtje gestuurd dat ons meisje veilig thuis was gekomen. We gaan dit zeker vaker doen. Want voor haar is dit een super grote stap!

Zaterdag

was ik vroeg wakker. Voor mijn wekker… Ik heb me gelijk aangekleed in mijn werkkleding en heb zitten wachten tot Feline naar beneden kwam. Ik heb haar haren nog ingevlochten voor het schaatsen en ben toen naar de RAI gereden. Bij aankomst heb ik gelijk geholpen met het uitlopen van de laatste spullen en aan de slag gegaan. We hadden deze editie 9 stands om te bouwen.

Uiteindelijk ben ik om 17:30 uur naar huis gegaan en was ik ook wel echt helemaal moe. Ik ben bang dat ik toe moet geven dat ik dit niet meer kan. Mijn lijf kan zo’n dag op de beurs niet aan. Na een paar uur sjouwen en lopen (en dan til ik echt niet mega zware dingen) beginnen mijn bekken al te protesteren… En dat terwijl ik het zo super leuk vind om op een beurs te zijn en te helpen! Ik moet er maar eens goed over nadenken… Maar eerst een paar foto’s van de door ons gebouwde stands!

Zondag

was ik weer redelijk vroeg wakker. Mijn bekken deden nog steeds pijn en dan is blijven liggen in bed geen optie. Ik ben er dus maar uitgegaan en ben, toen ik eenmaal wakker was, even gaan haken in onze fijne stoel. De rest van de dag heb ik rustig aan gedaan en wat gerommeld in huis. Morgen starten ze met de demontage van de badkamer, dus een beetje rust vooraf kan geen kwaad! ’s Avonds hebben we heerlijk zelfgemaakte pizza gegeten en was de week alweer voorbij.

Ik heb, buiten de laatste 2 dagen dat ik last had van mijn kut bekken, een hele fijne week gehad. Hoe was jouw week? Heb je leuke dingen gedaan?

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.