Ga naar de inhoud

Mijn week #23 | Wat een week…

Wat een week… Het begon allemaal helemaal prima en het eindigde bijna in een ramp… Lees je mee?

Maandag – weer aan het werk

Vandaag was weer de eerste dag na mijn week vakantie. Zoals je in het vorige overzicht kon lezen ben ik toch nog wel bezig geweest met mijn werk. Maar dat mocht de pret niet drukken! Na een heerlijke week mocht ik weer aan het werk.

Bij thuiskomst was Feline buiten aan het spelen. Ze had geen tijd om me te vertellen hoe het op school was. Ik hou daar zo van! Geniet maar lekker kind! Tijdens het eten vertelde ze dat ze een leuke dag gehad heeft en dat haar allereerste boekbespreking goed gegaan was.

Dinsdag – slijptafel!

Vandaag was ik thuis aan het werk. Doordat we op een aantal beurzen tegelijk bezig zijn was het voornamelijk veel geregel wat ik vandaag heb gedaan. Mijn telefoon bleef gaan! Zelfs toen Feline al uit school was.

’s Middags werd de slijptafel geleverd die ik besteld had. Nu Feline en ik vaak gaan schaatsen is het uiteindelijk goedkoper om zelf de schaatsen te kunnen slijpen dan ze elke keer weg te moeten brengen. Zaterdag komt mijn vader me uitleggen hoe ik dit het beste kan doen.

slijptafel

Lees ook: Wat eten we deze week?

Woensdag – SCHAATSEN!

Vanochtend moest ik weer voor controle naar het ziekenhuis. De arts ging kijken of de antibiotica ervoor gezorgd heeft dat de knikker die in mijn borst zat, weggehaald had. Dat bleek zo te zijn! Ik krijg nu binnenkort een mammografie om te kijken of er echt geen gekke dingen in mijn borsten te vinden zijn. Ik heb mastopathie en ben bang dat ik te laconiek om zal gaan met hobbels en bobbels in mijn borsten. Vandaar dat ik liever heb dat het goed in de gaten gehouden wordt.

Ik had met een vriendin van mij afgesproken om met onze meiden naar de ijsbaan te gaan. Haar dochter schaatst zaterdags met Feline en die meiden zijn al 4 jaar dikke vriendinnen. Super leuk natuurlijk! Van tevoren zijn we gaan eten bij de Mac om vervolgens door te rijden naar Haarlem. Na ruim anderhalf uur geschaatst te hebben zijn we naar huis gegaan.

Donderdag – werken

Vandaag was ik weer de hele dag op de zaak. Toen ik thuis kwam was Bas al met het eten bezig. Toen Feline op bed lag hebben Bas en ik nog een cadeautje besteld voor ons meisje. Zaterdag is de laatste keer schaatsen en dan krijgt ze een diploma. Omdat we zo trots zijn vonden we dat ze wel een kleinigheidje verdient heeft!

Vrijdag – ongelukje…

Ik ging vandaag vroeg naar mijn werk. Het is de week dat ik op vrijdags ook op de zaak ben. Toen ik in de bocht van de A10 Noord naar de A2 reed op de linkerbaan, lag daar ineens een dakkoffer. Het is een erg donkere bocht (zeker rond 05:00 uur), het regende hard en dan heeft de verlichting die er staat niet veel zin… Ik wilde net iemand in gaan halen toen mijn verlichting ineens op iets scheen… Uitwijken ging niet meer. Wat een klap… Gelukkig heb ik mijn auto recht weten te houden en kreeg ik alleen een melding dat mijn mistlamp voor kapot was. Mijn banden waren niet lek en ik zag ook geen rook. Omdat ik niet in de bocht stil wilde gaan staan vanwege de veiligheid ben ik doorgereden.

Toen ik merkte dat mijn banden niet lek waren ben ik doorgereden tot een tankstation. Daar heb ik de politie gebeld om melding te maken. Ik zat helemaal te trillen! Daar kwam ik er ook achter dat mijn kentekenplaat eraf was. De politie heeft melding gemaakt van mijn missende kentekenplaat en Rijkswaterstaat ingelicht. Toen ik uiteindelijk bijna op de zaak was werd ik gebeld door een meneer van Rijkswaterstaat. Hij had mijn kentekenplaat gevonden en die kon ik komen halen! Hij woont vlakbij mijn huis, dus ik kon ‘m ophalen onderweg naar huis!

