Ga naar de inhoud
Home » Mijn week #6 | Drukte op mijn werk, intocht en kapotte kraan

Mijn week #6 | Drukte op mijn werk, intocht en kapotte kraan

Afgelopen week is een hele drukke week op mijn werk geweest. Zo druk dat ik buiten dat, niet heel veel heb beleefd. Natuurlijk wel een paar dingen en die ga ik jullie hieronder laten lezen! Lees je mee?

Maandag

was ik vroeg op mijn werk. Over anderhalve week hebben we een hele grote stand die we gaan bouwen in München. Het is voor een groot kledingmerk en daar zijn we erg druk mee. Na het werk ben ik natuurlijk snel naar de Aldi gereden voor schoencadeautjes die we eigenlijk nog helemaal niet nodig hadden! 😉

Dinsdag

heb ik thuis gewerkt. Feline ging lekker naar school en ik heb vanuit huis een hoop geregeld voor de aankomende beurs. Ook heb ik ergens een plekje gevonden om aan het cadeautje voor mijn ouders te werken. We hebben een dikke fotolijst

van IKEA gekocht. Daar heeft Bas een gat in gemaakt, achterplaat van de lijst zwart gemaakt en ik heb er een tekst op gemaakt met mijn plotter. Hier kunnen ze dopjes van de Juttertje flessen in doen. Grappig hè?! Ze zijn 11 november getrouwd en zijn aankomende vrijdag 45 jaar getrouwd! Ook heb ik mijn kussen iets leger gehaald. Het was wel echt erg dik zo.

More Jutter Please

Woensdag

had ik een half werkdagje en stond ik om 12:30 uur alweer bij school. We gingen daarna even wat boodschappen halen en een lekker frietje met een Zaanse kroket! Die hebben we lekker thuis opgegeten en daarna heb ik Feline naar een vriendinnetje gebracht. Zij wilde samen spelen en ik kon zo nog even verder met werken. Rond 14:00 uur heb ik de zoete aardappels voor de Roti van die avond opgezet. Zo kon dit lekker een tijd pruttelen. Heerlijk was het!

Donderdag

was het weer een lange en mega drukke dag op mijn werk. We hebben veel kunnen regelen voor de grote beurs in München en ik heb erg gelachen om 2 ijsberen.

ijsberen doen vieze dingen

Vrijdag

heb ik thuis gewerkt. Ik zat op bestanden te wachten om te controleren en door te sturen naar de drukker. Helaas kwamen die later dan gehoopt en heb ik nog even zitten werken nadat ik Feline had opgehaald van school. Nadat we lekker Turkse pizza hadden gegeten was het tijd voor Sint Maarten. Dit jaar was ik de pineut om mee te gaan langs de deuren. Bas bleef thuis om de zangertjes en zangeresjes te voorzien van snoepjes. Maar wat zong ons meisje mooi! En wat heeft ze veel snoepjes gekregen!!! Mijn ouders zijn vandaag 45 jaar getrouwd en dat gaan we zaterdag vieren! Nu al zin in!!!

Zaterdag

hebben we de laatste boodschappen gehaald bij de Lidl. Daarna was het tijd om met ons mooie Pietje de intocht te kijken. Na de intocht zijn we als een malle naar Culemborg gereden voor het feestje bij mijn ouders! We hebben heerlijk gebarbecued! Wat was het heerlijk om weer met z’n allen bij elkaar te zijn! Ik blijf het zo bijzonder vinden! Twee jaar geleden leek het erop dat het namelijk nooit meer zou kunnen… Feline mocht vandaag ook voor het eerst dit jaar haar schoen zetten! Ze was zo hyper van de afgelopen dagen dat slapen niet gelijk lukte… Het wijfie…

intocht 2022

Zondag

rende Feline ’s ochtends gelijk naar beneden om de inhoud van haar schoen te bekijken! Wat was ze blij dat er 2 cadeautjes in haar schoen zaten. Een heerlijke chocoladeletter en play-doh. Met de play-doh ging ze gelijk spelen. Ze wilde niet eens een broodje eten! En dat terwijl ze altijd honger heeft als ze wakker wordt. Na een tijdje ging ik me toch maar aankleden en Feline ging even douchen. Toen Bas erna ging douchen had hij koud water… Helaas hebben we dit al een keer eerder gehad, dus wisten we dat de kraan het begeven had. Eerst nog tegen beter weten in alles ontkalkt. Het werkte (natuurlijk) niet…

We besloten toch maar een nieuwe thermostatische kraan te kopen (de goedkoopste van de Gamma). Best zonde als je bedenkt dat er over 2/3 maanden een hele nieuwe badkamer komt… Maar ja. Zo lang wil je niet koud douchen… Ik ging naar de Gamma en kwam tot de ontdekking dat mijn ventilator van mijn auto het niet meer doet. Even de zekeringen gecontroleerd. Helaas is het niet zo simpel. Morgen maar even naar de garage bellen dat ik hoop dat de weerstand van de kachel kapot is. Want dit is niks.

Ik kan je wel zeggen dat ik het wel echt even heb gehad met alles wat kapot gaat bij ons de laatste tijd… Vanavond maar lekker vroeg mijn bedje in en morgen weer werken.

Dit was me het weekje wel. Ik hoop dat komende week wat minder druk is en dat er ook even niks kapot gaat. Hopen jullie mee?

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.