Ga naar de inhoud
Home » Mijn week #19 | Ik ben het zat en een avondje samen weg

Mijn week #19 | Ik ben het zat en een avondje samen weg

Afgelopen week hebben we makkelijker gegeten dan normaal, was ik een beetje ziek en de badkamer begint nu echt vormen te krijgen! Lees je mee wat de afgelopen week bij ons is gebeurd?

Maandag

Ik was aan het werk op de zaak. Omdat ik echt last van mijn buik kreeg, ben ik op tijd weggegaan. Ik hoopte stiekem dat Gwen al weg was, dan kon ik mijn bed in. Ik weet wel dat ik ook als hij er is naar mijn bed zou kunnen, maar ik vind dat toch niet zo’n fijn idee. Hij was nog druk bezig met iets wat af moest, dus ben ik op de bank gaan liggen. Toen Gwen klaar was voor vandaag heb ik mijn joggingbroek aangedaan en heb ik op de bank gelegen tot het eten klaar was. Helaas is mijn buikpijn niet overgegaan. Vroeg naar bed dus!

Vandaag heeft hij het kimband geplaatst en de sleuven voor elektra bij de spiegel dichtgesmeerd. Ook de leidingen van de douche zijn dicht. Het duurde helaas wat langer dan gepland, dus de wc heeft hij nog niet ontdaan van de tegels. Dat komt van de week.

badkamer maandag
badkamer

Ons avondeten was gelukkig heel gezond. We hebben gehaktpannetje gegeten van Lekker en Simpel. Hier zitten doperwten, tomaten, paprika en ui in. Eén hap groenten dus!

Dinsdag

Helaas werd ik nog steeds beroerd wakker. Mijn buik is echt van slag en ik heb last van mijn oor. Ik verwacht dat ik stiekem een beetje ziek ben, maar daar gaan we natuurlijk niet aan toegeven! Vandaag heb ik Feline naar school gebracht en kreeg gelijk de opdracht om ‘s middags haar step mee te nemen. Tuurlijk mevrouw…

Thuis ben ik achter mijn werk-laptop gekropen en heb ik zitten werken. Als lunch heb ik tomatensoep op wat we nog in de vriezer hadden liggen. 

Met paracetamol heb ik de dag prima overleefd. Gwen heeft niet heel veel herrie gemaakt vandaag. Hij is bezig geweest met het snijden van de tegels voor de vloer. Hij maakt dus nu een soort van puzzelstukjes die hij morgen in 1x kan gaan leggen. Daarna zal hij de tegels van de wc eraf slopen. Hopen dat dit donderdag pas is! 😉

tegels gesneden en liggen los

Ons avondeten was een heerlijke broodje hete kip, wat is dit toch lekker! Na het eten en toen Feline op bed lag ben ik ook mijn bed in gekropen met 2 paracetamollen…

Lees ook: 10 woensdagmiddag dingen

Woensdag

Helaas ben ik nog steeds ziek… Mijn rug doet nu ook pijn, ook al heb ik niks zwaars getild of hele gekke dingen gedaan… Schaatsen ga ik vandaag dan ook maar even niet doen. Ik baal er wel erg van, maar ik weet gewoon dat het niet zo goed zal gaan als ik me zo voel. Dan kan ik het geld beter in mijn zak houden en volgende week weer met die kleine gaan. 

Ik heb Feline naar school gebracht en we kwamen erachter dat het erg koud was! Gelukkig hadden we onze handschoenen aan en een muts op!

Daarna ben ik snel naar huis gegaan en ben ik even verder gaan haken aan het sprei voor Feline. Het sprei is nu ongeveer 200x130cm. Dus nog een klein stukje doorhaken en het kan mooi op haar bed!