De schade opmaken

Toen het licht was heb ik foto’s gemaakt van de schade aan mijn auto. Dit voor de verzekering. Helaas zag ik dat er een onderdeel los zat, dus heb ik gelijk de garage gebeld. Ik kon mijn auto direct brengen. Zij hebben ook gelijk een schadeherstel offerte opgemaakt. Deze kan ik ook meesturen naar de verzekering.

dakkoffer tegen mijn auto...

Vandaag kon ik me niet heel goed meer concentreren… Het heeft meer met me gedaan dan ik in eerste instantie dacht. Toen de dag vorderde kreeg ik steeds meer spierpijn… Rond 14:30 uur kreeg ik het bericht dat ik mijn auto kon ophalen en dat ze de offerte hadden opgemaakt. Ik kon veilig naar huis rijden en mijn kentekenplaat zou ook weer in de houder gezet kunnen worden als ik deze had opgehaald.

Eenmaal thuis heb ik aan Feline verteld wat er gebeurd was. Zij wist het nog niet, we vonden het beter als ik het zou vertellen wanneer ik thuis was. Dan kon ze zien dat het goed met me ging. Toen Feline ’s avonds op bed lag ben ik niet lang erna ook naar bed gegaan.

Zaterdag – Elfstedentocht en hoofdpijn

Na een (voor mij) lange nacht slaap werd ik wakker met mega hoofdpijn. Deze is de hele dag blijven sluimeren en kwam steeds weer opzetten. Ik verwacht dat ik me toch schrap gezet heb gisterochtend in de auto en dat daardoor mijn spieren nu pijn doen. Dit trekt door naar mijn nek en dus mijn hoofd. Vanavond maar even in een warm bad of onder een warme douche. Maar eerst was er tijd voor iets veel belangrijkers!

Vandaag was de laatste les van het schaatsen van Feline! Er was een heuse Elfstedentocht georganiseerd op de ijsbaan. De kinderen (310!!!) kregen allemaal een stempelkaart en moesten schaatsen, klunen en onder een heus bruggetje door! Wat was het onwijs leuk opgezet! Als klap op de vuurpijl kregen alle kids een echte medaille! Opa Gerard, opa Eric en oma Hilly waren er vandaag ook! Zij gingen nog even met ons mee naar huis waar we nog even wat gedronken hebben. Toen is iedereen naar huis gegaan en ben ik even op de bank gaan liggen.

Elfstedentocht
medaille

Later die middag hebben we nog een paar potjes Regenwormen gespeeld voor ik het deeg voor de pizza ging maken. Een echt feestmaal voor een feestelijke dag!

Ook leuk: Mijn favoriete webwinkels

Zondag – op pad

Vandaag wilde ik skeelers kopen. Het schaatsseizoen is bijna afgelopen en ik wil wel aan mijn conditie blijven werken. Het schaatsen gaat zo goed dat ik dat vol wil blijven houden. We zijn vanochtend naar de Decathlon gegaan en ik zag direct super gave skeelers! Ik heb nog wel andere gepast, maar die eerste zaten toch echt het beste… Jammer, want deze waren best prijzig! Ook heb ik beschermers en een helm gekocht, want als ik val wil ik niet helemaal open liggen!

skeelers

Op de terugweg hebben we bij de Lidl lekkere broodjes gehaald. ’s Middags speelde Ajax en ben ik achter mijn laptop gaan zitten. ’s Avonds hebben we lekker Turkse pizza gegeten en ben ik op tijd naar bed gegaan. Morgen weer werken op de zaak.

Hebben jullie een leuke week gehad? En heb jij wel eens een ongeluk gehad met een dakkoffer? Ik ben benieuwd wat de verzekering gaat doen… Alleen zal het wel even duren voor we hier iets over horen…

Liefs, Linda

1 reactie op “Mijn week #23 | Wat een week…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.