Bas is ‘s middags met Feline naar de tandarts geweest. Ik bleef thuis. Gwen heeft de vloer in de badkamer bijna helemaal betegeld en is daarna begonnen aan het weghalen van de wandtegels van de wc. Dus ik zat helaas toch nog in de herrie… Gewapend met mijn koptelefoon op was het goed vol te houden. Gelukkig zaten er niet heel veel tegels op de wanden in het toilet. Deze was tot halverwege betegeld en de rest was spachtelputz. Een geluk voor Gwen was dat het spachtelputz op oud spachtelputz zat zonder voorstrijk. Hierdoor ging de bovenste laag er erg makkelijk af. Hij is in totaal maar 2,5 uur bezig geweest met de tegels en het spachtelputz. 

vloer gelijmd in badkamer
wanden wc zijn ook kaal

Het toilet zelf heeft hij laten zitten. Kunnen we toch nog gewoon naar de wc als we moeten! 😉

‘s Avonds hebben Bas en ik noodles met gehakt gegeten en Feline een kom linzensoep. Zij gelukkig en wij gelukkig!

Na het eten had ik een kleine mental breakdown… Ik ging Feline haar haren wassen in de gootsteen in de keuken en het ging alles behalve soepel. Omdat zij niet zo heel groot is (duh, ze is 7) kon ze niet onder de kraan met haar hoofd. Hierdoor moest ik de shampoo en daarna de conditioner uitspoelen met een bekertje. Zij last van haar nek, ik mega last van mijn rug. Top…
Dit was bij mij even een druppel. Ik was het helemaal zat en begon te twijfelen aan waarom we hier ook alweer aan begonnen waren… Nadat ik alles er even uitgegooid had ging het al een stuk beter.

Morgen wordt het vast een betere dag!

Donderdag

Ik ging vroeg naar mijn werk. Ik ben al een paar dagen niet zo lekker en had verzonnen dat ik dan maar beter op tijd kon beginnen en zo op tijd naar huis kon gaan. Om 14:00 uur ben ik naar huis gegaan en ben toen ik thuis kwam lekker op de bank gaan liggen. Uiteraard ben ik eerst boven in de badkamer gaan kijken! 

vloertje in douche ligt nu ook

Gwen is vandaag begonnen met het tegelen van de eerste wand! Ook heeft hij de vloer afgemaakt in douche. Jeetje wat wordt dit mooi! En wat ben ik blij met de keuze van de tegels! 😉

badkamer met tegels op de wand
tegels op de wand in de badkamer

Vandaag wist ik weer waarom we aan de verbouwing van de badkamer begonnen zijn. Het is een lang traject, en echt niet een ideale situatie zonder douche, maar we gaan het overleven. Als het goed is duurt het nu nog ongeveer 1,5 week voor de badkamer en het toilet beneden klaar zijn. En als het nog beter is, kunnen we begin komende week in ieder geval al in bad en naar de wc boven. De douche moet dan nog goed uitharden qua voegen enzo, maar het bad zou dan al kunnen. En douchen in bad kan ook prima!

Gerard heeft vorige week bedacht dat we Turkse pizza zouden eten vandaag, dat was een goede keuze Geer! Het was heerlijk!!!

Vrijdag

Vandaag heb ik ook op de zaak gewerkt. Na het werk ben ik naar mijn ouders gereden om daar even te douchen. Daarna ben ik naar huis gegaan en eenmaal thuis ben ik gelijk boven bij de badkamer gaan kijken. Gwen heeft de tegels tegen de lange wand afgemaakt en is verder gegaan boven het bad. Het begint nu echt vorm te krijgen! We kunnen haast niet wachten tot het klaar is!

badkamer vrijdag 10-02
badkamer vrijdag 10-02

Vanavond gaan Bas en ik samen naar Fabian Fransiscus in het Zaantheater! Hij is zo leuk!! We hebben er ook allebei super veel zin in!

Het was een erg leuk optreden. Wat heeft die vent een humor! Heerlijk om naar te kijken en naar te luisteren. Hij zal vast binnenkort ook bij jou in de buurt zijn, want hij heeft nog erg veel optredens gepland staan!

Fabian Fransiscus - Zaantheater 10-02

Zaterdag

Ik was weer een om 05:00 uur wakker. Waar ik gister nog dacht dat ik weer beter was, is het nu weer terug… Vandaag gaat Feline weer lekker schaatsen en vanmiddag weer even douchen bij de buren. Het schaatsen ging echt weer super goed. Wat vind ik het knap hoe ons meisje dit doet! Eerst nog nooit op ijzers gestaan en nu was het de 8e keer dat ze ging schaatsen. Super knap!

’s Middags hebben we lekker aangerommeld en heb ik Surinaamse bami gemaakt. Feline wilde dat graag eten, dus dan offer ik me wel op. Niet dat ik dat erg vind hoor, ook ik ben hier dol op!

Ook interessant: Welke producten zijn bij ons op het bonnetje duurder geworden?

Zondag

Ik had op een filmpje gezien dat ze bij de Primark een potje hadden wat erg lijkt op het potje wat ik voor een plant in de badkamer wil hebben. Toen ik nogmaals het filmpje bekeek bleek het om een kaars te gaan. Feline en ik wilde wel even gaan kijken ;), dus zijn we naar het filiaal in Zaandam gegaan om het potje in het echt te zien.

Het filiaal in Zaandam is pas om 11:00 uur open, we waren een paar minuten te vroeg. Toen de deuren open gingen waren Feline en ik als eerste klanten in de winkel. Gelijk doorgelopen naar de Home afdeling. Maar die viel erg tegen!! En wat een zooi is die winkel zeg! Ik wist dat de Primark niet al te netjes is, maar ik had wel verwacht dat de winkel na sluitingstijd weer helemaal opgeruimd zou worden. Blijkbaar is dat niet nodig…

Het potje wat ik gezien had op het filmpje hebben we niet gevonden… Ik houd mezelf maar voor dat het een heel klein potje was met een stinkende kaard erin. Dan is het alleen maar fijn dat we het niet gevonden hebben! 😉

Daarna zijn we even naar de ToyChamp gegaan om een cadeautje voor een vriendinnetje van Feline te kopen. Zij viert volgend weekend haar verjaardag, dus daar moesten we wat voor gaan kopen. Feline heeft van haar eigen geld Lego gekocht en een Pilot Frixion pen. Deze heb ik in verschillende kleuren. Het zijn balpennen die je uit kunt gummen door wrijving. Super handig en super fijn!!

Gelukkig waren we daar wel geslaagd en konden we weer naar huis. Tussen de middag hebben we lekker een broodje frikandel gegeten waarna Feline haar Lego ging bouwen. Ik was gevraagd of ik een beloningskaart wilde maken voor het tandenpoetsen. Feline vindt het “SAAAAAAI” om haar tanden te moeten poetsen. Maar als zij na het poetsen een sticker mag plakken of iets in mag kleuren zou het veel leuker zijn. Tuurlijk kind. Ik maak dat. Ik heb de kaart gelijk ook maar even bij de DOWNLOADS geplaatst. Kan jij er misschien ook wat mee! 😉

tanden poetsen

Ondertussen was het tijd om avondeten te gaan maken. Na de Mexicaanse wraps en nog wat televisie heb ik Feline naar bed gebracht en was de dag alweer bijna voorbij. Morgen ben ik weer op de zaak aan het werk en heb ik samen met mijn werkgever een erg leuke afspraak op de planning staan. Ik kan er nog weinig over zeggen, maar wanneer het wel kan zijn jullie de eerste die het weten!

Morgen gaat Gwen ook weer verder met de badkamer. De onderkant van het bad gaat betegeld worden en verder weet ik het even niet wat op de planning staat. Ik laat me morgen einde dag gewoon weer verrassen!

Hoe was jouw week? Heb je leuke dingen gedaan? Ik ben erg benieuwd. Laat je het me weten in de reacties?

Liefs, Linda

4 reacties op “Mijn week #19 | Ik ben het zat en een avondje samen weg”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.